Jump to content

Featured Replies

Pa sto da ne kao sto se penali pucaju dok neko ne promasi.

Brejdi td i onda Mahomes ima sansu da izjednaci ako ne izjednaci kraj. Ne bi se to oteglo u nedogled.

Pa nije to kao penale da pucaš...

Tu ti odma skoči udruženje igrača, jer to je produženje utakmice za 1/4 , ovo ono...

• Author

fizio i tako to

preteške utakmice, povećanje napora, nije to kao evropski fudbal

pa dobro tokom regularne sezone neka bude skraćeni format, ali  u plejofu na jednu dobijenu, mogu da odigraju još jedan posed

Sad ovo je još i dobro. Do pre par godina je bio klasičan sudden death, pa je i FG donosio pobedu na prvom posedu.

College pravila za overtime su drugačija. game clock se gasi, dobiješ loptu na 25 yards od protivničke endzone i igraš. posle toga i protivnik dobija takav posed.

ako bude nerešeno ide OT2, u OT3 i svakom sledećem ne možeš šutirati extra point nego moraš iči za 2 pts

Mnogo zanimljiviji produžetak bude, nema dugih poseda, nema puntova, svaki play je užasno bitan itd itd. A nekad se zalomi baš da bude thriller, npr ove godine su LSU i Texas A&M igrali 7 produžetaka, verovatno najluđautakmica koju sam gledao.

Nek' uvode sta hoce, ovo da jedni postignu TD i gotovo je sranje. Nek' ih primoravaju na sta god samo da obe ekipe imaju sansu u napadu. Za mene jedno od najglupljih pravila u NFL-u. 

Edited by Grandilof

Bas me smorili nocasnji rezultati. Obe ekipe su mi asimpaticne i ni za jednu necu moci da navijam u SB. 

A neverovatno mi je sta Brejdi i dalje radi. Covek ima 41 godinu (rodjen isti dan kao i ja samo 2 godine ranije :) i ne mogu da ne postujem iako ga nikad nisam simpatisao. Kapa dole. 

• Author

Jako.

Jel sutra ono revijalno, a sledece nedelje SB? I obe u nedelju vece? Hvala :)

Edited by Timmy

• Author

Da, sutra u 21.

Pa sledeću nedelja na ponedeljak

• Author

sad si me namamio

al se smrzavaju ove klinke cheerleaders  

Edited by 3opge

• Author

Da, jadne. Ne pomažu ni debele jakne

ali fenomenalno je sto pored toliko sranja o zenama i njihovoj jednakosti i dalje drze cheerleaders kao ubedljivo najmizernije moguce ponizavanje zena 

Edited by 3opge