Frank Pembleton Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 to je to. otprilike, valjda. ovo su app tipa instagram samo za striming. interesovala me je njihova perspektiva. šnjuraću još singer bi to mogao da zna. pisao je onomad o you tuberima. al ga nema više :( Ja što sam imao prilike da vidim uglavnom periscop. E sad to su uglavnom ameri bili sa sportskih događaja. I da par puta sam zavatio tokom izbegličke krize isto periscop.
JozoMujica Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 to je to. otprilike, valjda. ovo su app tipa instagram samo za striming. interesovala me je njihova perspektiva. šnjuraću još singer bi to mogao da zna. pisao je onomad o you tuberima. al ga nema više :( Periskop radi sasvim dobro
Utvara Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Periskop radi sasvim dobro samo ne znam zašto bi neko koristio tako nešto. Sama činjenica da to postoji, i tehnički je ispeglano i radi vrlo dobro je impresivna, sa tehničke strane. Sa strane koncepta tog Periskopa i sadržaja koji tamo ide - wow. Sledeće je kamera ugrađena u anus koja lajv strimuje.
JozoMujica Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Win+S, pa kad ti se otvori search, ukucaj *.jpg ako hoćeš da tražiš jpg slike ili *.txt ako hoćeš tekst fajlove i tako dalje...
Razzmatazz Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Je li koristio neko Spring XD ili Apache Beam ili Spark ili nešto drugo iz te porodice?
aram Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 alo, SAP-ovci, koliko treba da se nauci to na nivou korisnika? ima negde neki tutorijali ili nesto slicno?
radisa Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 alo, SAP-ovci, koliko treba da se nauci to na nivou korisnika? ima negde neki tutorijali ili nesto slicno? To je užasno širok pojam, ajd na PM, da mi pojasniš...
Time Crisis Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 alo, SAP-ovci, koliko treba da se nauci to na nivou korisnika? ima negde neki tutorijali ili nesto slicno? Možeš jako brzo ako ćeš da radiš samo u jednoj transakciji samo jednu stvar. :) Ili jako dugo ako treba nešto složeno. Što kaže Radiša gore, pitanje skoro da nema smisla tako neodređeno.
radisa Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Možeš jako brzo ako ćeš da radiš samo u jednoj transakciji samo jednu stvar. :) Ili jako dugo ako treba nešto složeno. Što kaže Radiša gore, pitanje skoro da nema smisla tako neodređeno. I ti SAPovac? Koji modul?
Time Crisis Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 I ti SAPovac? Koji modul? Ne radim ni u jednom, ali imam nešto iskustva sa lokalizacijom više njih. :)
Ankaa Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Da li neko ima info da li i kada ce skajp omoguciti da budemo online za neke kontakte, a za neke ne?
jimi Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Juce i danas mi ne radi slanje poste na gmailu iz desktop klijenta i ne vidim d aima promena u podesavanju i sve izgleda kako treba. Da li ima nekih promena po ovom pitanju a da nisam primetio?
katamaran Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) Bese video moze da se kaci direkt na fb? Jel ima nekih ogranicenja trajanje/velicina fajla? Ne znam da li da okacim tako ili na yt pa da stavim privacy da mogu da ga nadju samo oni koji imaju link. Edited May 23, 2016 by katamaran
Recommended Posts