Skyhighatrist Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Jel' imamo konsenzus oko upgradea na W10? Svojevremeno sam bio odjebao dosadnjakovića iz traya, al' evo ga opet... Hoće mi raditi instalirani software, ili moram jovo nanovo (pre svega sve iz Adobe kuhinje + Office)? Imam narodni W7 naravno, pa me zanima i kako će se to odraziti na W10, sad i u budućnosti?
belch Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ja nemam nameru da prelazim na 10, sedmica i dalje radi kao sat ne vidim zbog čega bih je instalirala
renne Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Jel' imamo konsenzus oko upgradea na W10? Svojevremeno sam bio odjebao dosadnjakovića iz traya, al' evo ga opet... Hoće mi raditi instalirani software, ili moram jovo nanovo (pre svega sve iz Adobe kuhinje + Office)? Imam narodni W7 naravno, pa me zanima i kako će se to odraziti na W10, sad i u budućnosti? radi sve i mnogo bolje nego na 7
Velocipede Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ja nemam nameru da prelazim na 10 Windows, sedmica Linux i dalje radi kao sat
ToniAdams Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Jel' imamo konsenzus oko upgradea na W10? Svojevremeno sam bio odjebao dosadnjakovića iz traya, al' evo ga opet... Hoće mi raditi instalirani software, ili moram jovo nanovo (pre svega sve iz Adobe kuhinje + Office)? Imam narodni W7 naravno, pa me zanima i kako će se to odraziti na W10, sad i u budućnosti? ako imas lapot, proveri prvo postoje li drajveri za win10. ako svi postoje, ceraj, ako ne, zajebi pricu.
Ankaa Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Imam neko staro kuciste i razmisljam da li bih mogla da ga utopim nekako, znam da samo jedan delo ne radi, a ne secam se tacno koji. Koga mogu to da pitam da proveri i da mi kaze iskreno? Ili da li neki servis za otpad to otkupljuje? To je kuciste od pre 2 godine, ali je racunar jos malko stariji i dodat mu je i rezac naknadno.
katamaran Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ako nemas nekog poznanika koji se malo razume odneses negde na besplatnu dijagnostiku i trazis da ti procene kvar.
Skyhighatrist Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ako imas lapot, proveri prvo postoje li drajveri za win10. ako svi postoje, ceraj, ako ne, zajebi pricu. Kae mi Toshiba da mi lap (Satellite C655-S5503) nije upgradeable. Sad samo da provalim kako da opet odjebem ovog smarača iz traya...
ToniAdams Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 skoro isti slucaj. nemoj onda. imaces jebadu sa svim drajverima, od misa preko uaj faja do ekrana i tastature. sve bukvalno mora da se skarabudzuje.
Skyhighatrist Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Da, čitam da ovima što su ipak poterali update ne radi WiFi i touchpad :)
ToniAdams Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 pa cuj, moze da proradi, al ce se iscimas dok sve to pokrpis, plus ce posle da svako malo kresuju.
katamaran Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Da, čitam da ovima što su ipak poterali update ne radi WiFi i touchpad :) Sta ce ti te sitnice?
Anonymous Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 radi sve i mnogo bolje nego na 7 +1 Instalirao sam W10 na sad već prilično veliki broj kompujtera i u 95% slučajeva je instalacija prošla savršeno (sam skine sve drajvere). Svi drajveri koji su radili na W8 rade i na W10. Problem prave malo stariji egzotični laptopovi (recimo moj), oni za koje proizvođači nikad nisu napisali drajvere za W8, niti će. Recimo hibridna grafika kod mene, kao i drajver za kameru. Uspeo sam sve to da nekako rešim, ali je realno drkanje.
Ankaa Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ako nemas nekog poznanika koji se malo razume odneses negde na besplatnu dijagnostiku i trazis da ti procene kvar. hvala :)
katamaran Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Nista :) Tek kad tacno znas sta ne valja mogu da se cene preostale komponente. Ako nije skupa popravka mozda je rezon jer se lakse proda cela konfiguracija nego na delove. Edited March 3, 2016 by katamaran
Recommended Posts