crtamOrasi Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Navijam za Romu. Kosmos je morao negde da mi vrati
Прслин Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 Буквално два минута након што си ово написао противников Лаказет даје гол и брише мени 4 поена Робертсона и 2 капитена Салаха.
John Coltrane Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 E nek sam prodao L.Mouru i usao u -4 samo nek je on dao gol veceras.
pantelia Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Štovani protivnik me odvaljuje 25 razlike iako uopšte nisam loš (Lakazet, Vilson, Jedlin)
Hobbit slayer Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Ne boli me toliko poraz koji mi sledi u ovom kolu, koliko činjenica da sam precenio odbranu Jedinstva i prodao Wilsona [emoji19]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Прслин Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 Саутемптон није дао гол 8.5 сати, Сити није примио гол 5 утакмица, воде 3:0 и Едерсон направи беспотребан пенал на ивици шеснаестерца? Разлог? Дуплирао сам одбрану Ситија. Не вреди. Честитке Мјуриелу и свим следећим противницима.
ubibobi Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 (edited) Celavi ostavlja Kuna da siluje ove mucenike do kraja i to na par dana pre CL,nemam drugog objasnjenja osim da ga ima i u fantaziju....ili da je na direktnoj vezi sa Ruksinom kao eminentnim fanom edit: U celoj prici mi je jos samo nejasna uloga Ingsa Edited November 4, 2018 by ubibobi
ducca Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Štovani protivnik me odvaljuje 25 razlike iako uopšte nisam loš (Lakazet, Vilson, Jedlin) Jbg niko ne pobedjuje ove nedelje Martiala, Richarlisona i Sterlinga ©, sorry. Stotka ko iz picke. Jos je ukralo asist Sterlingu kod Silvinog zgoditka.Napravio sam u petak dupli transfer decenije bez lazne skromnosti - Hazard i Zaha out, Sterling i Arnautara in, 54 poena
crtamOrasi Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Bilo kakav učinak Mitrovića bi me vodio do pobede. Žuti karton znači da gubim sa poenom fazlike. Duvaj ga Mitroviću.
ubibobi Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Mene je taj zuti doveo do egala sa Ruksinom koji me zaboleo poput poraza Ne moze glavonja da odigra jedan obican regularan mec edit: Ruku na srce,ovo i jeste uobicajeno za njega
Moća Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Da se za zelen bor vatim i on bi se zelen osušio. Koga god sam dovao pada mu cena i forma. Ovo ludilo sa padanjem cena ne mogu više da ispratim života mi. Ja se ne sećam da prošle godine tako padale cene.
ubibobi Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 1 hour ago, Moća said: Da se za zelen bor vatim i on bi se zelen osušio. Koga god sam dovao pada mu cena i forma. Ovo ludilo sa padanjem cena ne mogu više da ispratim života mi. Ja se ne sećam da prošle godine tako padale cene. Moco sto ti je Biling dobio prednost u odnosu na Lukasa Mouru?
Lezilebovich Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 pobedih sa možda i drugim najgorim rezultatom u Brodu... ali to i jeste odlika šampioniskih ekipa, pobeđuju i kad igraju loše™
Moća Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Moco sto ti je Biling dobio prednost u odnosu na Lukasa Mouru?Zato sto sam na brzinu pravio izmene i to nekako propustio.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts