October 22, 2024Oct 22 fmp se bruka, gube krajem trece cetvrtine 30 razlike od mursije e:71:37 kraj trece Edited October 22, 2024Oct 22 by pbg12345
October 22, 2024Oct 22 Hehe da li se panteri ovo sprdaju sa nekim "nesrećan poraz" i zagonetan smajli. Možda misle na 1 fk koji isto tako nesrećno gubi u Ligi šampiona
October 22, 2024Oct 22 blago njima ako im je do sprdnje izgledali su kao ono u mladjim kategorijama kad ekipa naleti na protivnika koji je em znacajno kvalitetniji, em fizicki dominantniji jedina svetla tacka je sto je stanojevic dobio neke minute i cak ih relativno solidno koristio obzirom na sve okolnosti inace, ne znam sa kim sam ono pre sezone raspravljao o saranovicu naravno da sam kao i uvek bio u pravu "projekat" em igra manje nego prosle sezone, em mu je uloga bukvalno nikakva
October 22, 2024Oct 22 filip je projekat trenutno u formi navikavanja da vodi budzetski klub bez ikakvih obaveza
May 10May 10 Gledam sad snimak AEK - Unikaha, Šakota na klupi Grka, živahan i aktivan. Onomad kad je preuzeo Zvezdu posle Tomića pre 6 godina delovao je kao penzioner, posebno kad je rekao da nekad ne zna u kom gradu se budi. Al evo, drži se, 73 godine, svaka čast.
May 11May 11 Unikaha odbranila titulu LŠ protiv Galate 83 - 67Od aprila prošle godine, do maja ove, Unikaha je osvojila pet trofeja! I sve je krenulo iz Beograda. Sa Fajnal-fora Lige šampiona u Beogradskoj areni.Od tada je četa iz Malage osvojila Interkontinentalni kup, Superkup Španije, Kup Kralja i, sada, u finalu BCL, još jednu evropsku titulu! Stradao je hrabri Galatasaraj, debitant u borbi za titule.Unikaha će zaraditi još milion evra za ovaj trofej. Kako i dolikuje šampionskom timu.
May 11May 11 Gledao sam taj Interkontinentalni kup, pišijadaInače, MVP lige je Marselinjo Huertas, 42 puni za desetak dana
May 11May 11 Mrzi me da proveravam, ali imam utisak da su Španci uzeli bar 90% LŠ trofeja. Znam da je Šorts vodio Bon do trofeja nešto skoro, to je izmaklo Špancima.
May 11May 11 11 minutes ago, Nikodije said:Mrzi me da proveravam, ali imam utisak da su Španci uzeli bar 90% LŠ trofeja. Znam da je Šorts vodio Bon do trofeja nešto skoro, to je izmaklo Špancima.Pre dve sezone sa Isalom, posle su prešli u Pariz sa još 4-5 igrača.
May 11May 11 1 hour ago, Nikodije said:Mrzi me da proveravam, ali imam utisak da su Španci uzeli bar 90% LŠ trofeja. Znam da je Šorts vodio Bon do trofeja nešto skoro, to je izmaklo Špancima.Jesu, s tim što su dva uzeli neki momci iz San Pabla (što zvuči kao prosečni meksičko bircuz) koji igraju drugu špansku ligu.Unikaha, Galatasaraj, Ritas i sad Alba, fali tu još 3-4 tima da bi se moglo nazvati ozbiljnim takmičenjem.
May 11May 11 4 minutes ago, goofs said:Jesu, s tim što su dva uzeli neki momci iz San Pabla (što zvuči kao prosečni meksičko bircuz) koji igraju drugu špansku ligu.Unikaha, Galatasaraj, Ritas i sad Alba, fali tu još 3-4 tima da bi se moglo nazvati ozbiljnim takmičenjem.Ako se dobro sećam Panter je vodio do trofeja Virtus, to mu je hajlajt karijere
May 13May 13 On 11. 5. 2025. at 22:54, goofs said:Jesu, s tim što su dva uzeli neki momci iz San Pabla (što zvuči kao prosečni meksičko bircuz) koji igraju drugu špansku ligu.Unikaha, Galatasaraj, Ritas i sad Alba, fali tu još 3-4 tima da bi se moglo nazvati ozbiljnim takmičenjem.burgos je te dve godine kad su uzimali ls bio pri vrhu acba i vratilili su se za sledecu godinu, osvojilu su ubedljivo i drugu ligu i kup druge lige ove godine