January 15, 20241 yr Just now, James Marshall said: Brt istrča im Alen ko da je Majk Vik Jak ko mazga, kad misliš da si ga oborio on nastavlja dalje
January 15, 20241 yr Just now, arheolog1981 said: Jak ko mazga, kad misliš da si ga oborio on nastavlja dalje Mnogo su meHkano generalno ušli u ovaj meč Stilersi, ali stvarno me iznenadilo ovo trčanje, čova je mrga od skoro 2m i 110 kila, nisam očekivao da će ovako da da gas
January 15, 20241 yr Meni najžalije što je ova utakmica već odlučena, a onu lomljavu noćas ne mogu da gledam, jer moram da ustanem u 7...
January 15, 20241 yr 15 minutes ago, cedo said: teski debili, da se ne ponavljam Dvojac koji radi RZ je odličan. Oni sa ovom dvojicom ne bi trebalo ni u istoj zgradi da budu..
January 15, 20241 yr Just now, Frank Pembleton said: Dvojac koji radi RZ je odličan. Oni sa ovom dvojicom ne bi trebalo ni u istoj zgradi da budu.. onaj komentar sam napisao dok sam gledao multiprenos na areni (bili cifsi u prenosu) i siguran sam da su glasovi komentatora potpuno isti kao na ovoj utakmici gde sam pogresio (redzone/multiprenos ?) i da li su to isti ljudi, ne znam ova dvojica i tad i sad su plac majke bozje/nemaci pojma