September 22, 20186 yr 2 hours ago, John Coltrane said: Izbor kapitena presudio, cestitke na pobedi. hvala! drugde, koliko kapiram bez gledanja timova, moća i Prslin komotno dobijaju.
September 22, 20186 yr 1 hour ago, malkin said: hvala! drugde, koliko kapiram bez gledanja timova, moća i Prslin komotno dobijaju. ducco cestitke.
September 23, 20186 yr Mutinjo mi na klupi, a Milner 1bod a score 50:50 @malkin Mada ako Azar i Alonso na prave po crveni karton
September 23, 20186 yr Prespavao sam kolo Miki tarijan i kamara protiv svarogovog kejna, hazarta, vajlkarta...
September 23, 20186 yr kamo srece da muže u petak nije uhvatio neizdrz za menjanjem pa sam oslabio ekipu :(
September 23, 20186 yr Čestitajmo i meni pobedu nad timijem u derbiju kola. Svih kola. Ako hoćete da se poklonite može i tako Edited September 23, 20186 yr by Ruxin
September 23, 20186 yr Author Меркуције, честитам. Солидна 54 бода за трећи порљз у низу. Пресудила одлука да доведем Ричарлисона а не Медисона, да би ми коло било занимљиво до последње утакмице. Бар сам изабрао Азара за капитена и тако успео да га избаксузирам против Вест Хема. Едит: А, да. Руксине, заборавио сам да ти ч Edited September 23, 20186 yr by Прслин
September 23, 20186 yr Umalo da stradam od zločinačke ruke bonus sistema, srećom Aubameyang sa projektovana 3 ostaje na 1 bonus poenu u zaustavnom vremenu za pobedu pola koša razlike vs Moca.
September 23, 20186 yr N'Golo Govno ovaj premer, 74 max... Neaktivni praslinlandovci piaamo po laznoj eliti.. Edited September 23, 20186 yr by Dziber
September 24, 20186 yr 14 hours ago, ducca said: Umalo da stradam od zločinačke ruke bonus sistema, srećom Aubameyang sa projektovana 3 ostaje na 1 bonus poenu u zaustavnom vremenu za pobedu pola koša razlike vs Moca. Izgubio sam ja odmah posle malkinove kletve, još tada sam ti čestitao.
September 24, 20186 yr Propustio jinxujući, udjem na temu kad je tutto finito... Blagodarim Pivo za Malkinoviča
September 24, 20186 yr Author 1 hour ago, ducca said: Propustio jinxujući, udjem na temu kad je tutto finito... Blagodarim Pivo za Malkinoviča Може, али да му се ја испишам у њега. И даље имам највише бодова у Броду, само сам сада 17. на табели.