Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted
Just now, Tsai said:

Opssss

Jel' ludilo u kafani?

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Jel' ludilo u kafani?

Nije kafana, vise bircuz ko iz Simpsonovih. Juce i danas je oko minus 10 ovde pa nema mnogo ljudi na ulicama, ali ovi koji su tu se loze na maks i ubedjeni su da se okrece tekma

Posted

au ala su krenuli da se ponašaju jadno Bilsi, tačno da im poželiš da im sledeće kolo dođe ovdje Mahoms i nalupa ih kurcem po čelu ono najstrašnije

Posted
1 minute ago, James Marshall said:

au ala su krenuli da se ponašaju jadno Bilsi, tačno da im poželiš da im sledeće kolo dođe ovdje Mahoms i nalupa ih kurcem po čelu ono najstrašnije

Pa to će i biti :)

Posted
Just now, radisa said:

Pa to će i biti :)

inače nisam fan maloga nešto pretjerano, ali ću zbog večerašnje tekme vrlo rado da navijam za taj ishod. Baš su nešto gadni ovi Bilsi. 

Posted
18 minutes ago, Tsai said:

Pa obori ga u kurac

Radni naslov ove utakmice. 

Na kraju je još bilo na korak da se zakuva, ali su nas ipak izšibicarili na tom najbitnijem posedu. Svakako je bolje ispalo u odnosu na to kako je izgledalo na početku.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Tsai said:

Pa obori ga u kurac

Nisi ti video tackling Eaglesa voimeoca, a i da nemamo nista protiv blitza kad ceo svet zna da ce blitz majko moja. Zali boze sezone i ovog kolapsa u decembru i januaru.

Nadam se da ce leteti i DC (zajedno sa Patricom, taj prelazak je jedan od vecih debiliteta u sred sezone koji sam video skorije) i OC (njega i intervjuisu i za HCa sada, to mi bas nije jasno i ocigledno da tu i ne stima zajedno sa Siriani-jem). A i da ode Siriani preziveo bih, Samo da ne dodje Belichick, umro bih bukvalno. Ima neke osnove u napadu, nisu stari, Hurts/AJ/Devonta/Goedert, OL je stara, ali moze se nariktati, a odbranu pod hitno remonnt i prelaziti na mlade, Draftovali smo tu pola Alabame pa valjda bude nesto valjalo na duze staze. Ima i draft kapitala. 

• +1 1
Posted

al ce da se jede u nedelju na Grandijev racun, jujuju :D

Posted

Ovo se videlo iz aviona pre utakmice da će Bucsi oduvati Eaglese. Normalno da to ne bih napisao da je bilo obrnuto, ali makar sam napisao i pre utakmice. NFC East od najjače divizije potpuni fijasko, a 49ersi da se samoubiju ako ne odu u SB. Mada ne bi me čudilo da Lionsi na kraju završe tamo. Detroit ili Tampa u finalu, jebem ti konferenciju.

Posted

Fila jbga ove sezone ko onaj čovek što pada sa zgrade i misli "dobro je živ sam još..."  Prosto katastrofa ja bila  neminovna...