Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Pa sto da ne kao sto se penali pucaju dok neko ne promasi.

Brejdi td i onda Mahomes ima sansu da izjednaci ako ne izjednaci kraj. Ne bi se to oteglo u nedogled.

Posted

Pa nije to kao penale da pucaš...

Tu ti odma skoči udruženje igrača, jer to je produženje utakmice za 1/4 , ovo ono...

Posted

fizio i tako to

preteške utakmice, povećanje napora, nije to kao evropski fudbal

Posted

pa dobro tokom regularne sezone neka bude skraćeni format, ali  u plejofu na jednu dobijenu, mogu da odigraju još jedan posed

Posted

Sad ovo je još i dobro. Do pre par godina je bio klasičan sudden death, pa je i FG donosio pobedu na prvom posedu.

College pravila za overtime su drugačija. game clock se gasi, dobiješ loptu na 25 yards od protivničke endzone i igraš. posle toga i protivnik dobija takav posed.

ako bude nerešeno ide OT2, u OT3 i svakom sledećem ne možeš šutirati extra point nego moraš iči za 2 pts

Mnogo zanimljiviji produžetak bude, nema dugih poseda, nema puntova, svaki play je užasno bitan itd itd. A nekad se zalomi baš da bude thriller, npr ove godine su LSU i Texas A&M igrali 7 produžetaka, verovatno najluđautakmica koju sam gledao.

Posted (edited)

Nek' uvode sta hoce, ovo da jedni postignu TD i gotovo je sranje. Nek' ih primoravaju na sta god samo da obe ekipe imaju sansu u napadu. Za mene jedno od najglupljih pravila u NFL-u. 

Edited by Grandilof
Posted

Bas me smorili nocasnji rezultati. Obe ekipe su mi asimpaticne i ni za jednu necu moci da navijam u SB. 

A neverovatno mi je sta Brejdi i dalje radi. Covek ima 41 godinu (rodjen isti dan kao i ja samo 2 godine ranije :) i ne mogu da ne postujem iako ga nikad nisam simpatisao. Kapa dole. 

Posted (edited)

Jel sutra ono revijalno, a sledece nedelje SB? I obe u nedelju vece? Hvala :)

Edited by Timmy
Posted

Da, sutra u 21.

Pa sledeću nedelja na ponedeljak

Posted (edited)

sad si me namamio

al se smrzavaju ove klinke cheerleaders  

Edited by 3opge
Posted

Da, jadne. Ne pomažu ni debele jakne

Posted (edited)

ali fenomenalno je sto pored toliko sranja o zenama i njihovoj jednakosti i dalje drze cheerleaders kao ubedljivo najmizernije moguce ponizavanje zena 

Edited by 3opge