Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

jebo te kako ga pustiše da pretrči 50 jardi

Posted

Ne zna baš da baca ali zato trčanje :D ajmo Ravensi

Posted

Votson bi da pali u Majami. Ako je tacna info, ponuda je smesna.
Posted
27 minutes ago, ducca said:

Da li ovaj degenerik Jurišević može samo ponavljati tudje reči, i vrteti mantre i poštapalice, bukvalno jednu rečenicu ne može da isere a da nije nešto što drugi lik nije već rekao minut pre toga a on samo ponovio, uz par standardnih povrać nebuloza prosečnog srpskog “komentatora” :puke:

Znam da je tema bajatija od novogodišnje ruske salate, ali čovek mi ogadjuje prenose decenijama sad već.

To ti je kvalitetna kurcobolja....

Kuca taksimetar tikataka.

Sefovima dobro, njemu dobro...

A realno nisu gori ovi na ESPN a i lakse je nekako ignorisati kad pricaju na engleskom.

E sad kvalitet slike jeste bolji kad gledas na kablu...

Posted

“Nema ih dosta, ima ih mnogo”

“Ne bih rekao poprilično, nego veoma (neprecizno dodavanje)”

“Drugačije je kad odete na odmor sa nerešenim, a drugačije kada imate prednost”

“Lamar Jackson uneo revoluciju u NFL na poziciji QB sa svojim stilom igre sa puno trčanja”

Posted

Ovaj Jurišević prenosi valjda od 2000. kada je počelo na 3.kanalu, za to vreme je samo nazadovao. Ja gledam NFL od kraja  90-tih i počeo sam na satelitskim nemačkim kanalima bez interneta i znanja nemačkog i mnogo mi bolje ide nego ovom nezainteresovanom liku koji svaki prenos priča jedno te isto, on se na početku uhvatio uz onog mislim da se zvaše Golalić i ostalo do danas kao da se nešto razume

Posted

Ma njemu je na kraju NFL kao da prenosi i nesto drugo.

Lepo bi bilo da je samo na NFL-u da moze da kaze , e sad cu da se posvetim , no nije tako...

Posted (edited)
59 minutes ago, Zizou said:

Votson bi da pali u Majami. Ako je tacna info, ponuda je smesna.

Zašto je smešna? Majami ima 2 pika u prvom krugu drafta. Daju im ta dva i Tuuuuuu i možda im dogodine daju neki pik, i eto. 

Edited by ObiW
Posted
1 minute ago, ObiW said:

Zašto je smešna? Majami ima 2 pika u prvom krugu drafta. Daju im ta dva i Tuuuuuu i možda im dogodine daju neki pik, i eto. 

Bilo koja ponuda koja im nece doneti elitnog QB-a mi deluje smesno u situaciji u kojoj je Votsonu tek zapoceo novi ugovor. Na osnovu do sada vidjenog i cinjenice da je imao tesku povredu, Tua ne deluje kao dobra vrednost za franchise QB-a koga bi hteo skoro svaki tim. Da je prvi pik ove godine u pitanju i jos sta god ostalo od pikova ide u trejdu za takvog igraca pa i da razmisle.

Posted

Ufuf ovaj OPI Sneadu je bio bullshit call

Posted

Ok, Džekson dobi ovo smile.png Vrlo pametan potez...

Dakle ako Klivlend dobije Pitsburg oni idu na Kanzas a Baltimor će u Bafalo...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Posted

Ja bi voleo da Klivlend dobije ali mislim da će ih Pitsburg lagano dobiti.

Živ je moj SB Packers-Ravens, idemo dalje.

Tenesi nestao posle prva dva napada i 10-0, Henry ko  da nije igrao