Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Trazim po intenetu "hard knocks: Chucky goes to Vegas" i nigde nema za khm... kupovanje po trafikama. Ne znam dali sam promasio datum ali ako neko ima link, pls. 

Posted

ima na ten yard torrents

ako nemaš account a ne primaju registracije mogu ti ja dati usera i pass da skineš

Posted

Nasao sam. Hvala u svakom slucaju. :)

Posted (edited)

Deluje da su đetsi  našli dobrog kickera. Skoro pa kao Tampa ranijih sezona. Jel beše ovaj koštao Tampu par pobeda prethodne sezone. 

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Pa kraljevi imali Myersa, prosle godine imao bas super sezonu, capa ne mozes prebrojati i uzmu i puste ga. Hoce to tako ponekad.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

by the way...Jones ostavio fin utisak.

Posted
6 hours ago, Jean-Luc Picard said:

by the way...Jones ostavio fin utisak.

by the way, Taney ostavio bolji utisak :D

Posted

Nemoj da mi rušiš sneška :D

Posted
7 hours ago, Grandilof said:

Pa kraljevi imali Myersa, prosle godine imao bas super sezonu, capa ne mozes prebrojati i uzmu i puste ga. Hoce to tako ponekad.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

A šta smo trebali raditi? Prebidovati Seahawkse i dati mu još jači ugovor nego 4y/15m samo zato što je kod nas imao jednu dobru sezonu? I Trebali smo zažmuriti na sve njegove sezone u Jacksonvillu gde nije mogao vola da ubode?

Ovaj naš kicker, Catanzaro, je imao 1 sezonu u Arizoni gde je pogađao ko lud, bolje nego Myers prošle godine kod nas. Već je bio jednom kod nas i nije bio loš. Onda mu Tampa ugovor na 3 godine i otpustili ga prve sezone u oktobru. Uzeo im čova 4-5 miliona za par utakmica.

To su kickeri, sa njima se nikad ne zna i zato je to pozicija za moneyball.

Posted

ovako se proslavlja preseason TD :D

evo šta je u pozadini priče:

:hail::hail:

Posted

AB-u se ne svidjaju nove NFL kacige. Kaze da ce napustiti ligu ako mu ne dozvole da nosi staru verziju kacige. Kakav loodak, jbt. To sto je zamrznuo stopala u cryo chamber je posebna majstorija. 

Posted
AB-u se ne svidjaju nove NFL kacige. Kaze da ce napustiti ligu ako mu ne dozvole da nosi staru verziju kacige. Kakav loodak, jbt. To sto je zamrznuo stopala u cryo chamber je posebna majstorija. 
Pa to je već ozbiljna sprdnja...
Ali zapravo u pravi tim je došao, cirkus do kraja!
Izdrži brate!

... Shiit has hit the fan...

Posted

Bas dodjoh to da napisem, bice to sve super. :D

Posted

Dok smo jos kod kickera Vikingsi poslali 5. rundu u Baltimore za norveskog crnca, ovi iz Baltimora samo da redjaju ove iza Tuckera da sutiraju 50+...

Omiljeni izneverovao na vise nivoa, prosli offseason sam se naslusao o njemu. :D