radisa Posted January 16 Share Posted January 16 Just now, Tsai said: Opssss Jel' ludilo u kafani? Link to comment
Tsai Posted January 16 Share Posted January 16 2 minutes ago, radisa said: Jel' ludilo u kafani? Nije kafana, vise bircuz ko iz Simpsonovih. Juce i danas je oko minus 10 ovde pa nema mnogo ljudi na ulicama, ali ovi koji su tu se loze na maks i ubedjeni su da se okrece tekma Link to comment
James Marshall Posted January 16 Share Posted January 16 au ala su krenuli da se ponašaju jadno Bilsi, tačno da im poželiš da im sledeće kolo dođe ovdje Mahoms i nalupa ih kurcem po čelu ono najstrašnije Link to comment
radisa Posted January 16 Share Posted January 16 1 minute ago, James Marshall said: au ala su krenuli da se ponašaju jadno Bilsi, tačno da im poželiš da im sledeće kolo dođe ovdje Mahoms i nalupa ih kurcem po čelu ono najstrašnije Pa to će i biti Link to comment
James Marshall Posted January 16 Share Posted January 16 Just now, radisa said: Pa to će i biti inače nisam fan maloga nešto pretjerano, ali ću zbog večerašnje tekme vrlo rado da navijam za taj ishod. Baš su nešto gadni ovi Bilsi. Link to comment
*edited by mod Posted January 16 Share Posted January 16 18 minutes ago, Tsai said: Pa obori ga u kurac Radni naslov ove utakmice. Na kraju je još bilo na korak da se zakuva, ali su nas ipak izšibicarili na tom najbitnijem posedu. Svakako je bolje ispalo u odnosu na to kako je izgledalo na početku. 1 Link to comment
Grandilof Posted January 16 Share Posted January 16 3 hours ago, Tsai said: Pa obori ga u kurac Nisi ti video tackling Eaglesa voimeoca, a i da nemamo nista protiv blitza kad ceo svet zna da ce blitz majko moja. Zali boze sezone i ovog kolapsa u decembru i januaru. Nadam se da ce leteti i DC (zajedno sa Patricom, taj prelazak je jedan od vecih debiliteta u sred sezone koji sam video skorije) i OC (njega i intervjuisu i za HCa sada, to mi bas nije jasno i ocigledno da tu i ne stima zajedno sa Siriani-jem). A i da ode Siriani preziveo bih, Samo da ne dodje Belichick, umro bih bukvalno. Ima neke osnove u napadu, nisu stari, Hurts/AJ/Devonta/Goedert, OL je stara, ali moze se nariktati, a odbranu pod hitno remonnt i prelaziti na mlade, Draftovali smo tu pola Alabame pa valjda bude nesto valjalo na duze staze. Ima i draft kapitala. 1 Link to comment
freakns Posted January 16 Share Posted January 16 al ce da se jede u nedelju na Grandijev racun, jujuju Link to comment
Venom Posted January 16 Share Posted January 16 Ovo se videlo iz aviona pre utakmice da će Bucsi oduvati Eaglese. Normalno da to ne bih napisao da je bilo obrnuto, ali makar sam napisao i pre utakmice. NFC East od najjače divizije potpuni fijasko, a 49ersi da se samoubiju ako ne odu u SB. Mada ne bi me čudilo da Lionsi na kraju završe tamo. Detroit ili Tampa u finalu, jebem ti konferenciju. Link to comment
Frank Pembleton Posted January 16 Share Posted January 16 Fila jbga ove sezone ko onaj čovek što pada sa zgrade i misli "dobro je živ sam još..." Prosto katastrofa ja bila neminovna... Link to comment
Recommended Posts