Jump to content

Featured Replies

Malo razonode:
Nine teams, a hundred of teammates, and a lifetime stories : Ryan Fitzpatrick

Reveal hidden contents

... Shiit has hit the fan

• Replies 8k
  • Views 356.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Nas navijače Giantsa raduje forma koju u kampu demonstrira naš vrli kvorterbek.  :vesala:

mogao bi @omiljeni ovaj play da nam izanalizira na novom topiku.  :fantom:

Danny Dimes legenda :D

Bio je pod pritiskom :fantom:

On 13. 8. 2021. at 9:59, James Marshall said:

Bio je pod pritiskom :fantom:

Jašta, najgore je kad ti niko ne smeta... :fantom:

Pod pritiskom je bio zbog svog propusta, jer je taj blitzer njegova odgovornost. Dok ovaj blitza Danny gleda levo, ali on tu ne gleda da li može da baci pass svom čoveku već pokušava da uradi look off sejftija, tj da ga očima pomeri sa sredine terena na levu stranu, pa da se tu otvori prostor za ovog receivera što dolazi sa desne strane.

ono, ugasi se auto baš kad je na pruzi, voz stiže i sudar je neizbežan, a lik uzmeš da prazni pikslu i podešava retrovizor umesto da beži. Nerazumevanje situacije level 9000

Trening je pa ga ovaj što blitza neće udariti, a i pustiće ga da baci pas da ne propadne rep, ali bolje bi bilo da su prekinuli play jer Danny ne zna šta da radi sa loptom. 3 ili čak 4 hitch steps, ne vidi se najbolje jer mnogo mrda kameru, pa onda ovako baci pravo u linebackera. Zajebao je bukvalno sve što je trebalo da uradi.

@Jean-Luc Picard

jel to Wiggins startuje pre Lemieuxa?

Ako misliš za sutra veče nemam pojma. Jedino znam da Jones neće igrati. 

Za sezonu ipak mislim da će Hernandez i Lemieux biti starteri na guardu pa da će se odatle krenuti. 

Na ovom snimku su sve starteri i Higgins medju njima, a mislio sam da ce vam Lemieux biti starter pa reko da pitam o cemu se radi

Sad sam se setio. Lemieux je imao neku povredu pre desetak dana, mislim da je tek pre dva dana krenuo lagano da trenira. Znaš ono izdvojeno sa rekonvalescentima...vežbe i trčkaranje. Nije trenirao u opremi. 

7d94b8cff5b0632a1b298c26d55d8540.jpg

... Shiit has hit the fan

@omiljeni

Ti pratiš koledž pa mi reci molim te, ima li kakav zanimljiv QB prospekt na draftu 2022, pošto mi deluje da ćemo se izljubiti i sa Getlemanom i sa Deni Dajmsom kad se ova sezona završi...a imaćemo dva solidno visoka pika prve runde

Uvek ima sledeci novi zanimljivi prospect. To je velika zemlja sa 330 miliona stanovnika gde svako musko dete sanja da bude quarterback, pa ce se naci i neki mucenik da bude starter u Giantsima.
Rattler sa Oklahome, Howell sa UNC, Corral sa Ole Miss, Slovis sa USC, zaboravio sam kako se zove momak koji igra na Liberty, Nevada isto ima solidnog igraca, Purdy sa Iowa State. Jurkovec je nase gore list ali obzirom da je sa Notre Dame presao na BC cenim da je verovatno Hrvat :)

vaš najbolji igrač od pre neko veče na utakmici protiv Jetsa, WR David Sills je nekad davno bio Qb wonderkid i sledeći veliki prospect. :)

Imao je bukvalno 13 godina kad ga je Lane regrutovao na USC. Sada on ima 25 i sve ovo se dešavalo pre više od 10 godina. U to vreme je bio otprilike najpoznatiji tinejdžer u Americi posle Justina Biebera i Miley Cyrus :D  ESPN i druge televizije stalno izveštavale o njemu i pravile dokumentarce. Ćale mu je lovator sa istočne obale, kad je skontao kako ima talentovanog sina napravio je fiktivnu srednju školu i doveo tu 40-50 momaka od kojekude da napravi tim oko svog sina koji bi se mogao šibati protiv najvećih high school programa širom Amerike. Ali je sve otišlo kvragu kad je mali povredio ruku, pa je zbog povrede menjao throwing motion i u svemu tome je izgubio mojo. Kad je prispeo da ide na koledž Lane je već uveliko bio otpušten na USC i imali su Darnolda i ostale QBs pa je Sills ostao bez angažmanaTM, ali ga je na Holgorsen pozvao da dođe na West Virginia. On je Sillsa ošacovao kad je recruitovao RB Smallwooda (Eagles ga posle draftovali u 4-5 rundi) koji je bio jedan od tih 50ak igrača koji su pohađali tu fiktivnu ćaletovu "srednju školu".

Holgorsen je Sillsa hteo da prebaci na WR, Sills to nije želeo, posle otišao da igra za neku školu u Kaliforniji na nekom najnižem nivou koledž fudbala, da bi se na kraju ipak pomirio sa činjenicom da neće biti QB i onda je došao da igra WR na WVU kod Holgorsena. U sezoni 2017 je vodio ceo koledž fudbal sa 18 uhvaćenih TDs, a u 2018 je bio drugi na toj listi sa 15 TDs.

Timothy Richard Tebow je cutovan od strane Jacksovila, sto nije nikakvo iznenadjenje. Nesto se mislim dokle ce on jos da se blamira pokusavajuci da se profesionalno bavi nekim sportom ili da komentarise college football, i odgovor mi se javio u ... "... 34 year oldTim Tebow...". Donji limit za House of Represenatatives je 35 godina, nas heroj dogodine moze da pocne kampanju negde u nekom duboko crvenom okrugu na jugu za mesto u House of Representatives u Vasingtonu. Gluplji od njega su uspeli da se nakace na drzavnu sisu, red bi bio da i on proba.

Edited by ObiW

On 20. 8. 2021. at 23:15, ObiW said:

Timothy Richard Tebow je cutovan od strane Jacksovila, sto nije nikakvo iznenadjenje. Nesto se mislim dokle ce on jos da se blamira pokusavajuci da se profesionalno bavi nekim sportom ili da komentarise college football, i odgovor mi se javio u ... "... 34 year oldTim Tebow...". Donji limit za House of Represenatatives je 35 godina, nas heroj dogodine moze da pocne kampanju negde u nekom duboko crvenom okrugu na jugu za mesto u House of Representatives u Vasingtonu. Gluplji od njega su uspeli da se nakace na drzavnu sisu, red bi bio da i on proba.

Blah Blah Blah Reaction GIF