omiljeni Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 25 minutes ago, ducca said: Zašto malopre nije bio intentional grounding Burrowa kad je brzo po izvodjenju snapa bacio loptu u noge svojim ofanzivnim linijašima da izbegne sack?? Bio je Mixxon tada relativno blizu lopte. Okrenut ledjima lopti koja udara u zemlju metar i po od njega. Burrow je svesno gadjao zemlju ali bi, da sudije bace flag, digli frku&dževu uz argument da je stvarno gadjao Mixxona ali da je ovaj trčao pogrešnu rutu i nije se okrenuo na vreme. Siva zona i onda tu nikad ne bacaju flag i za dosta očigledniji throwaway
ducca Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Ne znam, lopta se zabada u zemlju 5yd od ledjima okrenutog Mixona, ovo je silovanje pravila. 1
Venom Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Ne sviraju to nikad. Biće čudo za Billse ako dobiju ovo.
ducca Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Bolje da su išli na FG jbg, svakako je 3 poseda, da zadrže bar neku šansu.
Venom Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Rezultatski da, ali imalo je šta da se vidi. I ja mislim da je trebalo da šutnu, ali njihov problem.
Frank Pembleton Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Dobiše Ninersi noćas.Dak svoja regularna dva INT-a...E kad se setim da su ovi sa SK u nekom podkastu prognozirali šutaut u da se igra over na kladži.......shiit has hit the fan.
arheolog1981 Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Divisional nikad dosadniji, nadam se da će championship runda biti bolja. Sinsi opet u SB po meni, i nadam se SF ali mi se čini da će ipak Fila https://www.instagram.com/reel/CnvWUlqsSuG/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Kakvo hvatanje Kitla Sent from my DN2103 using Tapatalk
ducca Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 2 hours ago, Frank Pembleton said: Dobiše Ninersi noćas. Dak svoja regularna dva INT-a... E kad se setim da su ovi sa SK u nekom podkastu prognozirali šutaut u da se igra over na kladži... Za shutout su se izlupetali, ali over je došao (granica bila mislim 4.5)
Jean-Luc Picard Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 (edited) Nije to over. To je spread. Ninersi su pokrili spread. Oni su prognozirali over na broj poena. Nisam siguran kolika je bila granica ( 46.5 moguće ) edit: spread odnosno hendikep po srpski jelte Edited January 23, 2023 by Jean-Luc Picard 1
Frank Pembleton Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Krenulo je finale konferencija.Prvo NFCSF@PHIA posle AFCCIN@KC... Shiit has hit the fan
Krangovo telo Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Idemoooo sanders. Hurts blago nervozan na startu, ali izvukose ga hvatači.
arheolog1981 Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Fila odmah jako. Išli su na 4&3 i isplatilo se. Neverovatno hvatanje Davonte Smita
Recommended Posts