April 26, 20232 yr 16-1 Rodgers prošle godine nije imao očajnu sezonu. Bio je ispod svog MVP nivoa, ali on je igrač koji mnogo zavisi od supporting casta. Kad je Adams otišao u Raiderse njima je tu završila sezona. Pa je otišao i Valdes Scantling. Packers su prošle godine imali tog Lazarda kao #1 i onda još dvojicu rookia. I matorog Cobba, Sammy Watkinsa. Jetsi imaju mnooogo jači roster. Lazard kao #1 nije dobra opcija. Lazard kao #2 već može da prođe, kao #3 je već odlično. Hardman je zimus u Chiefsima uzeo Super Bowl kao #1 outside receiving opcija. Kod nas će kick return/punt return i biće backup WR. Nisam baš siguran koliko možemo priuštiti taj luksuz jer imamo veći need u OL, ali npr ako uzmemo Smith Njigbu sa tim #15 pickom, ali sa njim bi bili baš brutalni, a i ovako bez JSN i bilo kog drugog igrača sa drafta smo odlično pokriveni.
April 26, 20232 yr On 26. 4. 2023. at 15:25, Šaptač said: Da li će proći kao Favre i da li mu je sledeće destinacija Vikings:violina:Ja bi voleo takav razvoj........shiit has hit the fan.
April 27, 20232 yr U prvi mah sam pomislio što stavljaš Dabola, a onda shvatim Douglas. Tek dam sad provalio koliko liče fizički.
April 27, 20231 yr Lamar potpisao...Compensation update: Lamar Jackson’s five-year deal is worth $260 million, including $185 million guaranteed, per sources. On an average per year basis, it makes Jackson the NFL’s new highest-paid player.....shiit has hit the fan.
April 28, 20231 yr Nadao sam se da će Zay Flowers otići u Chiefse ali ga ipak Ravensi uzeše. Biće brutalni sa OBJ i Flowersom Texansi uzeli C.J Strouda, Panthersi Younga.
April 28, 20231 yr On 26. 4. 2023. at 15:35, omiljeni said: 16-1 Rodgers prošle godine nije imao očajnu sezonu. Bio je ispod svog MVP nivoa, ali on je igrač koji mnogo zavisi od supporting casta. Kad je Adams otišao u Raiderse njima je tu završila sezona. Pa je otišao i Valdes Scantling. Packers su prošle godine imali tog Lazarda kao #1 i onda još dvojicu rookia. I matorog Cobba, Sammy Watkinsa. Jetsi imaju mnooogo jači roster. Lazard kao #1 nije dobra opcija. Lazard kao #2 već može da prođe, kao #3 je već odlično. Hardman je zimus u Chiefsima uzeo Super Bowl kao #1 outside receiving opcija. Kod nas će kick return/punt return i biće backup WR. Nisam baš siguran koliko možemo priuštiti taj luksuz jer imamo veći need u OL, ali npr ako uzmemo Smith Njigbu sa tim #15 pickom, ali sa njim bi bili baš brutalni, a i ovako bez JSN i bilo kog drugog igrača sa drafta smo odlično pokriveni. U svakom slucaju, nakon Darnolda i Wilsona, konacno ces uspesno da predvidis da ce jedan Jets QB da ode u Hall of Fame.
April 28, 20231 yr sad tek vidim da ide repriza drafta na areni. da li to znači da su uzeli sportklubu i nfl? premier liga, nba, nfl...
April 28, 20231 yr On 28. 4. 2023. at 10:01, Sundance Kid said: sad tek vidim da ide repriza drafta na areni. da li to znači da su uzeli sportklubu i nfl? premier liga, nba, nfl...E moj ti...Inače bolje bez tona gledati.......shiit has hit the fan.