October 10, 20213 yr 1 minute ago, arheolog1981 said: Vau šta uhvati Čejs... opasan igrač. Evo sad Bengalsi na korak od FG zone Sent from my M2002J9G using Tapatalk Od čega?
October 10, 20213 yr Od čega?Od pozicije gde mogu šutirati FG. Džaba imSent from my M2002J9G using Tapatalk
October 10, 20213 yr Just now, arheolog1981 said: Od pozicije gde mogu šutirati FG. Džaba im Sent from my M2002J9G using Tapatalk Hteo sam da kažem, da na ovoj utakmici ne postoji FG range...
October 10, 20213 yr Crosby ako promaši i četvrti uzastopni FG ima da se rokne...Pogodi, kasni mi strimSent from my M2002J9G using Tapatalk
October 11, 20213 yr Ju, kako je Buffalo počistio KC sinoć. Posle prvog poraza od nesretnog Pitsburga, četiri vezane pobede a Allen sve bolji. Mogu možda i korak dalje nego prošle godine, KC je za sad veliko razočaranje. Mahomes ima isti broj INT u pet kola kao cele prošle sezone.Drugi highlight su mi LAC i Herbert, opasna ekipa a Herbert lagano izrasta u najboljeg QB sa drafta gde su bili Tua i Burrow. Uživanje je gledati ovakve LACSent from my M2002J9G using Tapatalk
October 12, 20213 yr Could not have happened to a nicer guy. No, javite mi kad im se ukinu drzavne/javne dotacije, kad pocnu placati porez ili barem placati sve cheerleaders normalnu satnicu i zdravstveno osiguranje. Povraci mi se od njihove brige za inclusion and equality.
October 12, 20213 yr Mislim da se o ovome radi: ali ti to znas, zar ne? Edited October 12, 20213 yr by ObiW