Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Uvek su mi ovi produzeci krs. Bolje da se igraju na vreme tipa 10min. U prevelikoj je predosti tim koji ima srecu sa bacanjem novcica

Posted

Nema najbolji duo HC / QB ikada

Posted

ludilo, ovo moze samo Brady. Edelman je jebena divlja macka a Gronk razbija, koliko je samo blokova lupao danas.

Posted

Nisam verovao da ce dobiti. Edelman i Gronk hvataju kad nema vise kud.

Posted

Realno su NE odigrali drugo poluvrijeme za kurac, ali treba imati ova muda na trećem daunu, koliko je imao, 3/3 i to za 10 jardi svaki put

Posted
28 minutes ago, cedo said:

A jebemti budalu ... postavljen za ofsajd ... neverovatno

+1 jos ne verujem kako ih je sjebao za pobedu sa timm Jos ko za inat i taj INT da bude jos bolnije.

Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Realno su NE odigrali drugo poluvrijeme za kurac, ali treba imati ova muda na trećem daunu, koliko je imao, 3/3 i to za 10 jardi svaki put

Prakticno uopste i nisu igrali drugo poluvreme, trosili su vreme, napad poceli da igraju tek kad ih je priteralo uza zid. Ali, na kraju, niz hvatanja u 3. downu i TD.

Posted

Meni zao Mahomesa ... suvo zlato decko ... a ova stara drtina ce igrati deveto finale ... nepravda

Posted

I dalje dozvoljavam da mi jebeni Patsi useravaju sitne sate i ponedeljke koji uslede. Nastavak za 2 nedelje 1/1.

Nepodnošljiva lakoća pišanja po AFC-u.

Posted

Roughing the passer, pa jbt kakva krađa u obe utakmice... dakle Mordor je morao da prođe.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

Nisam navijac nijedne jucerasnje ekipe, no sudije ga bas preterase. Ispada da su NHL i MLB jedine lige gde oni nemaju presudnu ulogu.