Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

Posted

Moj protivnik isto fri hit :/

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I taman se ponadas i obradujes sto nema Kuna (ni na klupi) i posle par sekundi shvatis da ni Rashim ni B.Silva nisu u startnoj :isuse:

Posted

Posle produženog (Decembar - Januar - Februar) pada u "formi", konačno sam se konsolidovao u zadnjih nekoliko kola i iščupao iz zone ispadanja... Premer mi je van dometa, tako da mi preostaje samo da se održavam u zlatnoj sredini do kraja sezone...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted

Ja tek sad kapiram da sam dobio lidera koji je ovo kolo iskoristio free hit :cool:

Hvala Pepe legendo!

• 2 weeks later...
Posted

Vardi (C) :isuse: 

Pri tom doveden umesto Iguaina, tako da ocekujte hettrik debelog.

Posted

Lukas Moura :hail:

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

samo da se pohvalim golmanom i defanzivcem Brajtona :lol:

Posted

Frejzer na klupi, ne bih se dalje zadržavao...

Posted

nije loš ovaj chip limitless u CL fantaziju. kao free hit, samo sa neograničenim budžetom

mogli bi da ga uvedu u fpl, da bude kompletan cirkus :dry: 

Posted (edited)

morao sam da imam najbolji rezultat da bih se jedva izborio sa @crtamOrasi koji je pa imao treći skor u ovom kolu, a na dnu tabele je.

klanica.

al nekako bežim od dna.

dogodine, ipak, i dalje u Brodu.

valjda se nisam upravo samokontradžinksovao? :(

Edited by Svarog
Posted

Pobeda nad Adasevicem verovatno vredna opstanka bez da se cimam u playoffu, mada su naredna 4 kola paklena (Ruxin i Calavera iz vrha, Sam Spade u sigurnoj zoni i onaj pjeder Fei sto je pobegao s foruma na samoj ivici ispadanja)

Posted (edited)
4 hours ago, Svarog said:

morao sam da imam najbolji rezultat da bih se jedva izborio sa @crtamOrasi koji je pa imao treći skor u ovom kolu, a na dnu tabele je.

klanica.

al nekako bežim od dna.

dogodine, ipak, i dalje u Brodu.

valjda se nisam upravo samokontradžinksovao? :(

Био сам на корак од тога да обришем тим после десетак кола, ал рекох да не утичем на регуларност такмичења, нек се котрља сам од себе до краја сезоне.

Иначе, решио сам да више никада не играм нити један фантази. Јебем ти и табеле и распоред и колумне и скауте и твитере и субредите и блогове и влогове и све, превише је времена то.

е: честитам на победи у сваком случају :D

Edited by crtamOrasi
Posted
17 hours ago, John Coltrane said:

Pobeda nad Adasevicem verovatno vredna opstanka bez da se cimam u playoffu, mada su naredna 4 kola paklena (Ruxin i Calavera iz vrha, Sam Spade u sigurnoj zoni i onaj pjeder Fei sto je pobegao s foruma na samoj ivici ispadanja)

Cestitkena pobedi. Mene Azar ukanalio. 2 mrtve sanse promasio :( A onda i Unai Emeri sa onim idiotskim sastavom :rant:

Posted

Imam 3 igrača wolvsa i nemaju nikakav učinak u 3 gola :(