katamaran Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) https://www.kupindo.com/Torbe-torbice-i-novcanici/41635039_Samsonite-tasna vec je otisla na poklon... Edited May 5, 2018 by katamaran
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Sjajan odziv. Posle se cudimo sto Vucic ima 86%
Đipalo Junuz Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Ženska tašna, brate. Rekla ti beta, rekla ti darling, reći će ti i gospabuba kad bude videla.
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Na kraju cu da kupim onaj ranac za jedno rame...
MayDay Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Presmesan si, katamarane! Moja keva pre sto godina nosila ovu torbicu. Uostalom, sta ce ti torbica bilo kakva, leba ti?
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 (edited) Moram u nesto da potrpam novcanik, telefone, dokumenta, sitnice... Spoiler sminku Edited May 5, 2018 by katamaran
braca Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 pa ranac, imaš ih dovoljno maleckih da ne smetaju previše... ko te je ubedio da uopšte postoji nešto što se zove "muška torba" ?
MayDay Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Dokumenta u novcanik i u dzep od pantalona, a telefon u drugi dzep i to je to. Samo nemoj dijagonalku, veruj mi. To je strasno nesto.
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Just now, MayDay said: Dokumenta u novcanik i u dzep od pantalona, a telefon u drugi dzep i to je to. Samo nemoj dijagonalku, veruj mi. To je strasno nesto. a kljućevi od stana, kola(da ne spominjem duvanski aksesoar) još uvek nekako uspevam da se potrpam po džepovima. a muške torb(ic)e su neopevan fail skoro ko donji deo trenerke, van sale za vežbanje ja kad vidim nekog sa tom dijagonalkom prva asocijacija mi je da je taj neki nakupac na pijaci, ili pandur
katamaran Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Lazu dusmani da postoje. Ni meni ne ide musko i torba al mi treba nesto Rancevi su mi preglomazni :( @Mayday Jedan od telefona je 6 inca. Kad obucem pantalone jos i nekako. Kad sve potrpam u sorc izgledam ko veci kreeten nego da kupim neku full zensku torbu... Nosam u ruci neku pederusu (full macho) i ona je praktina al me smara sto mi je ruka stalno zauzeta.
Recommended Posts