renne Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Verovatno taj krš ruter ne može da izdrži toliko wifi konekcija
katamaran Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Da probas da promenis kanal na kom ruter radi?
John Coltrane Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Kako se to radi? Renne ne sumnjam da si u pravu, MTS mafiozi. Sent from my iPhone using Tapatalk
katamaran Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) Udjes u podesavanja rutera. setuprouter.com/router/huawei/hg532e/login.htm pa nadji negde opciju za promenu kanala. Kolko znam svi ruteri to imaju. edit: na mom ruteru (cisco) je pod wireless pa radio settings Edited August 30, 2015 by katamaran
Razzmatazz Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ukoliko se lap normalno ponaša u drugim wlan mrežama, onda to sa ruterom pije vode. Ukoliko kenjka generalno, onda je očigledno wifi karta laptopa u pitanju. Imao sam u poslednje vreme nekoliko uređaja sa Realtek RTL8723BS kartom, koja je svuda pravila probleme - generalno slabiji signal, koji voli i da se prekine. Na nekima se situacija sredila ukoliko se bluetooth uključio, jer je u pitanju all in one čip, u kojem je i wifi i bt te drajver ne reaguje dobro ako se nešto parcijalno isključi. Na nekim uređajima je pomogao downgrade drajvera na stariju verziju. Na jednom nije ni to pomoglo, pa sam wlan kartu disejblovao i uzeo za nekoliko evra onaj nano usb wlan stick, što viri svega par mm iz usb porta i time definitivno rešio problem.
Rick.James Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Koji je najjednostavniji programcic za snimanje desavanja na ekranu? Tipa pustim neki pay per view clip i hocu da snimim to sto pustim na ekranu. Neko?
nisam ja Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 nece lapot da mi istera dvd vratanca kad gi stisnem. draga marta mratinković, šta mi je činiti?
renne Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Trebalo bi da ima rupicu u koju se stavi nešto tanko kao igla, tome služi
Tale Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Probaj prvo softverski: desni klik iz My Computer na drive pa Eject. Pored tipke za otvaranje postoji mala rupa, taman za razvijenu spajalicu. Gurneš malo i trebalo bi da odblokira. Sent from my ST23i using Tapatalk
katamaran Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 nece lapot da mi istera dvd vratanca kad gi stisnem. Stare tradicije novim metodima.
Kuglager Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Trebao bi pazariti wi-fi adapter USB i da je bas dobar i kompatibilan sa novijim OS Preporuke?
Vapad Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 TP-Link sigurno radi posao, zavisi od udaljenosti i konfiguracije terena da li sa antenom ili bez. BTW, ja sam se počastio sa jedinm tenda adapterom (bilo mi žao kolege - neće nikad prodati) i radi na WIN10 bez problema, UH150 je oznaka, pošto koristim mogu da preporučim.
katamaran Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Jedino ne znam za novije OS jer ga koristim na sedmici. Mislim da sam ga probao na 8.1 i da je normalno sljakao
Kuglager Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 (edited) Te Alfe su navodno dobre ali originali - a trziste je navodno preplavljeno fake Alfama koje naravno nisu ni blizu originalnom proizvodu :( Zbog toga izgleda naginjem TP-linku Edited September 7, 2015 by Kuglager
Recommended Posts