malkin Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 jbt vučem, čekam i trpim pereiru nedeljama i kad najzad dođe fakin hud(h) puel ga prvi put ostavi na klupi
Calavera Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 trebo si ga uzeti u draftu ko ja pa bi te bolelo cose™, to ti je prilican kiks
Прслин Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 3 hours ago, Svarog said: Master of Jinx Од силног мастерлука га даде јебени Фред. Колико људи има Фреда? Отприлике 2% менаџера, међу њима и мој противник.
Mercuzzio Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Ne kukaj Prsline... ovi moji su ko Totenhem. pitanje je samo momenta kad će da krene raspad. očekujem neku povredu u 59. minutu i ulazak Stounsa u 90. minutu.
copkillah Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 odradio sam wc, lomio sam se oko opcija Bernardo Silva + Mitar i Medison + Lakazet i izabrao sam ovu drugu kombinaciju. Možda na ove kraće staze kako sam isplanirao, bude bolja, ali transfer Silve je bio baš za sada
Прслин Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 25 minutes ago, Mercuzzio said: Ne kukaj Prsline... ovi moji su ko Totenhem. pitanje je samo momenta kad će da krene raspad. očekujem neku povredu u 59. minutu i ulazak Stounsa u 90. minutu. У праву си, само те две ствари могу да те сјебу. Прошао 59. минут, повреде нема.
Mercuzzio Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 (edited) 31 minutes ago, Прслин said: У праву си, само те две ствари могу да те сјебу. Прошао 59. минут, повреде нема. Dva igrača odbrane i golman, ukupno 1 poen. Još da Arnautović ne igra sutra i dobijaš lagano Edited September 22, 2018 by Mercuzzio
Прслин Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 Стоунс није ушао у 90', чиме ни други предуслов за моју евентуалну победу - и то предуслов који си ТИ навео - није испуњен.
John Coltrane Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 2 hours ago, malkin said: jbt vučem, čekam i trpim pereiru nedeljama i kad najzad dođe fakin hud(h) puel ga prvi put ostavi na klupi Izbor kapitena presudio, cestitke na pobedi.
Moća Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Gubim od ducce za gol Mitrovica, inace su nam timovi dosta slicni. Tesko da mogu da ga preteknem.
Прслин Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 Брате, не знам да ли је глупљи Кејнов гол из овог пенала или Салахов из оног одбитка. Када не иде, не иде. Јебига.
Recommended Posts