Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Taman sam cekao da poentiraju, da jos skoci kvota i da odigram na Chiefse, a Brady baca interception i obara kvotu. :mad:

Posted

kakav danak neiskustvu Bradya :sleep:  čeka da neko od odbrane prvi cimne, umesto da izvedu loptu dok ih ima 12 na terenu

Posted
38 minutes ago, Nesh said:

Taman sam cekao da poentiraju, da jos skoci kvota i da odigram na Chiefse, a Brady baca interception i obara kvotu. :mad:

Sad je verovatno jos veca, al ja ne bih smeo da stavim na Poglavice :)

Posted

Nisu se Patriotsi mnogo odmakli s obzirom na to koliko su drzali loptu, a Chiefsi bili prakticno bez napada. Proradice Mahomes, bice ovde svasta. Nadam se da se varam. :D

Posted
2 minutes ago, cedo said:

Sad je verovatno jos veca, al ja ne bih smeo da stavim na Poglavice :)

3.60. Ma odigrao sam simbolicno, rekreativno. Kao sto napisah iznad, mislim da ce Chiefsi proraditi u drugom.

Posted
Just now, Nesh said:

Nisu se Patriotsi mnogo odmakli s obzirom na to koliko su drzali loptu, a Chiefsi bili prakticno bez napada. Proradice Mahomes, bice ovde svasta. Nadam se da se varam. :D

Ja se već pomirio sa sudbinom, da će u finalu biti "Go Pats, Go, Fuck LA more and more"... :(

Posted
1 minute ago, radisa said:

Ja se već pomirio sa sudbinom, da će u finalu biti "Go Pats, Go, Fuck LA more and more"... :(

Meni ne bi bilo tesko da navijam za Patse :D, ali i ako prodju Chiefsi, nece mi biti krivo. Imali su odlicnu sezonu, Mahomes je odlican i ako udju u SB navijacu za njih.

Posted (edited)

Ja navijam za Chiefse (Mahomesa) celu sezonu i prilicno se nerviram ...

edit: ako ne poentiraju rano, mrka kapa. ovi ce potrositi sat trcanjem i cao ... ocajno to brane

edit: bice valjda ... evo ga :D

Edited by cedo
Posted

14:3 u drugom poluvremenu. Napad Patriota tesko ide, Mahomesu treba malo i to je to. Kvota 1.95. :D