January 21, 20196 yr Taman sam cekao da poentiraju, da jos skoci kvota i da odigram na Chiefse, a Brady baca interception i obara kvotu.
January 21, 20196 yr kakav danak neiskustvu Bradya čeka da neko od odbrane prvi cimne, umesto da izvedu loptu dok ih ima 12 na terenu
January 21, 20196 yr 38 minutes ago, Nesh said: Taman sam cekao da poentiraju, da jos skoci kvota i da odigram na Chiefse, a Brady baca interception i obara kvotu. Sad je verovatno jos veca, al ja ne bih smeo da stavim na Poglavice :)
January 21, 20196 yr Nisu se Patriotsi mnogo odmakli s obzirom na to koliko su drzali loptu, a Chiefsi bili prakticno bez napada. Proradice Mahomes, bice ovde svasta. Nadam se da se varam.
January 21, 20196 yr 2 minutes ago, cedo said: Sad je verovatno jos veca, al ja ne bih smeo da stavim na Poglavice :) 3.60. Ma odigrao sam simbolicno, rekreativno. Kao sto napisah iznad, mislim da ce Chiefsi proraditi u drugom.
January 21, 20196 yr Just now, Nesh said: Nisu se Patriotsi mnogo odmakli s obzirom na to koliko su drzali loptu, a Chiefsi bili prakticno bez napada. Proradice Mahomes, bice ovde svasta. Nadam se da se varam. Ja se već pomirio sa sudbinom, da će u finalu biti "Go Pats, Go, Fuck LA more and more"... :(
January 21, 20196 yr 1 minute ago, radisa said: Ja se već pomirio sa sudbinom, da će u finalu biti "Go Pats, Go, Fuck LA more and more"... :( Meni ne bi bilo tesko da navijam za Patse , ali i ako prodju Chiefsi, nece mi biti krivo. Imali su odlicnu sezonu, Mahomes je odlican i ako udju u SB navijacu za njih.
January 21, 20196 yr Ja navijam za Chiefse (Mahomesa) celu sezonu i prilicno se nerviram ... edit: ako ne poentiraju rano, mrka kapa. ovi ce potrositi sat trcanjem i cao ... ocajno to brane edit: bice valjda ... evo ga Edited January 21, 20196 yr by cedo
January 21, 20196 yr 14:3 u drugom poluvremenu. Napad Patriota tesko ide, Mahomesu treba malo i to je to. Kvota 1.95.