renne Posted October 5, 2021 Author Posted October 5, 2021 On 4.10.2021. at 13:35, 3opge said: nisam mogao da gledam, kakav je bio Mac? izađe i podatak 19 pasova, najviše za rukija u prethodnih 30 godina 1
omiljeni Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 ne kontam, šta 19 pasova? uzastopno kompletiranih? Bucs su statistički najgora passing odbrana u ligi. Dakota, Ryan i Stafford su im bacali skoro 400 yarda u proseku. Pa onda još povr svega toga startuje Sherman kog su potpisali u četvrtak, a u toku utakmice na puntu se povredi i Davis umesto kog uđe Desir kog su potpisali u prethodni četvrtak. Od tog trenutka su igrali odbranu po principu "evo vi kompletirajte šta god hoćete za 3-4-5 yarda, a mi ćemo da teklujemo pa ko koga" rezervni Qb Saltminersa iz Tuzle bi tu vezao bar 10 pasova. Jones je na utakmici bacio 40, a ne znam dal je imao ukupno više od 4-5 passova koji su išli preko sticksa. Glavati McDaniels napravio napad u kojem duge passove bacaju WRs
omiljeni Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 možda je Alex Smith iz svojih zlatnih dink & dunk dana imao ovakvu utakmicu. Drew Brees u poslednjih par sezona. Ali od utakmica koje su u friškom sećanju ovo je otprilike Andy Dalton od pre par nedelja kad su Bearsi igrali u LA
arheolog1981 Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Stephon Gilmore trejdovan u Karolinu za pik 6. runde na draftu 2023. godineSent from my M2002J9G using Tapatalk
Frank Pembleton Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Brzo se to obavilo, ovi moji naravno spavaju... ... Shiit has hit the fan
Jean-Luc Picard Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 23 hours ago, Frank Pembleton said: Brzo se to obavilo, ovi moji naravno spavaju... A znaš kako to sporo ide u tim akcionarskim društvima, dok se skupi upravni odbor da zaseda. pa dok se sazove skupština akcionara, prođe voz. Ovi privatnici sa svežim kapitalom to rade mnogo brže.
Frank Pembleton Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Bogami ILB iz DAL je uleteo... ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Samo da vas podsetim...Igra sevutakmica u Londonu...Đetsi-FalkonsiŠibanje kepeca... ... Shiit has hit the fan
arheolog1981 Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Hoće li Atlanta uspeti da izgubi i drugu nedelju zaredom već dobijen meč... ovo je neverovatno koliko utakmica iz sezone u sezonu izgube koje su manje ili više ubedljivo vodiliSent from my M2002J9G using Tapatalk
James Marshall Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Neće, iako su se trudili, ipak su sa druge strane šampioni jadnosti, ekipa zbog koje treba uvesti ispadanje iz lige. 1
Recommended Posts