radisa Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Just now, darling said: kad zena ovako nosi tasnu. https://www.google.rs/search?q=elbow+bag&rlz=1C1TEUA_enRS552RS552&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE5JHuke_aAhXIVSwKHdc_A9UQ_AUICigB&biw=1517&bih=703 Ajoj... Da, to je užas...
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 I am diagonally curious. Ako jos neko musko istupi mozda i skupim hrabrost
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 (edited) Imam utisak da mi me smarao da ga stalno vucem. Pederusa na rame ce verovatno biti neki kompromis. Edited May 5, 2018 by katamaran
Filozof manijak Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Furaj svoj fazon. katamarane, pusti ove stiliste
radisa Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 1 minute ago, katamaran said: Imam utisak da mi me smarao da ga stalno vucem. Pederusa na rame ce verovatno biti neki kompromis. Pa ne znam... Milim, ja sam osuđen na ranac, pa mi nije problem da ga stalno nosim... Kad ne nosim ranac, novčanik, telefon i ključevi mi stanu podžepovima...
Filozof manijak Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) edpi: ne Radiši, nego onoj "vreći za jaja" Edited May 5, 2018 by Filozof manijak
Đipalo Junuz Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Rešenje je da kupiš ranac i pederušu nosiš u rancu.
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 4 minutes ago, Filozof manijak said: Furaj svoj fazon. katamarane, pusti ove stiliste i meni se najvise svidja ona zenska tasna kojom je sve pocelo. navijam za nju, bilo na rame, bilo po dijagonali.
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 (edited) 28 minutes ago, radisa said: Pa ne znam... Milim, ja sam osuđen na ranac, pa mi nije problem da ga stalno nosim... Kad ne nosim ranac, novčanik, telefon i ključevi mi stanu podžepovima... Rancevi su mi ok kao modni detalj i prakticni su al ne volim da ih nosim. Imali smo svojevremeno na biciklama raspravu ranac Vs korpa. Masovno svi vole ranac a ja moju koprpu ne dam ni za zivu glavu. edit: retko ko bi ovo turio na mountain bike al je meni nezaobilazna. Stane mnogo vise stvari nego u ranac a ne osecas da nosis teret. Spoiler edit: btw bajk uskoro dobija jos jednu torbu. Retko kad koristim navigaciju (ako ispunim plan Passau Budapest svakako ce mi trebati) al kad je koristim nije nimalo zgodno voziti sa telefonom u ruci Ova srednja me smara sto nije za kosu sipku al tu nosm brdo stvari. Jednom vuko neki laptop pa sam stavio ranac na ledja da se manje trucka pa su mi skroz bila mokra ledja. Meni je prakticni momenat bitniji od vizuelnog. Edited May 5, 2018 by katamaran
Đipalo Junuz Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 18 minutes ago, katamaran said: Meni je prakticni momenat bitniji od vizuelnog. Zašto onda nisi zadržao tu žensku tašnu nego si ju poklonio i pokrenuo čitavu ovu temu da proveriš vizuelni moment za svaki slučaj?
Recommended Posts