Cane Vukic Prebranac Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 https://profootballtalk.nbcsports.com/2022/04/09/dwayne-haskins-struck-by-car-and-killed/ А јбм ти живот
Peter Fan Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Koji slijepac: Former NFL Quarterback Brett Favre has been linked to an $8 million welfare scam, in which Favre and others are accused of misappropriating funds from the state of Mississippi for personal use and other expenditures. Text messages from Favre to John Davis, director of the Mississippi Department of Human Services, requesting assistance from Davis and another state official in helping clear a debt he and his wife had accrued, were recently published as part of an expose documenting Favre’s reach with Mississippi state officials. Brett Favre Implicated In $8 Million Welfare Scam (msn.com) 1
ducca Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Deebo Samuel i zvanično tražio da bude trejdovan, ne zbog para nego načina na koji je korišćen. RIP 49ers
Frank Pembleton Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Jel se prati draft večeras? ... Shiit has hit the fan
omiljeni Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 6 hours ago, omiljeni said: biće najbolji draft u istoriji, realno
Jean-Luc Picard Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Jesu li Jetsi SB kontenderi nakon prve runde !?
omiljeni Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Videćemo. Sad sve zavisi koliko će Zach Wilson da napravi 2nd year jump. Ali u sezoni 2023 ćemo biti jaki ko crna zemlja. Ono sinoć je bila perfekcija. za #4 pick sam imao samo jednu želju. Sauce no matter what. Svi mockovi su nam davali pass rushere, tackleove ili wideove, ali Sauce je tu bio ubedljivo najveći value. Pass rushera ima mnogo dobrih i solidnih koje možemo uzeti i kasnije u draftu, nijedan WR nije toliko dobar da ga uzmeš sa #4, a na OT poziciji imamo Bectona i Fanta i to bi bio lateral move što mi nema smisla sa ovako visokim pickom. Sauce je presavršen prospect da ga ne uzmeš. Unicorn, takoreći. Skoro 6-3 visina i 4.40 brzina. Niži je od Hutchinsona skoro 10cm, a ima duže ruke od njega, plus ima i veći wingspan što je prilično suludo. Toliko je dugačak da se kreće na čudan način i vizuelno deluje kao dosta sporiji nego što jeste. Ima NBA body type, Rajon Rondo ili tako neki igrač, otprilike. Neverovatna produktivnost. 3 sezone koledž fudbala, preko 30-35 utakmica i 0 dopuštenih TD passova. Qb ratings protiv njega u coveru su smešni brojevi. Oko 30.0 na career nivou, a u poslednjoj sezoni oko 20.0 Za #10 sam se nadao da će biti London, Wilson ili eventualno Jordan Davis. Uzeli smo Wilsona koji je najbolji WR ove godine. London je broj 2 ali njih dvojica su skroz različit tip igrača pa ih je malo nezahvalno porediti i izbor se svodi na to šta ti treba i šta želiš da radiš. London je Mike Evans, verovatno neka upgradeovana verzija koja će ti donositi i yards after catch. a G-Dub je Santonio Holmes clone. Već sam se pomirio da ćemo pass rushera draftovati sa nekim od 2 picka na početku druge a onda je gospodin Douglas izveo magiju i pokupio Johnsona sa #26 Dečko sa dosta čudnom karijerom. Zbog loših ocena u srednjoj školi nije bio eligible da igra div1 fudbal, bio 2 godine na nekoj JUCO školi, pojavljivao se i u onoj Netflixovoj "The Last Chance U" seriji, onda prešao na Georgiu gde je bio dosta solidan 2 godine, ali nije uspeo da se izbori za mesto startera pored svih njihovih zveri i zbog toga radi transfer na FSU gde je zablistao. imao 11.5 sackova na 12 utakmica. i zimus bio jedan od najboljih igrača na Senior Bowlu. Odličan igrač. Dosta ljudi je očekivalo da će biti draftovan u top5-10 Za ovaj pick smo uradili trade sa Titansima, nisu nas čak ni mnogo odrali. Izgubili smo value ekvivalentan late 5th-early 6th round picku što je prihvatljivo obzirom kakvog smo igrača uzeli. Ova 3 igrača su stvarno ogroman upgrade na ključnim pozicijama. U sezonama 2019 i 2020 smo imali najslabiji CB room u Ligi, a sad smo tu možda i najtalentovaniji. Ista stvar i za receiving corps. Davis, Moore, Wilson, Berrios i Mims. Nema baš mnogo timova sa boljim depth chartom. A večeras imamo pick #38 što bi trebao biti još jedan odličan igrač, vrlo verovatno starter. i onda imamo još #101, #111 i #117. i poslednji pick nam je #146 što je početak pete.
Jean-Luc Picard Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Šta misliš o draftu Giantsa? Tj o prvoj rundi istog.
omiljeni Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 3 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Šta misliš o draftu Giantsa? Tj o prvoj rundi istog. Odličan draft. 2 no brainer picka.
Bogotac Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 (edited) uzima neko odavde nfl game pass? kakva su iskustva? Edited April 30, 2022 by Bogotac
Frank Pembleton Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 uzima neko odavde nfl game pass? kakva su iskustva?Ja.Pozitivna.Doduše ja se vozim na nekom popustu vec treću godinu, ali realno i punu cenu bih platio. ... Shiit has hit the fan
Bogotac Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja. Pozitivna. Doduše ja se vozim na nekom popustu vec treću godinu, ali realno i punu cenu bih platio. ... Shiit has hit the fan sta je potrebno,cenim brz net i to je to? uzimas preko nfl sajta ili ne?
Recommended Posts