Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, crtamOrasi said:

Ја, не играм више, бришите ме из евиденције.

Oprostio si se u velikom stilu, pobedivši me bez nameštanja tima (ako se ne varam)!

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja dumam i dalje da li da nastavim.

splasno entuzijazam nemalo tokom sezone tako da sam dosta kola odvezao na autopilotu :(

plus prepucavanje s Redoranom nešto ufitiljilo.

plus banovalo Prslina.

plus rotacija City-ja.

plus sam verovao u Pogbu usranog.

plus sam svima pokvario Holebasa.

izjasniću se do avgusta svakako. možda se izložim opet tokom leta.

Posted
4 hours ago, crtamOrasi said:

Можда и будеш освојио нешто уз још пар десетина повлачења :fantom:

Visestrukom osvajacu Elitne Draft lige bi morao da se obracas sa Vi :nobles:

Posted

ja ću verovatno ostati u klasiku da bih mogao pošteno da batalim čim se vreme prolepša smorim, a da ne ispadnem šaban kao ove godine.

ali mislim da sam sa h2h definitivno završio, mrzi me više da igram ovo ozbiljno...a pojačano i sve ostale čini mi se, s obzirom kakav nam je topic ove godine. naravno da je onaj peder prslin najviše kriv, ali i ono, omatorili smo... :sad:

Posted
5 hours ago, Daddy Cool said:

Oprostio si se u velikom stilu, pobedivši me bez nameštanja tima (ako se ne varam)!

Одлазим из натјецања ко Кјево Верона.

2 hours ago, John Coltrane said:

Visestrukom osvajacu Elitne Draft lige bi morao da se obracas sa Vi :nobles:

:D

Posted

Zavrsio kao 3 u betonu,zadovoljan sam.Pastir prvi,ima 19 bodova vise od mene,overall imam 7 poena vise od njega:ph34r:

Ne znam sto toliko odustajete,jednom nedeljno menjas ekipu,nije neko cimanje.

Posted
Osvojen Brod :fantom:
Svaka cast. Zasluzeno. Odigrasmo jednu neresenu u prvom kolu.
Cestitke i timovima koji su izborili plasman u Premer, a i Prslinu i Sokolovicima koji uz osvajaca lige imaju vise klasik poena od mene. Na kraju me je poraz od Bitlsa kostao promocije, ali valjda ce biti bolje sledece sezone.
Vidimo se u avgustu

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Posted
3 hours ago, Pokojni Ruxin said:

naravno da je onaj peder prslin najviše kriv, ali i ono, omatorili smo... :sad:

Jebo vas prslin sve,jaka vam je navlaka bila kad vam je on jedan od razloga sto bataljujete :tongue:

Inace i on porucio da ne moze vise ali kad sam mu rekao da ce svi pomisliti da je cava jer odustaje zbog toga sto nije izborio promociju...rekao da ce razmisliti do avgusta :D

Pa razmisli i ti...jbg prvo Kalavera pa sad ti...ubijate ozbiljno kvalitet lige...ladno ce Brod biti jaci :isuse:

Posted

naravno da ce brod biti jaci kada sam ja sada tamo

Posted
4 minutes ago, ubibobi said:

razmisli i ti...jbg prvo Kalavera pa sad ti...ubijate ozbiljno kvalitet lige...ladno ce Brod biti jaci :isuse:

posteno.

ja ko pickaMoća da udjem u premer preko zelenog stola necu!

drugari, prastajte sto sam, zbog gomile poslovnih i zivotnih obevaza, bio nimalo prisuta na ovom svetom topicu.

bogz istih sam je i fantazi ove sezone vise puta trpeo. jos kad se sve to lepo iskombinuje sa mojim sveprisutnim nemanjem pojma... masala

na kraju nikad bolji plasman za mene i respektabilno 4. mesto na brodu koje mi donelo baraz i tesan poraz na guzove od 8pts u barazu od @levi kojem ovom prilikom i cestitam na izboren opstanku. cestitke i za sve one koji su osvojili titule. cestitke i za zve vas koji ste se izborili za promocije/ostanke. cestitke i za sve vas koji ne posustajete. i za vas koji odustajete. sve vas volim. vidimo se iznova u avgustu na brodu. :by:

Posted (edited)
16 hours ago, cvrlle said:

posteno.

ja ko pickaMoća da udjem u premer preko zelenog stola necu!

drugari, prastajte sto sam, zbog gomile poslovnih i zivotnih obevaza, bio nimalo prisuta na ovom svetom topicu.

bogz istih sam je i fantazi ove sezone vise puta trpeo. jos kad se sve to lepo iskombinuje sa mojim sveprisutnim nemanjem pojma... masala

na kraju nikad bolji plasman za mene i respektabilno 4. mesto na brodu koje mi donelo baraz i tesan poraz na guzove od 8pts u barazu od @levi kojem ovom prilikom i cestitam na izboren opstanku. cestitke i za sve one koji su osvojili titule. cestitke i za zve vas koji ste se izborili za promocije/ostanke. cestitke i za sve vas koji ne posustajete. i za vas koji odustajete. sve vas volim. vidimo se iznova u avgustu na brodu. :by:

:thumbsup:

8p na celu sezonu, jedan gol kapitena.. znao sam da će mi trebati čudo da se izvučem

i dalje mislim da treba razmisliti o tome da se u baražu računaju samo poeni iz poslednjeg kola

kao u pravom plejofu, računa se samo  u kakvoj si formi u maju

Edited by levi
Posted
On 13.5.2019. at 10:44, Svarog said:

ja dumam i dalje da li da nastavim.

splasno entuzijazam nemalo tokom sezone tako da sam dosta kola odvezao na autopilotu :(

plus prepucavanje s Redoranom nešto ufitiljilo.

plus banovalo Prslina.

plus rotacija City-ja.

plus sam verovao u Pogbu usranog.

plus sam svima pokvario Holebasa.

izjasniću se do avgusta svakako. možda se izložim opet tokom leta.

Ako je do mene, imaš garancije da sledeće sezone nećemo vraćati sablje u korice. Allah dž.š. me je ovog proleća kaznio za gordost i nepoštovanje starog neprijatelja koji su me obuzeli nakon uzleta na treće mesto, i vratio me tamo gde realno pripadam.

PS bači pogled na Muziku.

Posted

nikad gori H2H ove sezone, sve što je moglo je bilo naopako ali ne odustajem!!! :cool:

Brodu, eve me nazad!!!