Nesh Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Taman sam cekao da poentiraju, da jos skoci kvota i da odigram na Chiefse, a Brady baca interception i obara kvotu.
levi Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 kakav danak neiskustvu Bradya čeka da neko od odbrane prvi cimne, umesto da izvedu loptu dok ih ima 12 na terenu
cedo Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 38 minutes ago, Nesh said: Taman sam cekao da poentiraju, da jos skoci kvota i da odigram na Chiefse, a Brady baca interception i obara kvotu. Sad je verovatno jos veca, al ja ne bih smeo da stavim na Poglavice :)
Nesh Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Nisu se Patriotsi mnogo odmakli s obzirom na to koliko su drzali loptu, a Chiefsi bili prakticno bez napada. Proradice Mahomes, bice ovde svasta. Nadam se da se varam.
Nesh Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 2 minutes ago, cedo said: Sad je verovatno jos veca, al ja ne bih smeo da stavim na Poglavice :) 3.60. Ma odigrao sam simbolicno, rekreativno. Kao sto napisah iznad, mislim da ce Chiefsi proraditi u drugom.
radisa Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Just now, Nesh said: Nisu se Patriotsi mnogo odmakli s obzirom na to koliko su drzali loptu, a Chiefsi bili prakticno bez napada. Proradice Mahomes, bice ovde svasta. Nadam se da se varam. Ja se već pomirio sa sudbinom, da će u finalu biti "Go Pats, Go, Fuck LA more and more"... :(
Nesh Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minute ago, radisa said: Ja se već pomirio sa sudbinom, da će u finalu biti "Go Pats, Go, Fuck LA more and more"... :( Meni ne bi bilo tesko da navijam za Patse , ali i ako prodju Chiefsi, nece mi biti krivo. Imali su odlicnu sezonu, Mahomes je odlican i ako udju u SB navijacu za njih.
cedo Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 (edited) Ja navijam za Chiefse (Mahomesa) celu sezonu i prilicno se nerviram ... edit: ako ne poentiraju rano, mrka kapa. ovi ce potrositi sat trcanjem i cao ... ocajno to brane edit: bice valjda ... evo ga Edited January 21, 2019 by cedo
Nesh Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 14:3 u drugom poluvremenu. Napad Patriota tesko ide, Mahomesu treba malo i to je to. Kvota 1.95.
Recommended Posts