Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

....shiit has hit the fan.
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

Brat napokon pobegao iz Međeđe :fantom:

Posted
23 minutes ago, Frank Pembleton said:

transformers-crane.gif

• Haha 1
Posted

Da li će proći kao Favre i da li mu je sledeće destinacija Vikings:violina:

Posted

16-1

Rodgers prošle godine nije imao očajnu sezonu. Bio je ispod svog MVP nivoa, ali on je igrač koji mnogo zavisi od supporting casta. Kad je Adams otišao u Raiderse njima je tu završila sezona. Pa je otišao i Valdes Scantling. Packers su prošle godine imali tog Lazarda kao #1 i onda još dvojicu rookia. I matorog Cobba, Sammy Watkinsa.

Jetsi imaju mnooogo jači roster. Lazard kao #1 nije dobra opcija. Lazard kao #2 već može da prođe, kao #3 je već odlično. Hardman je zimus u Chiefsima uzeo Super Bowl kao #1 outside receiving opcija. Kod nas će kick return/punt return i biće backup WR. Nisam baš siguran koliko možemo priuštiti taj luksuz jer imamo veći need u OL, ali npr ako uzmemo Smith Njigbu sa tim #15 pickom, ali sa njim bi bili baš brutalni, a i ovako bez JSN i bilo kog drugog igrača sa drafta smo odlično pokriveni.

Posted
Da li će proći kao Favre i da li mu je sledeće destinacija Vikings:violina:

Ja bi voleo takav razvoj....

Posted

U prvi mah sam pomislio što stavljaš Dabola, a onda shvatim Douglas. Tek dam sad provalio koliko liče fizički.

Posted

Lamar potpisao...
Compensation update: Lamar Jackson’s five-year deal is worth $260 million, including $185 million guaranteed, per sources. On an average per year basis, it makes Jackson the NFL’s new highest-paid player.

Posted

na ove brojke dodati 3% koliko iznosi agent fee :cool:

Posted

Nadao sam se da će Zay Flowers otići u Chiefse ali ga ipak Ravensi uzeše. Biće brutalni sa OBJ i Flowersom

Texansi uzeli C.J Strouda, Panthersi Younga. 

Posted
On 26. 4. 2023. at 17:35, omiljeni said:

16-1

Rodgers prošle godine nije imao očajnu sezonu. Bio je ispod svog MVP nivoa, ali on je igrač koji mnogo zavisi od supporting casta. Kad je Adams otišao u Raiderse njima je tu završila sezona. Pa je otišao i Valdes Scantling. Packers su prošle godine imali tog Lazarda kao #1 i onda još dvojicu rookia. I matorog Cobba, Sammy Watkinsa.

Jetsi imaju mnooogo jači roster. Lazard kao #1 nije dobra opcija. Lazard kao #2 već može da prođe, kao #3 je već odlično. Hardman je zimus u Chiefsima uzeo Super Bowl kao #1 outside receiving opcija. Kod nas će kick return/punt return i biće backup WR. Nisam baš siguran koliko možemo priuštiti taj luksuz jer imamo veći need u OL, ali npr ako uzmemo Smith Njigbu sa tim #15 pickom, ali sa njim bi bili baš brutalni, a i ovako bez JSN i bilo kog drugog igrača sa drafta smo odlično pokriveni.

U svakom slucaju, nakon Darnolda i Wilsona, konacno ces uspesno da predvidis da ce jedan Jets QB da ode u Hall of Fame.

Posted

sad tek vidim da ide repriza drafta na areni. da li to znači da su uzeli sportklubu i nfl?

premier liga, nba, nfl...

Posted

Koliko sam upoznat, Arena je uzela i NFL od ove sezone.

Posted
sad tek vidim da ide repriza drafta na areni. da li to znači da su uzeli sportklubu i nfl?

premier liga, nba, nfl...

E moj ti...
Inače bolje bez tona gledati...