Lancia Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 jel moze da se UTF-8 izvestaj prebaci u latin formu? ovo sto postoji online mi ne daje nista.
Time Crisis Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 jel moze da se UTF-8 izvestaj prebaci u latin formu? ovo sto postoji online mi ne daje nista. Probaj sa Notepad++?
vinska musica Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Komšinka dobila dva mobil. poziva na koja se niko nije javio s druge strane, a na displeju joj pisalo "zabranjen broj". O čemu se radi? Kakav zabranjeni broj?
katamaran Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) Ranije je mogla da se sakrije identifikacija kad zoves sa mobilnog pa verovatno tako nesto. Cini mi se da to i sad moze sa fiksnog al treba dodatno da se plati Telekomu. primer Telenor https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Ostale-usluge/Opisi-dodatnih-usluga/Skrivanje-identifikacije-odlaznog-poziva/ Edited January 28, 2016 by katamaran
vinska musica Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ranije je mogla da se sakrije identifikacija kad zoves sa mobilnog pa verovatno tako nesto. Cini mi se da to i sad moze sa fiksnog al treba dodatno da se plati Telekomu. primer Telenor https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Ostale-usluge/Opisi-dodatnih-usluga/Skrivanje-identifikacije-odlaznog-poziva/ To sam viđala, obično neki skraćeni, nerealni broj, ali nikada nisam čula da piše "zabranjeni broj".
katamaran Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) Sakrivanje identifikacije bi trebalo potpuno da sakrije broj. Prilicno sam siguran da onda izadje "zabranjeni broj" na aparatu koji se poziva. Sa skracenim brojevima sam se sretao kad me neko zove sa analogne centrale sa fiksnog. Ranije je iz Zeleznika izlazilo samo "57" Edited January 28, 2016 by katamaran
renne Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 MOže da piše i "privatni broj" jednostavno pozivalac je sakrio ID i to je to
JozoMujica Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) To sam viđala, obično neki skraćeni, nerealni broj, ali nikada nisam čula da piše "zabranjeni broj". Prevodi na srpski u informacionim tehnologijama su najčešće smehotresni. Verovatno je to prevod sa hidden ili unknown number... A ne znam kako si viđala "skraćeni nerealni broj", kada poziv ide sa skrivenog broja, ne prikazuje se nikakav broj. Edited January 28, 2016 by JozoMujica
katamaran Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) A ne znam kako si viđala "skraćeni nerealni broj", kada poziv ide sa skrivenog broja, ne prikazuje se nikakav broj. Sa skracenim brojevima sam se sretao kad me neko zove sa analogne centrale sa fiksnog. Ranije je iz Zeleznika izlazilo samo "57" Godinama mi je posle poziva iz Zeleznika izlazilo samo ovo. Mozda je neko zvao iz nekog sela gde jos nisu imali digitalnu centralu. Edited January 28, 2016 by katamaran
mustang Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) imam tri jpg fotke koje bih htela da se menjaju jedna za drugom. koji to program radi? nije giphy jer trazi video files a ne pics Edited February 5, 2016 by mustang
James Marshall Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Kao wallpaper ili slideshow? Za ovo drugo bilo koji malo napredniji image viewer, FastStone Image Viewer radi posao, nije komplikovan, radi sa folderima, brzo se stavlja u pogon slideshow (taster S), lako se podešavaju opcije slideshowa
Recommended Posts