Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

Posted

Navijam za Romu. Kosmos je morao negde da mi vrati :D

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Буквално два минута након што си ово написао противников Лаказет даје гол и брише мени 4 поена Робертсона и 2 капитена Салаха. :isuse:

Posted

E nek sam prodao L.Mouru i usao u -4 samo nek je on dao gol veceras.

Posted

Štovani protivnik me odvaljuje 25 razlike iako uopšte nisam loš (Lakazet, Vilson, Jedlin) :lolol:

Posted

Ne boli me toliko poraz koji mi sledi u ovom kolu, koliko činjenica da sam precenio odbranu Jedinstva i prodao Wilsona [emoji19]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted

Саутемптон није дао гол 8.5 сати, Сити није примио гол 5 утакмица, воде 3:0 и Едерсон направи беспотребан пенал на ивици шеснаестерца? Разлог? Дуплирао сам одбрану Ситија. Не вреди.

Честитке Мјуриелу и свим следећим противницима.

Posted (edited)

Celavi ostavlja Kuna da siluje ove mucenike do kraja i to na par dana pre CL,nemam drugog objasnjenja osim da ga ima i u fantaziju....ili da je na direktnoj vezi sa Ruksinom kao eminentnim fanom :sad:

edit: U celoj prici mi je jos samo nejasna uloga Ingsa :isuse:

Edited by ubibobi
Posted
Štovani protivnik me odvaljuje 25 razlike iako uopšte nisam loš (Lakazet, Vilson, Jedlin) :lolol:

Jbg niko ne pobedjuje ove nedelje Martiala, Richarlisona i Sterlinga ©, sorry. Stotka ko iz picke. Jos je ukralo asist Sterlingu kod Silvinog zgoditka.

Napravio sam u petak dupli transfer decenije bez lazne skromnosti - Hazard i Zaha out, Sterling i Arnautara in, 54 poena :wub:
Posted

Bilo kakav učinak Mitrovića bi me vodio do pobede. Žuti karton znači da gubim sa poenom fazlike. Duvaj ga Mitroviću.

Posted

Mene je taj zuti doveo do egala sa Ruksinom koji me zaboleo poput poraza :sad:

Ne moze glavonja da odigra jedan obican regularan mec :mad:

edit: Ruku na srce,ovo i jeste uobicajeno za njega 

Posted

Da se za zelen bor vatim i on bi se zelen osušio.

Koga god sam dovao pada mu cena i forma. Ovo ludilo sa padanjem cena ne mogu više da ispratim života mi. Ja se ne sećam da prošle godine tako padale cene.

Posted
1 hour ago, Moća said:

Da se za zelen bor vatim i on bi se zelen osušio.

Koga god sam dovao pada mu cena i forma. Ovo ludilo sa padanjem cena ne mogu više da ispratim života mi. Ja se ne sećam da prošle godine tako padale cene.

Moco sto ti je Biling dobio prednost u odnosu na Lukasa Mouru?

Posted

pobedih sa možda i drugim najgorim rezultatom u Brodu... ali to i jeste odlika šampioniskih ekipa, pobeđuju i kad igraju loše™

Posted
Moco sto ti je Biling dobio prednost u odnosu na Lukasa Mouru?
Zato sto sam na brzinu pravio izmene i to nekako propustio.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk