September 28, 20213 yr Nisam mislio da će Džons toliko dominirati nakon odlaska iz Nju Inglanda, šteta što je spičkao peak godine u Kardinalsima dok su se ovi tražili, opasan igrač, doduše uvijek će imati prsten sa BB i TB.
September 29, 20213 yr Koji je rezultat bio u tom trenutku? Vic Fangio je bio u istoj situaciji pri kraju prvog poluvremena, ali je Denver tada vodio 17-0 i Fangio je pustio da vreme istekne. Mislim da je jedan TD razlike.Ali nebitno, te stvari moraš znati... ... Shiit has hit the fan
September 29, 20213 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: Mislim da je jedan TD razlike. Ali nebitno, te stvari moraš znati... ... Shiit has hit the fan Pa bitan je rezultat, jer ako vodis sa 2+TD, onda pustis da vreme ide da ne bi rizikovao fumble, INT ili da ti se igrac povredi. Ako je stani pani naravno da uzimas TO i probas da uradis nesto. Najgori od sve dece je John Fox. U plejofu ima loptu, ima Meninga, ima 2 TO, ima 30 sekundi i... hajmo u produzetke.
September 29, 20213 yr Pa bitan je rezultat, jer ako vodis sa 2+TD, onda pustis da vreme ide da ne bi rizikovao fumble, INT ili da ti se igrac povredi. Ako je stani pani naravno da uzimas TO i probas da uradis nesto. Najgori od sve dece je John Fox. U plejofu ima loptu, ima Meninga, ima 2 TO, ima 30 sekundi i... hajmo u produzetke. Ama nije mu prvi put, gubio se i kad je bio kod nas... A drugo, PHI ima loptu u drugom. ... Shiit has hit the fan
October 3, 20213 yr Oba NY tima pobedila, oba nakon produžetka... ovo prvo se ponekad i desilo ali ovo drugo mislim da nije nikad Sent from my M2002J9G using Tapatalk