theanswer Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 drugar me sad zove, upravo prošao 2x pored stadiona kaže da je red 500m tamo za karte, da su sve cigani™
pbg12345 Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 5 hours ago, Bright Billy said: to su najverniji momentalno izotimali mijovicu pa sad valjaju medju sobom. a karata za civile ocigledno nece biti u online prodaji. dakle na stadion mogu oni koji imaju vremena da danas pricekaju red sa mocartima... +1 Spoiler Spoiler 34 minutes ago, theanswer said: drugar me sad zove, upravo prošao 2x pored stadiona kaže da je red 500m tamo za karte, da su sve cigani™ drugar arijevac pa ima nos da prepozna ciganina na 500m?
theanswer Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 2 minutes ago, pbg12345 said: +1 Reveal hidden contents Reveal hidden contents drugar arijevac pa ima nos da prepozna ciganina na 500m? odakle ti da je na 500m? pobrkao si dužinu reda i blizinu drugara arijevca™ ps cigani gastosi ne kriju tako klupske boje kao lokalci, pa se verovao ili ne mogu videti i u dresovima, sa zastavama itd
James Marshall Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Što, meni to kul, da se svečano obučeš i kad ideš kartu da kupiš, viđao sam to i kod blizanaca ispred stadiona kad su neke jače tekme, ljudi kupuju karte u dresu najdražih boja™
theanswer Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 kod nas se to izgubilo potpuno. da nosiš dres kluba za koji navijaš bilo kad, čak i na utakmici.
Cane Vukic Prebranac Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Па и ја Звездин дрес фурам кад гледам текму у кафани овдје. А кад идем у Београд на утакмицу, навучем неутрални дукс преко.
levi Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 izgubilo se među huliganima, koji forsiraju casual, jer ih u principu boli kurac za klub, danas jedan sutra drugi među normalnim ljudima nije
Bright Billy Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 vecina ljudi nije u fazonu da bude pokretna meta...
Azdaja Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 +1 Meni prebačeno jednom na istoku što je boja majice više bila ka crvenoj nego crna. Ko je još lud da nosi dres u okolini stadiona sam među onom šumom i degenericima.
Jozef K. Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 I ja dođoh da napišem da je kod nas opasno po život. A jeste lep običaj nositi dres. U tom smislu evropske tekme jesu posebne što možeš da furaš outfit sa dresom kluba za koji navijaš.
Bright Billy Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 to moze kod ovih varvara, kod nas u rimskom carstvu obicaji su malo drugaciji...
Milosh76 Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Mene su na plazi startovali nasi kad me vide u Zvezdinoj majici ili dresu.U BG je nosim samo na evropskim utakmicama.
Ted Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 zatekoh se jedared u Istanbulu na dan utakmice Fenera i Galate. Fenerov deo grada. mi prekracujemo vreme u nekom kaficu i kujemo plan za dalje putovanje. prvo cemo u Ankaru vozom a odatle, pa videcemo. skoro svi su u dresovima i sa obelezjima. od klinaca do penzosa. peva se na sve strane. tri, cetiri sata pred tekmu reke ljudi idu ka stadionu. bulevarima i ulicama. saobracaj nista. i tako odlucismo da se umuvamo u neku gomilu i odemo do stadiona. idu vesli Turci i pevaju nerazumljive pesme i nas dvoje sa njima. po sred nekog golemog bulevara. ispred stadiona krkljanac, vise od dva sata pred tekmu. sa stadiona se vec cuje zestoko navijanje. a stadion kao svemirski brod. lepo je bilo. i bez ikakvih problema za nas. slikamo se sa nekim momcima u dresovima Fenera, izlazimo nekako iz guzve i nazad na trajekt.
Прслин Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Ја давно престао да носим дрес, али имам једну мају црвене боје са дискретним грбом Звезде где обично стоји крокодил лого. И тако, путујем давно у њој на море возом. У купеу пакао, деца (моја) урлају, жена нервозна, ја полулуд... Класика. Изађем на ходник, запалим пљугу, дувам кроз прозор и знојим се као прасе, кад ми прилази један тип од тридесетак година и каже: ”Видим деца, брада, Звезда... Је л’ се знамо са стадиона или из цркве?”.
Recommended Posts