Jump to content

Featured Replies

4 hours ago, Frank Pembleton said:

Da mi je neko pre sezone ponudio ovo, prihvatio bih.Ali nije mi dobro kako smo se samoubili.

Ne znam kako misli SF sa ovakvim QB-om

nema razloga tugi Veljo, odlicna sezona i odlican temelj za buducnost. Love je sjajan, napad osim Jonesa ne morate da menjate narednih 5 godina... a izgleda da i LeFleur zna da radi posao i samo mu je trebalo da se oslobodni pomahnitalog antivaksera pa da na miru moze da implementira sistem.

bice Packersi zajebani ko kratko cebe narednih godina

6 hours ago, Frank Pembleton said:

Da mi je neko pre sezone ponudio ovo, prihvatio bih.Ali nije mi dobro kako smo se samoubili.

Ne znam kako misli SF sa ovakvim QB-om

Purdy je bio večeras malo lošiji u smislu procenta uspešnosti dodavanja ali je dobro čuvao loptu, bez izgubljene i na kraju organizovao napad za pobedu. Sasvim prosečan meč SF i na kraju ipak pobeda... verujem da će znatno bolje odigrati sledeću i da će najbolji biti u SB. Voleo bih Bafalo da ih tamo čeka ali je ipak Baltimor prvi favorit ako nastave ovako 

2 hours ago, arheolog1981 said:

Purdy je bio večeras malo lošiji u smislu procenta uspešnosti dodavanja ali je dobro čuvao loptu, bez izgubljene i na kraju organizovao napad za pobedu. Sasvim prosečan meč SF i na kraju ipak pobeda... verujem da će znatno bolje odigrati sledeću i da će najbolji biti u SB. Voleo bih Bafalo da ih tamo čeka ali je ipak Baltimor prvi favorit ako nastave ovako 

Nije kiselo grozdje, zaista , ali ne mogu oni Purdy-jem da osvoje SB.

Ako se on mucio saovakvom odbranom, ko zna sta ce da mu urade drugi...

Užasni MLF,ne može da namesti ST godinama,odbranu isto,u bitnim tekmama večito zasere u bitnim momentima,donese pogrešne odluke,slično kao i Senahan i Mekvej,suviše su rigidni u svojim postavkama igre u napadu,čim krene naopako,ne umeju da se adaptiraju.

Ja verujem da mogu, videćemo uskoro :) Iako je po meni na Baltimoru da izgubi... imaju strašnu odbranu, sad sam baš gledao statistiku da su najbolji ove godine u sakovima, dozvoljenim poenima i otetim loptama. Mislim da niko nikad nije bio u te tri kategorije prvi u NFL u jednoj sezoni 

Ja se ne secam da sam skoro gledao utakmicu u kojoj QB onoliko promasi WR. Lopta ode na metar od WR koji ili skace nebu pod oblake ili se baca ka zemlji. I tako je bilo 5-6 puta u drugom poluvremenu, prvo nisam gledao. Doduse, padala je kisa, a postoje QB koji ne umeju sa mokrom loptom. Joh Elway je bio takav, kada pada kisa bio je katastrofalan. 

Koliko mi se čini i večeras može da se gleda NFL na RTL 

Oće Tampa do SB-a :D

Trener Detroita izgleda kao džiadžojac.

Umesto seka i dosta gubitka jardi TD za TB. Kakva greška Detroita što nisu tražili čelindž 

what defense doing, Tampa?

Zakomplikovao DET, ali teško će TB da izjednači ovo...

I gotovo....

Edited by Frank Pembleton

Kraj u Detroitu, drugi INT Mejfilda 

Just now, Frank Pembleton said:

Zakomplikovao DET, ali teško će TB da izjednači ovo...

Sad više nikako, INT i ćao...

@freakns, jbg, neda se usranom do potoka...

Kakva tekma:ziga: