jms_uk Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 4 minutes ago, Đipalo Junuz said: Poklonio si predmetnu žensku tašnu (koju si prvobitno kupio za sebe ) muškoj ili ženskoj osobi? Zenskoj osobi, koja se pozalila da tasna izgleda kao muska.
katamaran Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 (edited) Upravo to edit: @jms_uk Sa Bubom se ich ne slazem Edited May 6, 2018 by katamaran
gospa buba Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 da je lepa ti bi je zadrzao. opchinila bi te. lepotom sent from bubamoto
Bujodrag Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 29 minutes ago, Đipalo Junuz said: Poklonio si predmetnu žensku tašnu (koju si prvobitno kupio za sebe ) a nisi je prvo ponudio Bujodragu
aram Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 a dobro, ti i inace svuda ides beciklom, zar ti nije idealna neka bici torba/ranac? tipa:
katamaran Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 Nije. Cak ni za bajk. Pisao sam vec da se znoje ledja sa rancem. Bajk nije problem, imam 3 torbe i stize i cetvrta. Problem je kad se svrckam gradom u sorcu bez bajka.
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 On 5.5.2018. at 19:02, darling said: https://myspringfield.com/es/es/hombre/complementos/bolsos/rinonera grande-nylon-gris/0963836.html?dwvar_0963836_color=43#prefn1=category-id&prefv1=man_complementos&start=1
morgana Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 4 hours ago, aram said: a dobro, ti i inace svuda ides beciklom, zar ti nije idealna neka bici torba/ranac? tipa: uh, koliko je ova dobra, nosila bih je za nebiciklarenje. gdje ima?
aram Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 a neam pojma, izguglo slike i uzo prvu koja mi se dopala al ima takvih puno, kacis na bajk sa strane, kad negde stanes skines i na ramena...
katamaran Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 (edited) Bisage su za bajk. Tako nesto cu morati da uzmem ako odem kombijem do Nemacke pa se niz Dunav spustim do Budimpeste. Kacio sam bajk na proslim stranama (dve torbe, pederusa koju nosim u korpi pa u ruci kad sidjem sa bajka i jos jedna za sipku u najavi) Verovatno cu da probam da se naviknem na jednu od one dve donje torbe sa one slike. Spoiler Gore desno je ta koju vukljam u ruci. Ove dve dole bi mogle i da zavrse posao. edit: dole desno pobediJo. Kad je stavim na rame zavrsi iza ledja pa se vidi samo kais od napred a od pozadi izgleda kao mali rancic. Kad mi zatreba nesto samo je privucem napred. Mislim da ce da zavrsi posao. Edited May 6, 2018 by katamaran
namenski Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 5 minutes ago, renne said: Tzv bisage Nije bre, bisage su deo konjske opreme, mada ima nesto slicno, bi/duplo i za motore i bajkove
katamaran Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 (edited) Postoje bisage i za bajk al to nema veze sa ovom pricom. To ce mi trebati kad iz Nemacke krenem za Budimpestiu preko Beca i Bratislave... https://www.google.com/search?q=bisage+za+bicikl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjB7Z3y8fHaAhXQKCwKHdCmAV4Q_AUoAXoECAAQAw&biw=1097&bih=542 Edited May 6, 2018 by katamaran
Recommended Posts