Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nereseno Tolo nesreco. Alonsova dva bonusa ti donela to posto ja imam -4 zbog transfera.

Posted
On 9.11.2018. at 0:28, Svarog said:

Prsline, budi nežan, neću biti online za praznike, odoh u planinu, tim sam neki namestio al verovatno to ničemu neće valjati. Jedino mogu da se uzdam u to da ćeš nešto da izprslinuješ ono tvoje pa da se sam samoupucaš u nogu. Al nije mi neka nada, iskreno.

Био сам нежан. Ништа ниси осетио, само си полако утонуо у сан. 

Posted
23 minutes ago, Moća said:

Nereseno Tolo nesreco. Alonsova dva bonusa ti donela to posto ja imam -4 zbog transfera.

Izvukla sam se onda, kad sam gledala nije jos bilo bonusa, i izgledalo je kao da ce Alonso dobiti samo 1. Al’ da dobijes 5 bonusa za ovu dvojicu, a ja nista za Holebasa juce... :isuse:

Posted

Eto, proslo spizdim 100+ ali zato ovo izgubim 49-50 na bonuse. Divota.

Posted

Izvukla sam se onda, kad sam gledala nije jos bilo bonusa, i izgledalo je kao da ce Alonso dobiti samo 1. Al’ da dobijes 5 bonusa za ovu dvojicu, a ja nista za Holebasa juce... :isuse:
Pa bonuse uvek mozes da pogledas dole gde je spisak utakmica, ne moras da cekas da zvanicno izadju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
4 minutes ago, Moća said:

Pa bonuse uvek mozes da pogledas dole gde je spisak utakmica, ne moras da cekas da zvanicno izadju.

Ma znam, nego se nekad pomeraju za koji poen tu dole sve dok zvanicno ne izadju. Alonso je skakao izmedju 1 i 2 poena. 

Posted

Ostao je na dva. 46-46 a taj ekstra transfer koji sam odradio mi apsolutno nije bio potreban.

Posted
2 hours ago, ducca said:

Eto, proslo spizdim 100+ ali zato ovo izgubim 49-50 na bonuse. Divota.

ja bih na tvom mestu stavio prst na celo, prvi si koga sam dobio u 6 kola :sleep:

Posted

Провалио сам који је једини начин да победим. Потребно је само да имам највише бодова у лиги у том колу и ето. Не знам како ми раније то није пало на памет.

Posted
13 hours ago, Прслин said:

Провалио сам који је једини начин да победим. Потребно је само да имам највише бодова у лиги у том колу и ето. Не знам како ми раније то није пало на памет.

prost plan. samo treba razraditi par detalja.

d357458b4c1be1917370122566e91df9.png

• 2 weeks later...
Posted

Чему ли се ја радујем... :isuse:

Опрао ме ђубретар дивљом картом, Стерлингом и Митровићем. :by:

Posted

Takoo je 0-3!  Pisaj (c)Kume po sirotinji!!!!

... :ph34r::isuse: 

Posted

E, nek me je i fenjeras Muslin oprao :isuse: