katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Na rame. Vidis da ni za to nisam mogao da skupim hrabrost.
Skyhighatrist Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 1 minute ago, renne said: Ja u inat hejterima stalno nosim dijagonalno +1 A i praktično je.
ToniAdams Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 uzasne su sve. jedino sto kapiram da bih manje gubio stvari na svakodnevnom nivou.
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 7 minutes ago, Skyhighatrist said: +1 A i praktično je. Realno najprakticnije. Na ramenu se stalno cimas da ne spadne a ovako ne provalis da je nosis.
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 1 minute ago, MayDay said: Nažalost, većina muškaraca nosi te u dijagonalu. jesu ti gore muske u dijagonalu il zenske na lakat? ako treba likvidirati jednu grupaciju, ja bih uvek pre streljala zene na lakat.
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minutes ago, MayDay said: Nažalost, većina muškaraca nosi te u dijagonalu. većina muškaraca, a i dosta žena je operisano od bilo kakvog ukusa
MayDay Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Just now, darling said: jesu ti gore muske u dijagonalu il zenske na lakat? ako treba likvidirati jednu grupaciju, ja bih uvek pre streljala zene na lakat. Pffff, posebno ženski siti beg na lakat na sportsku odeću. Šta je s ljudima?!
radisa Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minutes ago, darling said: jesu ti gore muske u dijagonalu il zenske na lakat? ako treba likvidirati jednu grupaciju, ja bih uvek pre streljala zene na lakat. Šta je to na lakat?
MayDay Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 U stvari, torbica na dijagonalu i torba na lakat su muž i žena srpske tranzicione estetike.
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minutes ago, radisa said: Šta je to na lakat? kad zena ovako nosi tasnu. https://www.google.rs/search?q=elbow+bag&rlz=1C1TEUA_enRS552RS552&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE5JHuke_aAhXIVSwKHdc_A9UQ_AUICigB&biw=1517&bih=703
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minutes ago, MayDay said: U stvari, torbica na dijagonalu i torba na lakat su muž i žena srpske tranzicione estetike. a treša im je vanbračno dete
Recommended Posts