May 16, 20195 yr Hvala na čestitkama. Ukenjao me random za h2h, inače ružna sezona. Jbt, samo jedan ppp-ovac u top 10k! Je li bilo kad užasnije sezone za klasik? Malkin
May 16, 20195 yr On 14.5.2019. at 13:47, levi said: 8p na celu sezonu, jedan gol kapitena.. znao sam da će mi trebati čudo da se izvučem
May 26, 20195 yr Molim nadležne da razjasne jesam li opstao u Brodu. Koliko sam skapirao propise, na granici sam.
May 27, 20195 yr Kako stoje stvari u PREMER idu samo prva 3 iz Broda s obzirom da su 16. i 17. iz Premera bolji u baražu od 4. i 5. Brodjanina. Dakle u Premer ulaze: djubretari, MancMellow, i Lezilebovich cit, dok u Brod ispadaju: Miami Heat, Pantelia i Čuvari Tradicije.Za Brod i Beton ne znam kakav je dogovor, da li isto 3 + 2 baraž, s obzirom na manji broj timova u Brodu... Ako se neko seća nek pogura konačan spisak ko ide gore ko dole. Takodje uzmite u obzir ove koji su najavili odustajanje od fantazije.
May 27, 20195 yr Ovi sto se razmisljaju da li da odustanu ili ne bi mogli da se izjasne i pre avgusta, pogotovu ako to utice na pomeranja / neciju odluku da igra u visem/nizem rangu.
June 29, 20195 yr Vec par dana od kako su izasle cene, nema ni topika, ni odustajanja, ni diskusije... Prsline vaskrsni! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
July 8, 20195 yr +1. Niko neće da se prihvati otvaranja novog topika... Sto @ArleKino ne igra fantazi, bilo bi spektakularno otvaranje topika