Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Neki update je trajao 6 sati po restartu i nije se zavrsio, sta je to i sta da radim? 

Neki update je trajao 6 sati po restartu i nije se zavrsio, sta je to i sta da radim? 

kupi nov komp

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću

igorm slučaja prodajem vrhunski komp za smešne pare. forumašima i forumašicama na poklon bose zvučnici

igorm slučaja prodajem vrhunski komp za smešne pare. forumašima i forumašicama na poklon bose zvučnici

Baci konfu i cenu na pp. :P

Edited by Mil@n

kupi nov komp

Providno. ^_^

+1

Baci konfu i cenu na pp. :P

mek je u pitanju. aj mek.

Ti si tajkun a znamo mi koje su to smešne pare™ kod vas. Tajkuna.

Edited by wall

сића. чак и за рају

A jel' možeš da startuješ sisem sad? Ukoliko možeš zaboravi čitavu stvar i ignoriši duhovite forumaše usput.

Mogu, hvala ti puno! :) Kopka me zasto se to toliko oteglo. 

I bilo bi lepo kada bi se taj humor nekako suzbio bar ponekad... mozda mi se cini, ali toga je ovde previse. 

Prosto: samo otvori topik 'Ankaa pita' ili 'Pomozite Ankaai'  :fantom:

transcend storejet mi je sleteo na pod. 

posle se culo kliktanje iz njega al je radio.

kad sam kasnije ponovo ukljucio pc, kiktanja nema ali ga vise windows ne prepoznaje i cak i plava diodica ne svetli.

probao sam bezuspesno i na laptopu.

neka ideja osim nosenja u servis?

Servis, nadam se da je pod garancijom. Meni je SSD umro samo tako i na žalost je bio van garancije. Lepi su, brzi, elegantni, ali trajnost im je slaba tačka.

Nije SSD no obican, nadam se da garancija 2 godine ????