freakns Posted January 21 Share Posted January 21 4 hours ago, Frank Pembleton said: Da mi je neko pre sezone ponudio ovo, prihvatio bih.Ali nije mi dobro kako smo se samoubili. Ne znam kako misli SF sa ovakvim QB-om nema razloga tugi Veljo, odlicna sezona i odlican temelj za buducnost. Love je sjajan, napad osim Jonesa ne morate da menjate narednih 5 godina... a izgleda da i LeFleur zna da radi posao i samo mu je trebalo da se oslobodni pomahnitalog antivaksera pa da na miru moze da implementira sistem. bice Packersi zajebani ko kratko cebe narednih godina 3 1 Link to comment
arheolog1981 Posted January 21 Share Posted January 21 6 hours ago, Frank Pembleton said: Da mi je neko pre sezone ponudio ovo, prihvatio bih.Ali nije mi dobro kako smo se samoubili. Ne znam kako misli SF sa ovakvim QB-om Purdy je bio večeras malo lošiji u smislu procenta uspešnosti dodavanja ali je dobro čuvao loptu, bez izgubljene i na kraju organizovao napad za pobedu. Sasvim prosečan meč SF i na kraju ipak pobeda... verujem da će znatno bolje odigrati sledeću i da će najbolji biti u SB. Voleo bih Bafalo da ih tamo čeka ali je ipak Baltimor prvi favorit ako nastave ovako Link to comment
Frank Pembleton Posted January 21 Share Posted January 21 2 hours ago, arheolog1981 said: Purdy je bio večeras malo lošiji u smislu procenta uspešnosti dodavanja ali je dobro čuvao loptu, bez izgubljene i na kraju organizovao napad za pobedu. Sasvim prosečan meč SF i na kraju ipak pobeda... verujem da će znatno bolje odigrati sledeću i da će najbolji biti u SB. Voleo bih Bafalo da ih tamo čeka ali je ipak Baltimor prvi favorit ako nastave ovako Nije kiselo grozdje, zaista , ali ne mogu oni Purdy-jem da osvoje SB. Ako se on mucio saovakvom odbranom, ko zna sta ce da mu urade drugi... Link to comment
Bogotac Posted January 21 Share Posted January 21 Užasni MLF,ne može da namesti ST godinama,odbranu isto,u bitnim tekmama večito zasere u bitnim momentima,donese pogrešne odluke,slično kao i Senahan i Mekvej,suviše su rigidni u svojim postavkama igre u napadu,čim krene naopako,ne umeju da se adaptiraju. Link to comment
arheolog1981 Posted January 21 Share Posted January 21 4 hours ago, Frank Pembleton said: Nije kiselo grozdje, zaista , ali ne mogu oni Purdy-jem da osvoje SB. Ako se on mucio saovakvom odbranom, ko zna sta ce da mu urade drugi... Ja verujem da mogu, videćemo uskoro Iako je po meni na Baltimoru da izgubi... imaju strašnu odbranu, sad sam baš gledao statistiku da su najbolji ove godine u sakovima, dozvoljenim poenima i otetim loptama. Mislim da niko nikad nije bio u te tri kategorije prvi u NFL u jednoj sezoni Link to comment
ObiW Posted January 21 Share Posted January 21 4 hours ago, Frank Pembleton said: Nije kiselo grozdje, zaista , ali ne mogu oni Purdy-jem da osvoje SB. Ako se on mucio saovakvom odbranom, ko zna sta ce da mu urade drugi... Ja se ne secam da sam skoro gledao utakmicu u kojoj QB onoliko promasi WR. Lopta ode na metar od WR koji ili skace nebu pod oblake ili se baca ka zemlji. I tako je bilo 5-6 puta u drugom poluvremenu, prvo nisam gledao. Doduse, padala je kisa, a postoje QB koji ne umeju sa mokrom loptom. Joh Elway je bio takav, kada pada kisa bio je katastrofalan. Link to comment
Tinman Posted January 21 Share Posted January 21 Koliko mi se čini i večeras može da se gleda NFL na RTL Link to comment
napadaj Posted January 21 Share Posted January 21 Trener Detroita izgleda kao džiadžojac. Link to comment
arheolog1981 Posted January 21 Share Posted January 21 Umesto seka i dosta gubitka jardi TD za TB. Kakva greška Detroita što nisu tražili čelindž Link to comment
Frank Pembleton Posted January 21 Share Posted January 21 (edited) Zakomplikovao DET, ali teško će TB da izjednači ovo... I gotovo.... Edited January 21 by Frank Pembleton Link to comment
arheolog1981 Posted January 21 Share Posted January 21 Kraj u Detroitu, drugi INT Mejfilda Link to comment
radisa Posted January 21 Share Posted January 21 Just now, Frank Pembleton said: Zakomplikovao DET, ali teško će TB da izjednači ovo... Sad više nikako, INT i ćao... @freakns, jbg, neda se usranom do potoka... Link to comment
Recommended Posts