Posted May 5, 20186 yr https://www.kupindo.com/Torbe-torbice-i-novcanici/41635039_Samsonite-tasna vec je otisla na poklon... Edited May 5, 20186 yr by katamaran
May 5, 20186 yr Ženska tašna, brate. Rekla ti beta, rekla ti darling, reći će ti i gospabuba kad bude videla.
May 5, 20186 yr Presmesan si, katamarane! Moja keva pre sto godina nosila ovu torbicu. Uostalom, sta ce ti torbica bilo kakva, leba ti?
May 5, 20186 yr Author Moram u nesto da potrpam novcanik, telefone, dokumenta, sitnice... Spoiler sminku Edited May 5, 20186 yr by katamaran
May 5, 20186 yr pa ranac, imaš ih dovoljno maleckih da ne smetaju previše... ko te je ubedio da uopšte postoji nešto što se zove "muška torba" ?
May 5, 20186 yr Dokumenta u novcanik i u dzep od pantalona, a telefon u drugi dzep i to je to. Samo nemoj dijagonalku, veruj mi. To je strasno nesto.
May 5, 20186 yr Just now, MayDay said: Dokumenta u novcanik i u dzep od pantalona, a telefon u drugi dzep i to je to. Samo nemoj dijagonalku, veruj mi. To je strasno nesto. a kljućevi od stana, kola(da ne spominjem duvanski aksesoar) još uvek nekako uspevam da se potrpam po džepovima. a muške torb(ic)e su neopevan fail skoro ko donji deo trenerke, van sale za vežbanje ja kad vidim nekog sa tom dijagonalkom prva asocijacija mi je da je taj neki nakupac na pijaci, ili pandur
May 5, 20186 yr Author Lazu dusmani da postoje. Ni meni ne ide musko i torba al mi treba nesto Rancevi su mi preglomazni :( @Mayday Jedan od telefona je 6 inca. Kad obucem pantalone jos i nekako. Kad sve potrpam u sorc izgledam ko veci kreeten nego da kupim neku full zensku torbu... Nosam u ruci neku pederusu (full macho) i ona je praktina al me smara sto mi je ruka stalno zauzeta.