September 22, 20186 yr jbt vučem, čekam i trpim pereiru nedeljama i kad najzad dođe fakin hud(h) puel ga prvi put ostavi na klupi
September 22, 20186 yr trebo si ga uzeti u draftu ko ja pa bi te bolelo cose™, to ti je prilican kiks
September 22, 20186 yr Author 3 hours ago, Svarog said: Master of Jinx Од силног мастерлука га даде јебени Фред. Колико људи има Фреда? Отприлике 2% менаџера, међу њима и мој противник.
September 22, 20186 yr Ne kukaj Prsline... ovi moji su ko Totenhem. pitanje je samo momenta kad će da krene raspad. očekujem neku povredu u 59. minutu i ulazak Stounsa u 90. minutu.
September 22, 20186 yr odradio sam wc, lomio sam se oko opcija Bernardo Silva + Mitar i Medison + Lakazet i izabrao sam ovu drugu kombinaciju. Možda na ove kraće staze kako sam isplanirao, bude bolja, ali transfer Silve je bio baš za sada
September 22, 20186 yr Author 25 minutes ago, Mercuzzio said: Ne kukaj Prsline... ovi moji su ko Totenhem. pitanje je samo momenta kad će da krene raspad. očekujem neku povredu u 59. minutu i ulazak Stounsa u 90. minutu. У праву си, само те две ствари могу да те сјебу. Прошао 59. минут, повреде нема.
September 22, 20186 yr 31 minutes ago, Прслин said: У праву си, само те две ствари могу да те сјебу. Прошао 59. минут, повреде нема. Dva igrača odbrane i golman, ukupno 1 poen. Još da Arnautović ne igra sutra i dobijaš lagano Edited September 22, 20186 yr by Mercuzzio
September 22, 20186 yr Author Стоунс није ушао у 90', чиме ни други предуслов за моју евентуалну победу - и то предуслов који си ТИ навео - није испуњен.
September 22, 20186 yr 2 hours ago, malkin said: jbt vučem, čekam i trpim pereiru nedeljama i kad najzad dođe fakin hud(h) puel ga prvi put ostavi na klupi Izbor kapitena presudio, cestitke na pobedi.
September 22, 20186 yr Gubim od ducce za gol Mitrovica, inace su nam timovi dosta slicni. Tesko da mogu da ga preteknem.
September 22, 20186 yr Author Брате, не знам да ли је глупљи Кејнов гол из овог пенала или Салахов из оног одбитка. Када не иде, не иде. Јебига.