September 15, 20195 yr 2 minutes ago, mandingo said: Svaki TD se pregledava. Zato mogu iz NYC da naprave korekciju. Znam da se pegledava, ali nisam znao da se gledaju i kontakti igraca, blokovi itd posto sudije na terenu nisu bacile zastavicu.
September 15, 20195 yr 1 minute ago, Nesh said: Sta je bre ovo, stadose Packersi skroz na skroz u drugom poluvremenu. 8 drajvova bez poena....
September 15, 20195 yr Jel to Jacksonville na pola minuta do kraja umesto da šutne za ekstra poen i izjednači išao na 2p i ispušio?
September 15, 20195 yr dobismo sramotno ali dobismo poentirali smo u prva tri drajva i onda nista! Srecom pa su VQueens jos gori bili
September 15, 20195 yr Sudije jebu Saintse jos od prosle sezone i ne staju.Izgleda da su Remsi ponovo predvidjeni za SB. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
September 15, 20195 yr 8 minutes ago, valter said: Sudije jebu Saintse jos od prosle sezone i ne staju.Izgleda da su Remsi ponovo predvidjeni za SB. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Stvarno su ih opet sjebali. Neverovatno. Za to vreme Mahomes melje.....
September 15, 20195 yr Povredio se Brees, ukradose im touchdown, bas im se ne da. Ajd videcemo mozda im se vrati u drugom.
September 16, 20195 yr jebem ti sunce kako su Giantsi loši... Jedno tri godine kvalitetnog drafta i pametnog free agency-ja od PO tima.
September 16, 20195 yr Uf kakvo JSL suđenje kontra Sejntsa. Ono je sramota... ... Shiit has hit the fan...
September 16, 20195 yr Just now, Jean-Luc Picard said: jebem ti sunce kako su Giantsi loši... Jedno tri godine kvalitetnog drafta i pametnog free agency-ja od PO tima. ma čini ti se... odbrana je na nivou pirata iz zemuna, napad je malkice bolji. "poboljšana" OL je na ivici raspada a hvatači ne bi mogli da primirišu austrijsku ili nemačku ligu