Moća Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Izgleda sam dobio ubibobija za poen. Cemu ne znam? Spasa mi nema ispasti ne mogu.
ubibobi Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 26 minutes ago, Moća said: Izgleda sam dobio ubibobija za poen. Cemu ne znam? Spasa mi nema ispasti ne mogu. Cestitke Moco,ovo je 1 vrlo aprijatan poraz.Sve sto je moglo da podje po zlu,poslo je.Bar ce biti zanimljivo u borbi za opstanak 😊
189- Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 kakav raspad u drugom delu sezone od 5k do preko 50k sada..
Moća Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 8 hours ago, ubibobi said: Cestitke Moco,ovo je 1 vrlo aprijatan poraz.Sve sto je moglo da podje po zlu,poslo je.Bar ce biti zanimljivo u borbi za opstanak 😊 Fala, fala srećno takođe!
pantelia Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Kakav sam jo-jo tim, ispadanje, pa promocija, sad opet ispadanje
John Coltrane Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Umalo da me ulazak Rashforda kosta pobede nad mocnom Tolom.
John Coltrane Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 I sad kao svi treba da zamenimo Kuna za Isusa posto je Pep najavio da je ovaj lipsao. Uf kako mi idu na zivce njegove rotacije, Ederson i Laport su valjda jedini sa svakim odigranim minutom (mozda je Fernandinjo propustio jednu dve tekme).
Dziber Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 zna fejduno ko danas dobija lagano... patricio, doherty, mutinjo
malkin Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 52 minutes ago, Dziber said: zna fejduno ko danas dobija lagano... patricio, doherty, mutinjo ne znam dal sam se nekad tako zeznuo kao kad sam doveo aranutovića...
copkillah Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 7 hours ago, John Coltrane said: I sad kao svi treba da zamenimo Kuna za Isusa posto je Pep najavio da je ovaj lipsao. Uf kako mi idu na zivce njegove rotacije, Ederson i Laport su valjda jedini sa svakim odigranim minutom (mozda je Fernandinjo propustio jednu dve tekme). Zato sam ja iskusno dao traku... Sterlingu
malkin Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Moća 8 poena od 6 igrača, uključujući i kapitena, od toga Ederson 6p
Recommended Posts