May 5, 20186 yr 1 minute ago, renne said: Ja u inat hejterima stalno nosim dijagonalno +1 A i praktično je.
May 5, 20186 yr Author 7 minutes ago, Skyhighatrist said: +1 A i praktično je. Realno najprakticnije. Na ramenu se stalno cimas da ne spadne a ovako ne provalis da je nosis.
May 5, 20186 yr 1 minute ago, MayDay said: Nažalost, većina muškaraca nosi te u dijagonalu. jesu ti gore muske u dijagonalu il zenske na lakat? ako treba likvidirati jednu grupaciju, ja bih uvek pre streljala zene na lakat.
May 5, 20186 yr 2 minutes ago, MayDay said: Nažalost, većina muškaraca nosi te u dijagonalu. većina muškaraca, a i dosta žena je operisano od bilo kakvog ukusa
May 5, 20186 yr Just now, darling said: jesu ti gore muske u dijagonalu il zenske na lakat? ako treba likvidirati jednu grupaciju, ja bih uvek pre streljala zene na lakat. Pffff, posebno ženski siti beg na lakat na sportsku odeću. Šta je s ljudima?!
May 5, 20186 yr 2 minutes ago, darling said: jesu ti gore muske u dijagonalu il zenske na lakat? ako treba likvidirati jednu grupaciju, ja bih uvek pre streljala zene na lakat. Šta je to na lakat?
May 5, 20186 yr U stvari, torbica na dijagonalu i torba na lakat su muž i žena srpske tranzicione estetike.
May 5, 20186 yr 2 minutes ago, radisa said: Šta je to na lakat? kad zena ovako nosi tasnu. https://www.google.rs/search?q=elbow+bag&rlz=1C1TEUA_enRS552RS552&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE5JHuke_aAhXIVSwKHdc_A9UQ_AUICigB&biw=1517&bih=703
May 5, 20186 yr 2 minutes ago, MayDay said: U stvari, torbica na dijagonalu i torba na lakat su muž i žena srpske tranzicione estetike. a treša im je vanbračno dete