omiljeni Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 23 minutes ago, Frank Pembleton said: ....shiit has hit the fan. 1
Šaptač Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 Da li će proći kao Favre i da li mu je sledeće destinacija Vikings
omiljeni Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 16-1 Rodgers prošle godine nije imao očajnu sezonu. Bio je ispod svog MVP nivoa, ali on je igrač koji mnogo zavisi od supporting casta. Kad je Adams otišao u Raiderse njima je tu završila sezona. Pa je otišao i Valdes Scantling. Packers su prošle godine imali tog Lazarda kao #1 i onda još dvojicu rookia. I matorog Cobba, Sammy Watkinsa. Jetsi imaju mnooogo jači roster. Lazard kao #1 nije dobra opcija. Lazard kao #2 već može da prođe, kao #3 je već odlično. Hardman je zimus u Chiefsima uzeo Super Bowl kao #1 outside receiving opcija. Kod nas će kick return/punt return i biće backup WR. Nisam baš siguran koliko možemo priuštiti taj luksuz jer imamo veći need u OL, ali npr ako uzmemo Smith Njigbu sa tim #15 pickom, ali sa njim bi bili baš brutalni, a i ovako bez JSN i bilo kog drugog igrača sa drafta smo odlično pokriveni.
Frank Pembleton Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 Da li će proći kao Favre i da li mu je sledeće destinacija Vikings:violina:Ja bi voleo takav razvoj........shiit has hit the fan.
Jean-Luc Picard Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 U prvi mah sam pomislio što stavljaš Dabola, a onda shvatim Douglas. Tek dam sad provalio koliko liče fizički.
Frank Pembleton Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Lamar potpisao...Compensation update: Lamar Jackson’s five-year deal is worth $260 million, including $185 million guaranteed, per sources. On an average per year basis, it makes Jackson the NFL’s new highest-paid player.....shiit has hit the fan.
Šaptač Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Nadao sam se da će Zay Flowers otići u Chiefse ali ga ipak Ravensi uzeše. Biće brutalni sa OBJ i Flowersom Texansi uzeli C.J Strouda, Panthersi Younga.
Venom Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 On 26. 4. 2023. at 17:35, omiljeni said: 16-1 Rodgers prošle godine nije imao očajnu sezonu. Bio je ispod svog MVP nivoa, ali on je igrač koji mnogo zavisi od supporting casta. Kad je Adams otišao u Raiderse njima je tu završila sezona. Pa je otišao i Valdes Scantling. Packers su prošle godine imali tog Lazarda kao #1 i onda još dvojicu rookia. I matorog Cobba, Sammy Watkinsa. Jetsi imaju mnooogo jači roster. Lazard kao #1 nije dobra opcija. Lazard kao #2 već može da prođe, kao #3 je već odlično. Hardman je zimus u Chiefsima uzeo Super Bowl kao #1 outside receiving opcija. Kod nas će kick return/punt return i biće backup WR. Nisam baš siguran koliko možemo priuštiti taj luksuz jer imamo veći need u OL, ali npr ako uzmemo Smith Njigbu sa tim #15 pickom, ali sa njim bi bili baš brutalni, a i ovako bez JSN i bilo kog drugog igrača sa drafta smo odlično pokriveni. U svakom slucaju, nakon Darnolda i Wilsona, konacno ces uspesno da predvidis da ce jedan Jets QB da ode u Hall of Fame.
Sandens Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 sad tek vidim da ide repriza drafta na areni. da li to znači da su uzeli sportklubu i nfl? premier liga, nba, nfl...
spettacollo Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Koliko sam upoznat, Arena je uzela i NFL od ove sezone.
Frank Pembleton Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 sad tek vidim da ide repriza drafta na areni. da li to znači da su uzeli sportklubu i nfl? premier liga, nba, nfl...E moj ti...Inače bolje bez tona gledati.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts