Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

9 hours ago, cedo said:

onaj komentar sam napisao dok sam gledao multiprenos na areni (bili cifsi u prenosu) i siguran sam da su glasovi komentatora potpuno isti kao  na ovoj utakmici

gde sam pogresio (redzone/multiprenos ?) i da li su to isti ljudi, ne znam :D

ova dvojica i tad i sad su plac majke bozje/nemaci pojma

Nisu isti ljudi koji rade ovu utakmicu (PIT@BUF) i dvojac koji radi RZ. I naravno da nisu "nemači pojma). Ali ok nastavi samo...

Gledao sam jednom Red Zone na Areni ( Za NFL uglavnom koristim Game Pass ) i mislim da su momci radili jako pristojan posao s obzirom na okolnosti.

Naravno, mnogo je bolji ugođaj kad ti je host Scott Hanson, ali treba stvari malo staviti u kontekst. Momci imaju jedino taj feed za NFL network i moraju da improvizuju u hodu dok Scott ima ekipu u studiju od nekih dvadesetak ljudi koji vraćaju unazad, pripremaju, puštaju, govore mu u sluške šta sledi, lik zna jel uživo na utakmici ili vraćaju nešto od pre minut i po, zna šta ide sledeće, dok momci sa Arene nemaju ništa od toga, samo feed i snalaze se. 

• Hvala 2
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Nisu isti ljudi koji rade ovu utakmicu (PIT@BUF) i dvojac koji radi RZ. I naravno da nisu "nemači pojma). Ali ok nastavi samo...

ok. rekoh, verovatno sam pogresno (po glasu) uvezao da su isti ljudi posle tvog i radisinog komentara jucerasnjih komentatora

i verovatno mi jesu komentari previse u 100% tacni stilu. a ciji pa nisu kada se prati sport :D 

ono sto je nepobitno jeste da ih ne ostavljam tek tako posto sport pratim kao navijac a ne izuzetni poznavalac. sto ne iskljucuje da poznajem sport (pravila sigurno, taktiku mnogo manje). i taj komentar na redzone prenosu sam ostavio kada je i moje dete (zavolevsi americki fudbal pored mene, obozava mahomsa, treba li reci) tada, pravilno ocenilo prekrsaj koji je bio celindzovan i cudilo se zajedno sa mnom kako komentatoi to ne vide, vec cekaju objavu sudije i daju afterparty™ komentare.

eto, to je bilo tako. trudicu se da ne ostavljam iskljucive komentare i ispraticu te druge komentatore sa vise paznje.

a ni ti nemoj da budes prvise osetljiv ako ih i ostavim :)

Edited by cedo
  • Vojvodo,serdare 1
2 hours ago, Venom said:

Ovo se videlo iz aviona pre utakmice da će Bucsi oduvati Eaglese. Normalno da to ne bih napisao da je bilo obrnuto, ali makar sam napisao i pre utakmice. NFC East od najjače divizije potpuni fijasko, a 49ersi da se samoubiju ako ne odu u SB. Mada ne bi me čudilo da Lionsi na kraju završe tamo. Detroit ili Tampa u finalu, jebem ti konferenciju.

cuti, makar nisu Djetsi :P

ali Tampa-Detroit je polufinale iz snova :lol: mislim da to nece gledati ni ljudi iz Tampe i Detroita :D 

• Haha 1
9 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

@freakns  šta uradiste jbt....eno nateraste Kelce-a u penziju. 

da, oprastao se nakon tekme sa trenerom linije, ja sam tada pomislio da nije slucajno prelomio... nije bas morao oma da objavi, sada necu moci ni da podjebavam Grandija :(

ako se Kelce ne vrne, ne predvidjam im nista dobro... jer bas smo posle tekme komentarisali Grandi i ja. imaju mlade hvatace, mladog QB... taj napad je poslozen, fali im samo treci WR. jedino pitanje su bili Kelce i Lane Johnson. ali ako se oni ne vrnu, onda je to raspad. ne mozes ti najboljeg centra lige i verovatno najboljeg RT lige poslednjih 5 godina da zamenis tek tako. 

ako je zaista otisao, 2029. je first ballot hall of fame, a Phila na prvoj tekmi sledece sezone da mu povuce dres. 

20 minutes ago, freakns said:

da, oprastao se nakon tekme sa trenerom linije, ja sam tada pomislio da nije slucajno prelomio... nije bas morao oma da objavi, sada necu moci ni da podjebavam Grandija :(

ako se Kelce ne vrne, ne predvidjam im nista dobro... jer bas smo posle tekme komentarisali Grandi i ja. imaju mlade hvatace, mladog QB... taj napad je poslozen, fali im samo treci WR. jedino pitanje su bili Kelce i Lane Johnson. ali ako se oni ne vrnu, onda je to raspad. ne mozes ti najboljeg centra lige i verovatno najboljeg RT lige poslednjih 5 godina da zamenis tek tako. 

ako je zaista otisao, 2029. je first ballot hall of fame, a Phila na prvoj tekmi sledece sezone da mu povuce dres. 

A i pitanje je funkcionisanja akcije "tush push" 😎

17 hours ago, freakns said:

al ce da se jede u nedelju na Grandijev racun, jujuju :D

friketa kad bucsi nagnaju eaglese u playoffu:

• Wub 1

Drži se Hjuston lepo. Mada neverovatno mnogo glupih kazni, valjda će malo dovesti u red.

Lamar sjajan s nogama, solidan s rukama :)

Shanahan uspeo da pobedi nakon ulaska u Q4 sa 5 i više poena minusa, sada ima skor 1-30 :D 

Ninersi sa ovakvom igrom nemaju šta da traže u eventualnom SB ako preskoče i Detroit/Tampu. Finale AFC-a sledeće nedelje daće i šampiona.

Da mi je neko pre sezone ponudio ovo, prihvatio bih.Ali nije mi dobro kako smo se samoubili.

Ne znam kako misli SF sa ovakvim QB-om