kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minutes ago, darling said: guglaj bum bag.
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sta sam rekla pogresno? khm. https://www.independent.co.uk/life-style/fashion/bumbag-belt-bag-trend-spring-summer-2018-balenciaga-a8278681.html ovaj hm od 80 funti je odlican. a ovaj sam videla uzivo u springfildu. sta fali? obe ruke slobodne, a sve stane. https://myspringfield.com/es/es/hombre/complementos/bolsos/rinonera grande-nylon-gris/0963836.html?dwvar_0963836_color=43#prefn1=category-id&prefv1=man_complementos&start=1 Edited May 5, 2018 by darling
Skyhighatrist Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 3 minutes ago, darling said: guglaj bum bag. Fanny pack
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) bumbegs, ne samo da su prakticno, nego su ove sezone i moderne. mene se moze prepoznati po njima i kad nisu moderne, nosim i muske i zenske Edited May 5, 2018 by darling
MayDay Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a kljućevi od stana, kola(da ne spominjem duvanski aksesoar) još uvek nekako uspevam da se potrpam po džepovima. a muške torb(ic)e su neopevan fail skoro ko donji deo trenerke, van sale za vežbanje ja kad vidim nekog sa tom dijagonalkom prva asocijacija mi je da je taj neki nakupac na pijaci, ili pandur Juce ja svratila u banku, kad jedan lik mojih godina u donjem delu trenerke, u majici i jos ima torbicu koju nosi oko vrata. Ko privezak, torbica preko grudi. Jaooo. Ne mogu, ne mogu, ja sudim prema tim stvarima.
gone fishing Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 vaistinu po čemu je to pederuša bolja od dijagonalke ova druga je nekako muževnija nose je oficiri ova prva je povampiren trend iz 90-tih
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) 3 minutes ago, MayDay said: Juce ja svratila u banku, kad jedan lik mojih godina u donjem delu trenerke, u majici i jos ima torbicu koju nosi oko vrata. Ko privezak, torbica preko grudi. Jaooo. Ne mogu, ne mogu, ja sudim prema tim stvarima. od 4.24 Edited May 5, 2018 by darling
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 iskren da budem ova darlingina iz springfilda ne deluje rđavo skroz a gde se nose, na dupetu il na donjem stomaku?
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Obucimo Katamarana: 1. gore levo -Samosnajt, dobijena na poklon, nije mk po ukusu + joj je kratak kais 2. dole levo - neimenovani gumenjak koji bi jos i mogao da prodje 3. gore desno - pederusa bez kaisa koju uglavnom nosim na bajku al je sve cesce nosim u ruci kad se svrckam u sorcu 4. dole desno - ne znam odakle ovo iskoci al bi moglo da prodje Spoiler
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: iskren da budem ova darlingina iz springfilda ne deluje rđavo skroz a gde se nose, na dupetu il na donjem stomaku? prilagodis ostaloj odeci, nize, vise, spreda, pozadi, sa strane. jako su prakticne, sve stane, ruke su ti slobodne, sve je uvek uz tebe, a ima i lepih. a moze da se nosi i po dijagonali ko voli dijagonalke
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 (edited) Al kakvu sam braon koznu pederusu imao :( Neko mi je maznuo. Pederusa na rame mi je ok varijanta. Iz prakticnih razlga bih cak i voleo da nosim torbu dijagonalno al me posle ne opra ni Dunav ni Sava... edit: Kad sve saberem "zenska" prodje na izborima bolje nego SNS u Zagubici. Jedino me Jremija i Sky troluju. Edited May 5, 2018 by katamaran
Recommended Posts