February 20, 20205 yr Budala, jbt... Velike promene ako igraci prihvate novi CBA: Da ono kad su puna usta o "zdravlju igrača i opterećenju" ali, još jedna tekma bling bling bling... ... Shiit has hit the fan...
February 20, 20205 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Da ono kad su puna usta o "zdravlju igrača i opterećenju" ali, još jedna tekma bling bling bling... ... Shiit has hit the fan... Sta hoces vise Veljo? Vidis da bi im ukinuli 1 preseason utakmicu, plus revenue share im raste za 0.5%.
February 20, 20205 yr Zar to tehnički nije samo jedna dodatna utakmica za samo četiri ekipe. Dva druga nosioca i dva "sedma nosioca"...a verujem da bi ove dve potonje ekipe vrlo rado odigrale tu jednu, dodatnu utakmicu.... a i više ako ustreba.
February 20, 20205 yr 8 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Zar to tehnički nije samo jedna dodatna utakmica za samo četiri ekipe. Dva druga nosioca i dva "sedma nosioca"...a verujem da bi ove dve potonje ekipe vrlo rado odigrale tu jednu, dodatnu utakmicu.... a i više ako ustreba. 17 utakmica u regularnoj sezoni. Znaci +1 za svaki tim. Playoff format bi bio da samo najbolji tim u konferenciji dobija bye, pa igraju 2 sa 7, 3 sa 6 i 4 sa 5.
February 20, 20205 yr Ja sam pogrešno razumeo. Mislio sam da ostaje 17 nedelja, a da je dodatak u WC rundi. Mea Culpa.
February 20, 20205 yr Mislim ako uopšte bude neće od ove ništa...Mada je to možda ukopovanje pred novi CBA... ... Shiit has hit the fan...
February 20, 20205 yr ma de neće. nemoj biti lud. seti se kako je krenulo četvrtkom, polako stidljivo...sad to najredovnija utakmica. pa u decembru igraju subotom, za koju godinu će biti i utorak, pa će onda i sreda, sad će da ubace week 18, pa će za 5 godina da ubace i week 19...salary cap će biti 3.5 milijarde i sve će da legne.
February 24, 20205 yr Sutra se nastavljaju razgovori uzmedju NFL i NFLPA. Zanimljiv video Florio i Peter King:
February 24, 20205 yr Zanimljivo je da su pomerili rok za tagovanje zbog CBA...A tu su tri tima sa QB u igri ako se ne varam...TEN, DAL, i Tampa? ... Shiit has hit the fan...