Frank Pembleton Posted January 16 Share Posted January 16 9 hours ago, cedo said: onaj komentar sam napisao dok sam gledao multiprenos na areni (bili cifsi u prenosu) i siguran sam da su glasovi komentatora potpuno isti kao na ovoj utakmici gde sam pogresio (redzone/multiprenos ?) i da li su to isti ljudi, ne znam ova dvojica i tad i sad su plac majke bozje/nemaci pojma Nisu isti ljudi koji rade ovu utakmicu (PIT@BUF) i dvojac koji radi RZ. I naravno da nisu "nemači pojma). Ali ok nastavi samo... Link to comment
Jean-Luc Picard Posted January 16 Share Posted January 16 Gledao sam jednom Red Zone na Areni ( Za NFL uglavnom koristim Game Pass ) i mislim da su momci radili jako pristojan posao s obzirom na okolnosti. Naravno, mnogo je bolji ugođaj kad ti je host Scott Hanson, ali treba stvari malo staviti u kontekst. Momci imaju jedino taj feed za NFL network i moraju da improvizuju u hodu dok Scott ima ekipu u studiju od nekih dvadesetak ljudi koji vraćaju unazad, pripremaju, puštaju, govore mu u sluške šta sledi, lik zna jel uživo na utakmici ili vraćaju nešto od pre minut i po, zna šta ide sledeće, dok momci sa Arene nemaju ništa od toga, samo feed i snalaze se. 2 Link to comment
cedo Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 2 hours ago, Frank Pembleton said: Nisu isti ljudi koji rade ovu utakmicu (PIT@BUF) i dvojac koji radi RZ. I naravno da nisu "nemači pojma). Ali ok nastavi samo... ok. rekoh, verovatno sam pogresno (po glasu) uvezao da su isti ljudi posle tvog i radisinog komentara jucerasnjih komentatora i verovatno mi jesu komentari previse u 100% tacni stilu. a ciji pa nisu kada se prati sport ono sto je nepobitno jeste da ih ne ostavljam tek tako posto sport pratim kao navijac a ne izuzetni poznavalac. sto ne iskljucuje da poznajem sport (pravila sigurno, taktiku mnogo manje). i taj komentar na redzone prenosu sam ostavio kada je i moje dete (zavolevsi americki fudbal pored mene, obozava mahomsa, treba li reci) tada, pravilno ocenilo prekrsaj koji je bio celindzovan i cudilo se zajedno sa mnom kako komentatoi to ne vide, vec cekaju objavu sudije i daju afterparty™ komentare. eto, to je bilo tako. trudicu se da ne ostavljam iskljucive komentare i ispraticu te druge komentatore sa vise paznje. a ni ti nemoj da budes prvise osetljiv ako ih i ostavim Edited January 16 by cedo 1 Link to comment
freakns Posted January 16 Share Posted January 16 2 hours ago, Venom said: Ovo se videlo iz aviona pre utakmice da će Bucsi oduvati Eaglese. Normalno da to ne bih napisao da je bilo obrnuto, ali makar sam napisao i pre utakmice. NFC East od najjače divizije potpuni fijasko, a 49ersi da se samoubiju ako ne odu u SB. Mada ne bi me čudilo da Lionsi na kraju završe tamo. Detroit ili Tampa u finalu, jebem ti konferenciju. cuti, makar nisu Djetsi :P ali Tampa-Detroit je polufinale iz snova mislim da to nece gledati ni ljudi iz Tampe i Detroita 1 Link to comment
Jean-Luc Picard Posted January 16 Share Posted January 16 @freakns šta uradiste jbt....eno nateraste Kelce-a u penziju. Link to comment
freakns Posted January 16 Share Posted January 16 9 minutes ago, Jean-Luc Picard said: @freakns šta uradiste jbt....eno nateraste Kelce-a u penziju. da, oprastao se nakon tekme sa trenerom linije, ja sam tada pomislio da nije slucajno prelomio... nije bas morao oma da objavi, sada necu moci ni da podjebavam Grandija :( ako se Kelce ne vrne, ne predvidjam im nista dobro... jer bas smo posle tekme komentarisali Grandi i ja. imaju mlade hvatace, mladog QB... taj napad je poslozen, fali im samo treci WR. jedino pitanje su bili Kelce i Lane Johnson. ali ako se oni ne vrnu, onda je to raspad. ne mozes ti najboljeg centra lige i verovatno najboljeg RT lige poslednjih 5 godina da zamenis tek tako. ako je zaista otisao, 2029. je first ballot hall of fame, a Phila na prvoj tekmi sledece sezone da mu povuce dres. Link to comment
Frank Pembleton Posted January 16 Share Posted January 16 20 minutes ago, freakns said: da, oprastao se nakon tekme sa trenerom linije, ja sam tada pomislio da nije slucajno prelomio... nije bas morao oma da objavi, sada necu moci ni da podjebavam Grandija :( ako se Kelce ne vrne, ne predvidjam im nista dobro... jer bas smo posle tekme komentarisali Grandi i ja. imaju mlade hvatace, mladog QB... taj napad je poslozen, fali im samo treci WR. jedino pitanje su bili Kelce i Lane Johnson. ali ako se oni ne vrnu, onda je to raspad. ne mozes ti najboljeg centra lige i verovatno najboljeg RT lige poslednjih 5 godina da zamenis tek tako. ako je zaista otisao, 2029. je first ballot hall of fame, a Phila na prvoj tekmi sledece sezone da mu povuce dres. A i pitanje je funkcionisanja akcije "tush push" 😎 Link to comment
omiljeni Posted January 16 Share Posted January 16 17 hours ago, freakns said: al ce da se jede u nedelju na Grandijev racun, jujuju friketa kad bucsi nagnaju eaglese u playoffu: 1 Link to comment
Frank Pembleton Posted January 18 Share Posted January 18 Mike Mccarthy ostaje HC Dalasa, BB ide na drugi razgovor u ATL... Link to comment
Bogotac Posted January 18 Share Posted January 18 Ce porjure Kazinsa ili tako nekog za QB,ima smisla Link to comment
Engineer Posted January 20 Share Posted January 20 Drži se Hjuston lepo. Mada neverovatno mnogo glupih kazni, valjda će malo dovesti u red. Lamar sjajan s nogama, solidan s rukama Link to comment
beeva Posted January 21 Share Posted January 21 Au kako su se pakersi samoubili. Karlson promaši penaltik Link to comment
ducca Posted January 21 Share Posted January 21 Shanahan uspeo da pobedi nakon ulaska u Q4 sa 5 i više poena minusa, sada ima skor 1-30 Ninersi sa ovakvom igrom nemaju šta da traže u eventualnom SB ako preskoče i Detroit/Tampu. Finale AFC-a sledeće nedelje daće i šampiona. Link to comment
Frank Pembleton Posted January 21 Share Posted January 21 Da mi je neko pre sezone ponudio ovo, prihvatio bih.Ali nije mi dobro kako smo se samoubili. Ne znam kako misli SF sa ovakvim QB-om Link to comment
Recommended Posts