Miljenko Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Koliko smaraju sa osudama zbog tamo nekih svakodnevnih komentara. Da je rec o fizickom ugrozavanju, pa i da razumem.
radisa Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Inače, od kad se tudji malovi mogu tek tako pokazivati u medijima, zar to nije neko krivično delo ili slično? Načelno pitam, jel' to u USA dozvoljeno?
omiljeni Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 mediji samo prepričaju ono šta se priča po selu, ne pokazuju oni ništa
ObiW Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 1 hour ago, radisa said: Inače, od kad se tudji malovi mogu tek tako pokazivati u medijima, zar to nije neko krivično delo ili slično? Načelno pitam, jel' to u USA dozvoljeno? Kako gde. Generalno, email koji šalješ sa adrese kompanije je vlasništvo kompanije, i ona može da radi sa tim šta hoće. Email sa recimo yahoo, hotmail, gmail… je tvoje privatno vlasništvo. Zato pametni ljudi ne koriste email kompanije za privatnu prepisku.
ObiW Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Isto rade i sa laptopovima koji su vlasništvo kompanije. Uredno mi blokiraju sve potoke na kojima rusi streamuju NFL.
Frank Pembleton Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Kako gde. Generalno, email koji šalješ sa adrese kompanije je vlasništvo kompanije, i ona može da radi sa tim šta hoće. Email sa recimo yahoo, hotmail, gmail… je tvoje privatno vlasništvo. Zato pametni ljudi ne koriste email kompanije za privatnu prepisku.A on je to pisao u privatnoj prepisci? ... Shiit has hit the fan
omiljeni Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 to su sve neka ključna pitanja na koja što pre treba naći odgovore. garant tiltuje svaki put kad izgubi u fantasy pa divlja u chatu unutar lige bottomline, ne može jadni srbin opstati u tom leglu ustaša, mađara i jebenih iraca. p.s. najjače od svega to što je popizdio zbog Ramsa i Sama, a njemu se letos desio Nassib. garant je provrištao od muke ali je morao da ćuti i pravi se lud
Peter Fan Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 7 hours ago, ObiW said: Mislim da se o ovome rad ali ti to znas, zar ne? Dakako da znam, on im je ugrozio imidz, i pod maco bato. Ko ga jebe kad je idiot, sam pao - sam se ubio. To sto su oni u sustini jedan zlocinacko-udruzeni poduhvat ih ne tangira mnogo, dokle god se ne talasa, pa da li to bilo klecanja na himni, ili sad uvrede za manjine. Samo da se zabokrecina ne uznemiri. 1
ObiW Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 2 hours ago, Peter Fan said: Dakako da znam, on im je ugrozio imidz, i pod maco bato. Ko ga jebe kad je idiot, sam pao - sam se ubio. To sto su oni u sustini jedan zlocinacko-udruzeni poduhvat ih ne tangira mnogo, dokle god se ne talasa, pa da li to bilo klecanja na himni, ili sad uvrede za manjine. Samo da se zabokrecina ne uznemiri. U Hag sa njima! 1
ObiW Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 5 hours ago, Frank Pembleton said: A on je to pisao u privatnoj prepisci? ... Shiit has hit the fan Znas koliko i ja. Radisa je pitao generalno, dal je svaki email privatan.
Peter Fan Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 5 hours ago, Frank Pembleton said: A on je to pisao u privatnoj prepisci? ... Shiit has hit the fan To je pronadjeno tokom interne NFL istrage u Washington Redskinse/WFT (https://www.wsj.com/articles/nfl-investigation-washington-football-team-10-million-fine-11625171200?mod=article_inline) i onda proslednjeno vlasniku LV Raidersa. The NFL said, during the course of the investigation into workplace misconduct at the Washington Football Team that finished this summer, it was “informed of the existence of emails that raised issues beyond the scope of that investigation.” Raiders owner Mark Davis, in a Friday evening statement after this story’s publication, said the content of the email is “disturbing and not what the Raiders stand for.” “We were first made aware of the email late yesterday by a reporter and are reviewing it along with other materials provided to us today by the NFL,” the statement said. “We are addressing the matter with Coach Gruden and will have no further comment at this time.” https://www.wsj.com/articles/jon-gruden-email-demaurice-smith-11633721045?mod=searchresults_pos3&page=1
arheolog1981 Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 https://www.instagram.com/p/CVDUhLZNxb7/?utm_medium=copy_linkSent from my M2002J9G using Tapatalk
Zverilla Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 (edited) Edited October 15, 2021 by Zverilla
arheolog1981 Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Bogami, Arizona bi mogla ove godine daleko da doguraSent from my M2002J9G using Tapatalk
Recommended Posts