Jump to content

Basketball Champions League

Featured Replies

fmp se bruka, gube krajem trece cetvrtine 30 razlike od mursije

e:71:37 kraj trece

Edited by pbg12345

Hehe da li se panteri ovo sprdaju sa nekim "nesrećan poraz" i zagonetan smajli. Možda misle na 1 fk koji isto tako nesrećno gubi u Ligi šampiona

blago njima ako im je do sprdnje

izgledali su kao ono u mladjim kategorijama kad ekipa naleti na protivnika koji je em znacajno kvalitetniji, em fizicki dominantniji

jedina svetla tacka je sto je stanojevic dobio neke minute i cak ih relativno solidno koristio obzirom na sve okolnosti

inace, ne znam sa kim sam ono pre sezone raspravljao o saranovicu

naravno da sam kao i uvek bio u pravu :fantom:

"projekat" em igra manje nego prosle sezone, em mu je uloga bukvalno nikakva

Nema tu nikakvog projekta već 10 godina, misterija je čemu taj klub služi.

filip je projekat

trenutno u formi navikavanja da vodi budzetski klub bez ikakvih obaveza

• 6 months later...

Danas počinje F-4

17:00 Tenerife - Galata Arena 2p

20:00 AEK - Unikaha Arena 3

Gledam sad snimak AEK - Unikaha, Šakota na klupi Grka, živahan i aktivan. Onomad kad je preuzeo Zvezdu posle Tomića pre 6 godina delovao je kao penzioner, posebno kad je rekao da nekad ne zna u kom gradu se budi. Al evo, drži se, 73 godine, svaka čast.

Unikaha odbranila titulu LŠ protiv Galate 83 - 67

Od aprila prošle godine, do maja ove, Unikaha je osvojila pet trofeja! I sve je krenulo iz Beograda. Sa Fajnal-fora Lige šampiona u Beogradskoj areni.

Od tada je četa iz Malage osvojila Interkontinentalni kup, Superkup Španije, Kup Kralja i, sada, u finalu BCL, još jednu evropsku titulu! Stradao je hrabri Galatasaraj, debitant u borbi za titule.

Unikaha će zaraditi još milion evra za ovaj trofej. Kako i dolikuje šampionskom timu.

Gledao sam taj Interkontinentalni kup, pišijada

Inače, MVP lige je Marselinjo Huertas, 42 puni za desetak dana

Mrzi me da proveravam, ali imam utisak da su Španci uzeli bar 90% LŠ trofeja. Znam da je Šorts vodio Bon do trofeja nešto skoro, to je izmaklo Špancima.

11 minutes ago, Nikodije said:

Mrzi me da proveravam, ali imam utisak da su Španci uzeli bar 90% LŠ trofeja. Znam da je Šorts vodio Bon do trofeja nešto skoro, to je izmaklo Špancima.

Pre dve sezone sa Isalom, posle su prešli u Pariz sa još 4-5 igrača.

1 hour ago, Nikodije said:

Jesu, s tim što su dva uzeli neki momci iz San Pabla (što zvuči kao prosečni meksičko bircuz) koji igraju drugu špansku ligu.

Unikaha, Galatasaraj, Ritas i sad Alba, fali tu još 3-4 tima da bi se moglo nazvati ozbiljnim takmičenjem.

4 minutes ago, goofs said:

Jesu, s tim što su dva uzeli neki momci iz San Pabla (što zvuči kao prosečni meksičko bircuz) koji igraju drugu špansku ligu.

Unikaha, Galatasaraj, Ritas i sad Alba, fali tu još 3-4 tima da bi se moglo nazvati ozbiljnim takmičenjem.

Ako se dobro sećam Panter je vodio do trofeja Virtus, to mu je hajlajt karijere

On 11. 5. 2025. at 22:54, goofs said:

burgos je te dve godine kad su uzimali ls bio pri vrhu acb

a i vratilili su se za sledecu godinu, osvojilu su ubedljivo i drugu ligu i kup druge lige ove godine