Frank Pembleton Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 veljo, el ga gledaš?Gubljenje vremena. ...shiit has hit the fan
freakns Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 On 13. 8. 2023. at 15:21, omiljeni said: Jaki smo ko zemlja. najviše me raduje što je i Bectonjara odigrao lepih 25-30 snapova. svi rookies odigrali odlično. a posle week 2 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk sad se opet raspricao posle week 3...
zorglub Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Ne da je mnogo bitno, ali da li možda znate ko je bio u čini mi se Nike reklami s kraja 90ih, početka 2000ih, neki krupajlija priča dok idu snimci sudara, obaranja: The way I see it, we all have two sides. For me, there's the side that's ruthless, punishing, relentless - a side that would do whatever it takes to completelly demolish the competition. And then, there's my bad side. Tako nešto?
Moća Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 (edited) Odgledao na Netflixu Untold:The swamp kings, utisak mi se dodatno pojacao kako generalno skolski sport u Usa unisti zivote vecini sportista koji zaglave izmedju koledz i profi sporta pogotovu u sportovima koji se ne igraju van Usa. Em ne dodju do prilike da zarade novac i obezbede se em su skole prosli usput i nista nisu naucili niti mogu da rade negde sa tim. Edited August 30, 2023 by Moća
omiljeni Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 kako im uništi život? ti ljudi dobiju priliku za školovanje. dosta njih nikad ne bi ni prišlo takvom obrazovanju da se nisu bavili školskim sportom. To planinarenje nije jeftinno i mnogo njih ne može to da priušti. Florida je tzv Public Ivy škola, imaju odlično obrazovanje. Neće oni svi učiti da budu astrofizičari ili hirurzi, ali mogu da uče DIF, sociologiju, nešto treće. na prosečnoj fudbalskoj koledž utakmici ima 80 klinaca u jednom timu i 80 klinaca u drugom. Od njih 160 će jedan da završi u NFL. Oko 1% koledž igrača dogura do pro nivoa. Samo oni koji su baš pali sa kruške su u fazonu pro or bust i znaju oni svi kako su zajebana ta sita i rešeta. To kao kad bi sad rekli škole košarke po Beogradu, Novom Sadu i kojekude uništavaju živote jer postoji par klinaca/roditelja kojima će se srušti svet ne doguraju kod Pešića u repku. ja sam pogledao taj dokumentarac i ne znam kako si uopšte došao do toga da ti to bude utisak. ne sećam se ni jednog detalja koji bi mogao da se poveže sa tom temom. inače, film je užasno slab. neko veštiji bi mogao da snimi kultni film jer je tema apsurdno dobra, a ovi su nekako uspeli da naprave film od 3 sata i da bukvalno ništa ne kažu. i to čime su se bavili je ili skroz ispromašivano ili nedorečeno. a gomilu stvari gde je bilo najviše mesa za film nisu ni takli ili su ih samo onako usput spomenuli. Tu ima materijala da se snimi 10+ sati filma i da podobijaju oskare. Meni ovo izgleda kao da je snimljeno da bi bilo snimljeno, da zapišajuTM temu i da sad neko talentovan, verovatno sa Espn, više nema tu šta da snima i da se barem 5 godina ne pača u to. gledao sam pre i film o Manti Teo, ne sećam se da li sam još šta ali taj Netflix bi trebao da nađe dosta talentovanije ljude za snimanje takvih filmova.
freakns Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 film o Manti Teo je dosadan do zla boga, bas lose uradjen... ali ima odeljak gde potvrdjuje ovo tvoje. nesto u fazonu "jedina sansa da odem na koledz je fudbal"... to je u US of A jednostavno preskupo ako ne dobijas stipendije.
omiljeni Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Ovi ni neke osnovne stvari nisu znali da ispričaju. Imali su na raspolaganju 10ak igrača koje su intervjuisali i 99% pažnje je na njima. Ostali kao da nisu ni postojali. Harvinu su posvetili par minuta kad zbog povrede nije igrao finale konfe i to je to. Skroz se gubi iz vida koliko je zapravo to bio talentovan tim i kakvi igrači su tu igrali. Ne očekujem da oni sad krenu redom da nabrajaju sve igrače, ali ne znam kako uspeju da u 3-4 sata filma da bukvalno ne spomenu gomilu odličnih igrača ili su dobili cameo, spomenu ih samo jedanput onako skroz usputno tipa "i onda je taj i taj postigao touchdown/imao interception". Gomilu nekih antologijskih trenutaka su promašili. npr Jarvis Moss kad je izblokirao field goal Gamecocksa i spasao im sezonu, o tome se u filmu priča 10 minuta, ali nekako ne spomenu da je Moss izblokirao još jedan kick samo par minuta ranije. Jebemliga, kakav si ti to storyteller ako takve stvari nisu bitne. Čak i priče tih desetak igrača koje su imali na raspolaganju nisu umeli da ispričaju. Ono jbt, Timmy je jedan od najpopularnijih i najznačajnijih sportista u istoriji. I oni ga imaju da im kaže sve što ih zanima, ali jok. Ko o njemu ne ume da napravi zanimljiv film, onda momentalno treba da se mane snimanja filmova. Da ne pričamo što su totalno fulili one ključne stvari zbog kojih film o Gatorsima može da traje 10 sati i da gledalac traži još. Film je tako zbrljugan da pomisliš da su to tako svesno uradili.
omiljeni Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 btw nedavno smo negde spominjali fudbalere atletičare, pa sam se sad setio da su ti Gatorsi imali osvajača olimpijske medalje u sprintu, a čova nije bio najbrži ni u tim Gatorsima
Bogotac Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Raspored Jetsa Ni najveci neprijatelj ne bi ovo sastavio
renne Posted September 5, 2023 Author Posted September 5, 2023 Kako sada stvari stoje u nedelju ČAK jedna utakmica će biti prenošena na Areni
lazendaaa Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 ^ Буквално сам то хтео да питам, да ли се зна која/е текма/е? Нису ми јасни преносе само једну утакмицу, а има толико канала и коментатора и занимљивих утакмица на програму...
Jean-Luc Picard Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ja previše volim NFL da bih zavisio od njih, isto kao što nije trebalo zavisiti od SK ranije. GP i voila. A uvek postoje i dobri streamovi za NFL. 2
arheolog1981 Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Ja previše volim NFL da bih zavisio od njih, isto kao što nije trebalo zavisiti od SK ranije. GP i voila. A uvek postoje i dobri streamovi za NFL. Apsolutno. Ja sam se navadio na Redzone da ništa drugo ne mogu gledati
Recommended Posts