November 8, 20186 yr Ja se za sada držim više nego dobro u Brodu, uzevši u obzir da sam kao Miloje, pa mi je tim pun mafijaških igrača...[emoji847]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
November 8, 20186 yr Prsline, budi nežan, neću biti online za praznike, odoh u planinu, tim sam neki namestio al verovatno to ničemu neće valjati. Jedino mogu da se uzdam u to da ćeš nešto da izprslinuješ ono tvoje pa da se sam samoupucaš u nogu. Al nije mi neka nada, iskreno.
November 10, 20186 yr Meni @Moća iskopirao ceo tim , imamo 3 razlicita igraca, sva 3 u odbrani. Cak je i kapiten isti. Edited November 10, 20186 yr by Tolaa
November 10, 20186 yr Ja vise ni ne gledam protiv koga igram smorila me ova sezona.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 10, 20186 yr Ok dovodjenje Wilsona je prošlo fenomenalno. Očekujem bar gol Mitra na Enfieldu, ako ne i komada dva...
November 10, 20186 yr to je to, došlo vreme za ono kolo kad sve pođe naopako repstativna pauza nikad nije došla u bolje vreme
November 10, 20186 yr 49 minutes ago, ducca said: Ok dovodjenje Wilsona je prošlo fenomenalno. Očekujem bar gol Mitra na Enfieldu, ako ne i komada dva... +1
November 11, 20186 yr 1 hour ago, Moća said: Tolo cestitke na pobedi. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 49 minutes ago, Tolaa said: Ne dzinksuj, vodis.
November 11, 20186 yr Samo Salahovi sledbenici ubrali plodove ovog ružnog i tužnog kola. Koga zanima, Pogba nije u postavi za derbi
November 11, 20186 yr Ne dzinksuj, vodis. U cemu vodim? U kornerima?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk