Milosh76 Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 I sta je rekao rodja...dolazi imenjak ili Terzic opet salje dimne signale da zamaskira pravo pojacanje? Link to comment
pbg12345 Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 ma rodja je u fazonu da ti imenjak batali 1 emociju zvezdu & srbiju i ostane okrenut japanu, nemackoj, australiji msm, to je bio 1 jak razgovor, onako uz pivo ispred zadruge nemam nikakvih informacija iz salate, osim onog manje vise poznatog da su mu ova nasa govna iz saveza trazila pare da bi igrao a ovo oko zvezde je moja zelja, mislim da to nije trenutno aktuelno (produzio je ugovor sa jokohamom), nego je bilo tad pre 2-3 godine negde u tom periodu kad je ovaj i zaigrao za nasu omladinsku i ponovo jesenas Link to comment
Nikodije Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Jer sutra bese zdreb za 1.kolo evrope? Ili mozda cak i za 2. Link to comment
Nikodije Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 vec su odredjene podgrupe, potencijalni rivali u prvom kolu: Spartak Trnava (SVK) Valletta (MLT) Alashkert (ARM) Sutjeska (MNE) Spartaks Jūrmala (LVA) Flora Tallinn (EST) samo ne trnava Link to comment
Apollo Creed Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Tradicionalno ćemo na Maltu. Link to comment
Milosh76 Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Sve mozemo proci bez neke super teske muke... .sad cekamo zreb... Link to comment
Nikodije Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 23 minutes ago, Mil@n said: Nervira me ime topika. :( +1 ne znam sta bi falilo da je obicno zvezda 18/19 nego mora ovako glupo i pateticno Link to comment
pantelia Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 1 hour ago, Nikodije said: vec su odredjene podgrupe, potencijalni rivali u prvom kolu: Spartak Trnava (SVK) Valletta (MLT) Alashkert (ARM) Sutjeska (MNE) Spartaks Jūrmala (LVA) Flora Tallinn (EST) samo ne trnava Otkud ovo? Na UEFA sajtu nema nista, ili ja numem da nadjem. Link to comment
Nikodije Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 19 minutes ago, pantelia said: Otkud ovo? Na UEFA sajtu nema nista, ili ja numem da nadjem. video na rsb Link to comment
mozzer Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Evo ga na sajtu UEFA http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2019/draws/round=2000976/?iv=true Link to comment
Milosh76 Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 danas sedeo sa rodjakom milosa degeneka, pa me to podsetilo da je ranije spominjan u vezi sa zvezdom malopre trazim po netu, vidim izjavljuje da ga je zvezda vec dva puta kontaktirala mozda je sad kad kuburimo sa stoperima prava prilika "mali" je talentovan, radne navike za pohvalu, a ljubav prema svetom dresu neupitna (drugacije tesko da je i moguce obzirom na mesto rodjenja [emoji3] )Super "insajder" sa RSB pomenu mog imenjaka i rodjaka sa kojim si cirkao i kaze da cekamo da Australija ispadne, pa da ga pojurimo Aj sad kontaktiraj rodju pa proveri... Budi insajder to je fensi ovih dana Link to comment
Recommended Posts