April 3, 20195 yr I taman se ponadas i obradujes sto nema Kuna (ni na klupi) i posle par sekundi shvatis da ni Rashim ni B.Silva nisu u startnoj
April 3, 20195 yr Posle produženog (Decembar - Januar - Februar) pada u "formi", konačno sam se konsolidovao u zadnjih nekoliko kola i iščupao iz zone ispadanja... Premer mi je van dometa, tako da mi preostaje samo da se održavam u zlatnoj sredini do kraja sezone... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
April 3, 20195 yr Ja tek sad kapiram da sam dobio lidera koji je ovo kolo iskoristio free hit Hvala Pepe legendo!
April 16, 20195 yr nije loš ovaj chip limitless u CL fantaziju. kao free hit, samo sa neograničenim budžetom mogli bi da ga uvedu u fpl, da bude kompletan cirkus
April 17, 20195 yr morao sam da imam najbolji rezultat da bih se jedva izborio sa @crtamOrasi koji je pa imao treći skor u ovom kolu, a na dnu tabele je. klanica. al nekako bežim od dna. dogodine, ipak, i dalje u Brodu. valjda se nisam upravo samokontradžinksovao? :( Edited April 17, 20195 yr by Svarog
April 17, 20195 yr Pobeda nad Adasevicem verovatno vredna opstanka bez da se cimam u playoffu, mada su naredna 4 kola paklena (Ruxin i Calavera iz vrha, Sam Spade u sigurnoj zoni i onaj pjeder Fei sto je pobegao s foruma na samoj ivici ispadanja)
April 17, 20195 yr 4 hours ago, Svarog said: morao sam da imam najbolji rezultat da bih se jedva izborio sa @crtamOrasi koji je pa imao treći skor u ovom kolu, a na dnu tabele je. klanica. al nekako bežim od dna. dogodine, ipak, i dalje u Brodu. valjda se nisam upravo samokontradžinksovao? :( Био сам на корак од тога да обришем тим после десетак кола, ал рекох да не утичем на регуларност такмичења, нек се котрља сам од себе до краја сезоне. Иначе, решио сам да више никада не играм нити један фантази. Јебем ти и табеле и распоред и колумне и скауте и твитере и субредите и блогове и влогове и све, превише је времена то. е: честитам на победи у сваком случају Edited April 17, 20195 yr by crtamOrasi
April 18, 20195 yr 17 hours ago, John Coltrane said: Pobeda nad Adasevicem verovatno vredna opstanka bez da se cimam u playoffu, mada su naredna 4 kola paklena (Ruxin i Calavera iz vrha, Sam Spade u sigurnoj zoni i onaj pjeder Fei sto je pobegao s foruma na samoj ivici ispadanja) Cestitkena pobedi. Mene Azar ukanalio. 2 mrtve sanse promasio :( A onda i Unai Emeri sa onim idiotskim sastavom