February 27, 20196 yr Izgleda sam dobio ubibobija za poen. Cemu ne znam? Spasa mi nema ispasti ne mogu.
February 28, 20196 yr 26 minutes ago, Moća said: Izgleda sam dobio ubibobija za poen. Cemu ne znam? Spasa mi nema ispasti ne mogu. Cestitke Moco,ovo je 1 vrlo aprijatan poraz.Sve sto je moglo da podje po zlu,poslo je.Bar ce biti zanimljivo u borbi za opstanak 😊
February 28, 20196 yr 8 hours ago, ubibobi said: Cestitke Moco,ovo je 1 vrlo aprijatan poraz.Sve sto je moglo da podje po zlu,poslo je.Bar ce biti zanimljivo u borbi za opstanak 😊 Fala, fala srećno takođe!
March 2, 20196 yr I sad kao svi treba da zamenimo Kuna za Isusa posto je Pep najavio da je ovaj lipsao. Uf kako mi idu na zivce njegove rotacije, Ederson i Laport su valjda jedini sa svakim odigranim minutom (mozda je Fernandinjo propustio jednu dve tekme).
March 2, 20196 yr 52 minutes ago, Dziber said: zna fejduno ko danas dobija lagano... patricio, doherty, mutinjo ne znam dal sam se nekad tako zeznuo kao kad sam doveo aranutovića...
March 2, 20196 yr 7 hours ago, John Coltrane said: I sad kao svi treba da zamenimo Kuna za Isusa posto je Pep najavio da je ovaj lipsao. Uf kako mi idu na zivce njegove rotacije, Ederson i Laport su valjda jedini sa svakim odigranim minutom (mozda je Fernandinjo propustio jednu dve tekme). Zato sam ja iskusno dao traku... Sterlingu