Jump to content

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Featured Replies

Master of Jinx

jbt vučem, čekam i trpim pereiru nedeljama i kad najzad dođe fakin hud(h) puel ga prvi put ostavi na klupi :isuse: 

trebo si ga uzeti u draftu ko ja pa bi te bolelo cose™, to ti je prilican kiks :fantom:

• Author
3 hours ago, Svarog said:

Master of Jinx

Од силног мастерлука га даде јебени Фред. Колико људи има Фреда? Отприлике 2% менаџера, међу њима и мој противник. 

• Author

Противнику Салах капитен. :by:

Ne kukaj Prsline... ovi moji su ko Totenhem. pitanje je samo momenta kad će da krene raspad. očekujem neku povredu u 59. minutu i ulazak Stounsa u 90. minutu.

odradio sam wc, lomio sam se oko opcija Bernardo Silva + Mitar i Medison + Lakazet i izabrao sam ovu drugu kombinaciju. Možda na ove kraće staze kako sam isplanirao, bude bolja, ali transfer Silve je bio baš :isuse: za sada

• Author
25 minutes ago, Mercuzzio said:

Ne kukaj Prsline... ovi moji su ko Totenhem. pitanje je samo momenta kad će da krene raspad. očekujem neku povredu u 59. minutu i ulazak Stounsa u 90. minutu.

У праву си, само те две ствари могу да те сјебу.

:unsure:

Прошао 59. минут, повреде нема. 

:samogilja:

31 minutes ago, Прслин said:

У праву си, само те две ствари могу да те сјебу.

:unsure:

Прошао 59. минут, повреде нема. 

Dva igrača odbrane i golman, ukupno 1 poen.  Još da Arnautović ne igra sutra i dobijaš lagano

Edited by Mercuzzio

• Author

Стоунс није ушао у 90', чиме ни други предуслов за моју евентуалну победу - и то предуслов који си ТИ навео - није испуњен. 

Ušao u 72. Isti đavo

• Author

Није, рекао си у 90'. :fantom:

2 hours ago, malkin said:

jbt vučem, čekam i trpim pereiru nedeljama i kad najzad dođe fakin hud(h) puel ga prvi put ostavi na klupi :isuse: 

Izbor kapitena presudio, cestitke na pobedi.

Gubim od ducce za gol Mitrovica, inace su nam timovi dosta slicni. Tesko da mogu da ga preteknem.

• Author

Брате, не знам да ли је глупљи Кејнов гол из овог пенала или Салахов из оног одбитка. 

Када не иде, не иде. Јебига. :isuse: