September 9, 20195 yr On 8.9.2019. at 1:25, Weenie Pooh said: Ostalo je ~15 minuta, najglupljih ikad snimljenih u bogatoj istoriji Tarantinovih gluposti: Reveal hidden contents Hipici se iznerviraju kad ih Di Capricorn napuši što turiraju pred kućom pa odluče da ubiju njega umesto Tate, ali kad upadnu dočeka ih Bread Poot i njegov pas i onda sledi masakr, bum, tras, grgljgrgljgrglj, zubi u vrat, lice u šank, over and over and over again, na kraju upadne i Leo sa bacačem plamena, hahaha, burn baby burn, Castle Doctrine, wooo! Deset-petnaest minuta tog sranja. Na kraju bolničari odvože lakše ranjenog kaskadera, dok njegov šef odlazi kod trudne komšinice da im objasni šta se to desilo i networkingom oživi svoju karijeru na zalasku. Čemu je služilo prethodnih sat i po gledanja Margot Robbie kako krstari Holivudom, boga pitaj. (Mislim, znam čemu je meni poslužilo, ali u funkciji narativa, čisto zavlačenje.) Kako možeš da praviš film o smeni stare holivudske garde novom, a potpuno izbaciš ključni događaj koji je iz temelja promenio senzibilitet čitave pop-kulture, ko zna. e mnogo hvala na prepricu! On 8.9.2019. at 1:27, nisam ja said: E, ajde edituj dok imaš vremena u trotačku. Zahvaljivaćeš mi kasnije. a sto tacno? nisam skontala. jel mi predramaticna ta trotacka? On 8.9.2019. at 6:10, peralozac said: Weenie Pooh i Bread Poot, to su para dva, grlili se ljubili sve do pola dva, a u pola dva skinuli se goli obadva. To u Vinijevoj fantaziji, u stvarnosti glumi momčinu i kaki poo koju ObiW pametno ne bi diro. + 5 hours ago, ObiW said: Evo ga ljubimac dobre mjuze i sarenih slika koje se smenjuju ko na filmskoj traci. ooo, znaci ovo je novi drajv
September 10, 20195 yr Author 9 minutes ago, Redoran said: a na ovom forumu će biti suzbijana bacačem plamena Uhvaćen! Redoran zajedno sa ostalim moderatorima gledao film, ali neće da podeli utiske sa nižim oblicima forumskog života.
September 10, 20195 yr 2 hours ago, peralozac said: Uhvaćen! Redoran zajedno sa ostalim moderatorima gledao film, ali neće da podeli utiske sa nižim oblicima forumskog života. Redoranu ostao bacač plamena od snimanja filma ,,Pesnice Mirka i Slavka"
September 10, 20195 yr 43 minutes ago, hazard said: Redoranu ostao bacač plamena od snimanja filma ,,Pesnice Mirka i Slavka" Zapravo i uzet je sempl iz partizanstine hell river
September 10, 20195 yr 2 hours ago, ToniAdams said: Odličan film, gledajte ljudi dok ima u kinu Ali nismo u Kinu nego u Srbiju. Sta da radimo Toni?
September 10, 20195 yr 43 minutes ago, Venom said: Ali nismo u Kinu nego u Srbiju. Sta da radimo Toni? Pa odvezi se u Kinu s Ladu
September 10, 20195 yr 10 hours ago, hazard said: Redoranu ostao bacač plamena od snimanja filma ,,Pesnice Mirka i Slavka"
September 14, 20195 yr Je l' se meni čini ili su Di Kaprio i Pit našminkani tako da su još naboraniji tj. stariji (namerno) nego u stvarnosti? Pokidali, razvalili, oduvali sve, pa i Tarantina.