Jump to content

Featured Replies

Kakav raspad GBP....

• Replies 8k
  • Views 348.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Kakav raspad GBP....
Winston 5 TD bez izgubljene :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Ficmađija out...
Povreda kuka.

... Shiit has hit the fan

Izgleda ozbiljnija povreda Ficmađije... sranje

Edited by ObiW

Gledam sad highlightse sa Raidersa i Ravensa... Jbt, koje ludilo od utakmice...

I poslednji napad na utakmici, kao iz onog @omiljeni topika... Ravensi blicovali all the way, i ostao čovek duboko sam...

da, Ravensi su hteli da ih izbace iz field goal range pa su igrali cover 0 blitz

Kao Jetsi onomad :D, kad se Greg kurčio i dobio po *****, takođe protiv Dereka Kare

SF počeo sezonu kako je počeo i prošlu, sa teškom povredom jednog od nosilaca igre... Raheem Mostert out for the season

Jedan jak početak :)503c2a03e4cd1fb7dc2b59fdeb0204eb.jpg

Demarcus Lawrence, najbolji pass-rusher Dalasa, slomio nogu na treningu. Isuse

Precenjen igrac,katastrofan ugovor je dobio,al dok deda ne ostari jos koju godinu,nema nista od njih.

Ovakvo kolektivno samoubistvo kakvo su jutros počinili Giantsi nisu uspevali ni pripadnici onih religioznih sekti po američkom srednjem zapadu. 

zajeban poraz za Giantse :D

a Lawrence nije samo najbolji pass rusher Cowboysa nego i najbolji igrač te kompletne odbrane poslednjih 4-5 godina. Lom kosti u stopalu, kažu da bi se trebao vratiti posle 2 meseca pauze, ali do tada će baš mnogo faliti.

Večeras par jako dobrih utakmica. Najpre Alabama gostuje kod Gatorsa. A posle toga Auburn i Penn State, white out utakmica sa 110.000 navijača.