June 6, 20168 yr Jebu me prednja 2 USB ulaza, a pozadi 4 sljakaju OK. Jedino od drajvera sto sam uspeo da nadjem datira iz 2013. i ne resava problem. Prvo sam mislio da je u pitanju los USB fles, ali definitivno nije do flesa. Ni mob ne cita najbolje.
June 6, 20168 yr Ti pozadi su direks sa matične, a prednji su povezani kablićem. Proveri kako su kablići ubodeni u ploču, pročačkaj ih malo, izduvaj prašinu i sl.
June 6, 20168 yr Pre 2-3 nedelje sam ga temeljno ocistio posto sam imao kucne radove pa sam premestao ceo komp i onu propratnu gomilu kablova. Jesu prednji ovi sa duzim imenom (da se tako narodski izrazim)? :D
June 7, 20168 yr osposobio sam hd u kucnoj radinosti i uz pomoc youtube-a, glava je bila zaglavljena. eto ako se nekom desi nesto slicno moze da prodje i bez nosenja u servis.
June 7, 20168 yr Pre 2-3 nedelje sam ga temeljno ocistio posto sam imao kucne radove pa sam premestao ceo komp i onu propratnu gomilu kablova. Jesu prednji ovi sa duzim imenom (da se tako narodski izrazim)? :D I ja mislim da si iskljucio kablic kad si ga cistio i da nije do drajvera. osposobio sam hd u kucnoj radinosti i uz pomoc youtube-a, glava je bila zaglavljena. eto ako se nekom desi nesto slicno moze da prodje i bez nosenja u servis. Ovo su retki petki Svaka cast postavi taj yt da probam i ja sa jednim mojim starim. Ne kosta nista da probam al cisto sumnjam jer mi je ispao sa metar visine. Edited June 7, 20168 yr by katamaran
June 7, 20168 yr https://youtu.be/7m5cil6KezI Ne bih ja puno verovao tom hardu nakon otvaranja. Drugim rečima, backup i u fioku.
June 7, 20168 yr Ne znam sta sam uradio ali mi sad fles posebno grupise video fajlove, foldere i srt fajlove. Nervira me za sve pare. Pokusavao sam sve pod organize => layout i nije tu poremeceno win 7 je u pitanju edit: pod view imam expand i collapse all groups al hocu da eliminisem grupe. edit 2: resen problem. Naravno brat iz Indije napravio klip i za ovu muku Edited June 7, 20168 yr by katamaran
June 7, 20168 yr Ne bih ja puno verovao tom hardu nakon otvaranja. Drugim rečima, backup i u fioku. pa to i kaze u klipu. bice dobar za filmove i serije pa dok radi radi
June 8, 20168 yr Razume li se ko u one chipsetove za Android multimedia set-top boxove? Nalazim neke sa Amlogic S905 (npr. https://www.amazon.de/Docooler-Quad-Core-Android-Amlogic-Miracast/dp/B01D9M22OC/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1465382182&sr=8-5&keywords=H.265+android) i sa Amlogic S812 (npr. https://www.amazon.de/Android-Quad-Core-stabiler-Bluetooth-Streaming/dp/B01F36JKLA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1465382182&sr=8-2&keywords=H.265+android) i jedan i drugi podrzavaju H.265, i naravno dolaze sa Kodi playerom i Android 5.1. Ali razlika u ceni je 20 EUR, sto je ako uzmemo cenu ovog jeftinijeg - vise od 50% skuplje. Ume li neko da mi objasni da li mi skuplji treba i zasto ne? :) Edited June 8, 20168 yr by JakeBlues
June 10, 20168 yr da li je moguce da kada crkne monitar ekran bude beo? Moguće je i da ti je crkla grafička kartica, mada teško je reći napamet. Moraćeš probati s drugim monitorom (ili taj monitor s drugim računarom) da bi bila sigurna.