Jump to content

Featured Replies

Super WR klasa je na draftu... pitanje je ko ce ostati na pikku broj 40. Inace, ovo je 3 RB u 8 meseci za koga su Texansi trejdovali. 

• Replies 8k
  • Views 348.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Kwiatkowski u Raidersima

Ja još pročitam tvit kako su Hopkins i Ramsey ponovo u istoj diviziji i kontam Coltsi ili Tenesi trejdovali za Ramsey-a :D

WOW
Buckner trejdovan u Coltse
1st round #13 overall pick
Odmah potpisao novi ugovor koji je izgleda 21m/y

W.O.W.

Ballard resio da trosi lovu. WOW! Verovatno ce i Filip u Indy, plus imaju dva picka druge runde... jedan iz Redskinsa, 

E do kurca...Konklin u Smeđurcima. Jedini big name FA za kog sam se nadao da bi Gettleman mogao da ga pojuri. 

... Shiit has hit the fan...

.

Ovo nije Schefter :D

E do kurca...Konklin u Smeđurcima. Jedini big name FA za kog sam se nadao da bi Gettleman mogao da ga pojuri. 
U međuvremenu...

Ovo nije Schefter [emoji3]

Shvatio...

Jedan od razloga  zašto sam se nadao Konklinu u FA je jer se nadam onom vanzemaljcu mutantu sa Klemsona u prvoj rundi, a ako potpišu Martineza onda to tek nema šanse da se desi. 

Vaitai u Lionsima

5y/50m

Što se tiče Conklina, 14m apy nije nešto preterano mnogo i ako ga Jetsi (kao i svi ostali) nisu hteli po toj ceni, onda ga verovatno nisu hteli uopšte.

Isto važi i za Vaitaia.

Ode i Glasgow

Broncosi, 4y/44m  26m guaranteed

Mislio sam da će i on biti skuplji.

Douglas garant u samoizolaciji meri temperaturu svakih 10 minuta, ne zanima ga sport više. :yawn2: