arheolog1981 Posted January 15 Share Posted January 15 Just now, James Marshall said: Brt istrča im Alen ko da je Majk Vik Jak ko mazga, kad misliš da si ga oborio on nastavlja dalje Link to comment
James Marshall Posted January 15 Share Posted January 15 Just now, arheolog1981 said: Jak ko mazga, kad misliš da si ga oborio on nastavlja dalje Mnogo su meHkano generalno ušli u ovaj meč Stilersi, ali stvarno me iznenadilo ovo trčanje, čova je mrga od skoro 2m i 110 kila, nisam očekivao da će ovako da da gas Link to comment
radisa Posted January 15 Share Posted January 15 Meni najžalije što je ova utakmica već odlučena, a onu lomljavu noćas ne mogu da gledam, jer moram da ustanem u 7... Link to comment
Frank Pembleton Posted January 15 Share Posted January 15 15 minutes ago, cedo said: teski debili, da se ne ponavljam Dvojac koji radi RZ je odličan. Oni sa ovom dvojicom ne bi trebalo ni u istoj zgradi da budu.. 1 Link to comment
cedo Posted January 15 Share Posted January 15 Just now, Frank Pembleton said: Dvojac koji radi RZ je odličan. Oni sa ovom dvojicom ne bi trebalo ni u istoj zgradi da budu.. onaj komentar sam napisao dok sam gledao multiprenos na areni (bili cifsi u prenosu) i siguran sam da su glasovi komentatora potpuno isti kao na ovoj utakmici gde sam pogresio (redzone/multiprenos ?) i da li su to isti ljudi, ne znam ova dvojica i tad i sad su plac majke bozje/nemaci pojma Link to comment
cedo Posted January 15 Share Posted January 15 4 minutes ago, Ros said: Sad kad se Rudolf naloži evo malo zivota, TD Link to comment
Ros Posted January 15 Share Posted January 15 eto utakmice za @radisa kafu kuvaj i napred Link to comment
cedo Posted January 16 Share Posted January 16 @Tsai, sta kazu pitsburzani ? jel se nadaju Link to comment
radisa Posted January 16 Share Posted January 16 Ja počinjem da gajim neku slabašnu nadu Da će biti bar neke šanse... 1 Link to comment
Recommended Posts