ultra plasticni Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Ima novi časopis/magazin. izlazi mesečno. kupite. modernavremena.rs
Caligula Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Dobar, posten dizajn. Svidja mi se i ilustracija, kao neki novi Jugoslav Vlahovic. Gde je u prodaji, zasto nisu makar neki tizer napravili (par strana ili uvodnike tekstova), ovako ne znam ni ton ni orjentaciju.
Frank Pembleton Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 Zvuci znimljivo, citace se bar ovaj prvi broj...
klimt Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Žikica Simić najavljuje Moderna vremena u svojoj emisiji. Pušta pesme koje su autori tekstova predložili kao svojevrsni saundtrek... Gost pri kraju emisije Dragan Ambrozić. http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/24/radio-beograd-2/3126149/neonska-duga---rokenrol-magazin-zikice-simica-.html Bilo bi lepo da opstane. Svi tekstovi koje sam do sada pročitao, a pročitao sam skoro polovinu, bili su dobri.
ljuttko Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Na kioscima i u knjižarama. Na kioscima nije uz ostale časopise, skroz napred kažu prodavci krade se sve što je iole skuplje pa stavljaju iza stakla Za prva tri broja su obezbedjeni novci, ako bude išlo , ići će i dalje
Frank Pembleton Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Kupio pre dva dana. Vrlo ozbiljan časopis, ali jedva sam ga našao. U dve trafike nije ni dolazio. U jednoj mi prodavac kaže:Došlo je 5 komada, 4 sam prodao , jedan mi je kući da pročitam.Tek u četvrtoj trafici sam našao.Meni na prvi pogled izgleda baš kao ozbiljan časopis, onako da sedneš i koncentrisano čitaš.......shiit has hit the fan....
pt 2.0 Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 On 10.5.2018. at 17:43, ultra plasticni said: Kiosci Hvala ti
Tinman Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 1 hour ago, Frank Pembleton said: Kupio pre dva dana. Vrlo ozbiljan časopis, ali jedva sam ga našao. U dve trafike nije ni dolazio. U jednoj mi prodavac kaže: Došlo je 5 komada, 4 sam prodao , jedan mi je kući da pročitam. Tek u četvrtoj trafici sam našao. Meni na prvi pogled izgleda baš kao ozbiljan časopis, onako da sedneš i koncentrisano čitaš.... ...shiit has hit the fan.... Dakle kod mene i da ne pokusavam da nadjem.
nisam ja Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Ja se iscimao dobrano. Nije baš na kioscima. Cornershopovi imaju, sl ovaj nije imao ps sam potegao finu vožnjicu s obzirom da je nedelja veče. Malo sam samo omirisao mook. Moćno izgleda.
Frank Pembleton Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Daaa miris me podsetio, kako je nekad bilo tih časopisa......shiit has hit the fan....
nisam ja Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 2 hours ago, Tinman said: Dakle kod mene i da ne pokusavam da nadjem. De je to? Eto tji ključne reči: corner shop, laguna, delfi. Ako ne nađeš poslaćemo.
Tinman Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Sabac, ima Laguna u Glavnoj ulici pa cu videti da li tamo ima.
Recommended Posts