kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 vodič kroz sezonu 2022/23 cenim da će se ljubiteljima svideti 2 3
arheolog1981 Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Denver produžio Vilsona na 5Y/245 miliona, 165 garantovano Sent from my DN2103 using Tapatalk 1
sasha Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Malo gledao kvote kladionica, Billsi prvi favoriti, mislim da nema šanse, stari su to luzeri, mada nije da mi nisu simpatični. Packersi ako ove godine ne dođu bar do SB ne znam kada će u eri AR. Nadam se da će Njujorčani i jedni i drugi bar malo da se trgnu Ako nekog zanima da baci pogled, iznenadio sam se da su Dalas i Fila skoro isto kotiraju, ne znam da li su ovi lošiji nego pre ili eaglesi bolji https://sports.bwin.com/en/sports/american-football-11/betting/north-america-9/nfl-35
omiljeni Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Ko želi profit igra da Jetsi uzimaju. Za mesec-dva će ta kvota da bude nekoliko puta umanjena. Jetse percipiraju kao tim koji imaju dosta mladih i talentovanih igrača, ali kao osim toga to je slab roster i imaće 2-3-4 pobede. Ali ko se razume u fudbal zna da imamo top5 roster u Ligi. Pre par dana je bio deadline da se rosteri spuste na 53 čoveka. Mi claimovali 0 ljudi, a naših 7 igrača je claimovano. To je ozbiljan broj. Prvi sledeći su bili Billsi čijih 4 igrača su claimovana. U prevodu, naš 60. čovek je na drugim rosterima lagano u 53. A od tih skoro 1000 igrača koje su drugi timovi otpustili, za nikog nema mesta kod nas. Verovatno ne zvuči kao big deal, ali ko malo detaljnije prati fudbal zna koliko su te stvari bitni pokazatelji. Jetsi imaju ozbiljan depth i ozbiljan roster, top to bottom. Ceiling jeste limitiran jer core tima jeste baš mlad i neiskusan, ali floor je 7-8 pobeda
Frank Pembleton Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Još kad Lamar krene u holdout...Ihaaaa....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Idemoooo kreće ludilo........shiit has hit the fan. 2 1
Jean-Luc Picard Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Vidim Allen pokidao na otvaranju. Mogao bi on da bude MVP ove godine.
radisa Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Odgledao Highlightse i stekao utisak da je pobedio tim koji je u utakmici punoj grešaka manje grešio... Plus imao dva suluda pasa koja su prošla u TD... 1
Frank Pembleton Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Bilo je dosta grešaka sa obe strane....Bilsi manje.Svakako su bili su bolji tu nema zbora, ali LAR su i prošle godine loše išli pa se okrenuli.......shiit has hit the fan.
sasha Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Oba ova tima iz LA kada igraju kući ko da su u gostima. Ne znam da li ima više gostujućih navijača ili samo budu bučniji.
arheolog1981 Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Dosta iznenađujućih rezultata, jedino Đetsi po planu Sent from my DN2103 using Tapatalk 1
Bogotac Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 od kad su dozvolili svuda kladjenje,bas mnogo
levi Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 ovo što Cinci radi ne mogu da nameste ni kladionice
Recommended Posts