Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Budala, jbt...  

Velike promene ako igraci prihvate novi CBA: 

Posted

Pa dobro...bar je lik našao način kako da pobegne iz Klivlenda.

Posted
Budala, jbt...  

Velike promene ako igraci prihvate novi CBA: 

Da ono kad su puna usta o "zdravlju igrača i opterećenju" ali, još jedna tekma bling bling bling...

... Shiit has hit the fan...

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Da ono kad su puna usta o "zdravlju igrača i opterećenju" ali, još jedna tekma bling bling bling...

Sta hoces vise Veljo? Vidis da bi im ukinuli 1 preseason utakmicu, plus revenue share im raste za 0.5%. 

Posted

Zar to tehnički nije samo jedna dodatna utakmica za samo četiri ekipe. Dva druga nosioca i dva "sedma nosioca"...a verujem da bi ove dve potonje ekipe vrlo rado odigrale tu jednu, dodatnu utakmicu.... a i više ako ustreba.

Posted

u regularnom delu sezone svi dobiju 1 bonus utakmicu

Posted
8 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Zar to tehnički nije samo jedna dodatna utakmica za samo četiri ekipe. Dva druga nosioca i dva "sedma nosioca"...a verujem da bi ove dve potonje ekipe vrlo rado odigrale tu jednu, dodatnu utakmicu.... a i više ako ustreba.

17 utakmica u regularnoj sezoni. Znaci +1 za svaki tim. Playoff format bi bio da samo najbolji tim u konferenciji dobija bye, pa igraju 2 sa 7, 3 sa 6 i 4 sa 5. 

Posted

u sezoni sa 17 utakmica Darnold će prebaciti 7000 yarda

Posted

Ja sam pogrešno razumeo. Mislio sam da ostaje 17 nedelja, a da je dodatak u WC rundi. Mea Culpa. 

Posted

Format za PO mozda bude i ove, ali 17 utakmica najranije od '21.

Posted

Mislim ako uopšte bude neće od ove ništa...
Mada je to možda ukopovanje pred novi CBA...

Posted

ma de neće. nemoj biti lud.

seti se kako je krenulo četvrtkom, polako stidljivo...sad to najredovnija utakmica. pa u decembru igraju subotom, za koju godinu će biti i utorak, pa će onda i sreda, sad će da ubace week 18, pa će za 5 godina da ubace i week 19...salary cap će biti 3.5 milijarde i sve će da legne.

Posted

Ma da. Za 15 godina biće svak sa svakim dvokružno.

Posted

Sutra se nastavljaju razgovori uzmedju NFL i NFLPA. Zanimljiv video Florio i Peter King: 

Posted

Zanimljivo je da su pomerili rok za tagovanje zbog CBA...
A tu su tri tima sa QB u igri ako se ne varam...
TEN, DAL, i Tampa?