Tihajeza Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 pa to je oracle fazon, da bi mogli da uzimaju pare za instalacije. mislim da ako uspeš to da instaliraš na single mašini, da ti i ne treba da učiš ništa više, da si spremna da radiš :) Ali Oracle ne zna da ja imam tu instalaciju :) Ako su ljudi stavljali instalaciju na torrent, gde su mislili da ću da instairam?
teacher Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ali Oracle ne zna da ja imam tu instalaciju :) Ako su ljudi stavljali instalaciju na torrent, gde su mislili da ću da instairam? ti možeš da simuliraš okruženje (sql, oracle drajveri, itd) pa da tako instaliraš. mislim, nisam imao iskustva sa primaverom konkretno, pa je moguće da može i na bilo koju mašinu. ono što znam je da oracle BI bolesno teško instalirati.
Tihajeza Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Hoće mi MS Project tražiti isto? Sent from my Lenovo S660 using Tapatalk
teacher Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Hoće mi MS Project tražiti isto? Sent from my Lenovo S660 using Tapatalk ne, to ide lako.
Tihajeza Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 ne, to ide lako. Onda ću da učim MS Project, a Primaveru ako ikad vidim uživo, praviću se da mogu da izvučem analogiju. Nadam se.
teacher Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Onda ću da učim MS Project, a Primaveru ako ikad vidim uživo, praviću se da mogu da izvučem analogiju. Nadam se. sličan je koncept, za sve ostalo tu je oracle kurs od tričavih par stotina hiljada dinara... ako je u pitanju projekat vezan za razvoj softvera, možeš da probaš i ovu varijantu https://www.atlassian.com/software/jira
Tihajeza Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Nije, građevinarstvo i projektovanje. Tu uglavnom koriste Primaveru, ali šta je tu je.
Vapad Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) I na singl mašinu sasvim lagano. MS project, koliko sam imao iskustva ume da pravi problem prilikom kreiranja nekih izveštaja na duže staze za koje zaobilaznica nije ni malo naivna niti jednostavna a pokatkad i ne radi. Ovo kao neko ko je bio podrška projektantima kada je uzet taj nesretni project, takoreći na slepo. Pa sam primaveru instalirao nekome da proba, samo sam radio iz tri puta zato što ne čitam i brzoplet sam. Ima uput, pročitaš i ispratiš i ona radi. Edited July 23, 2015 by Vapad
Vapad Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) Dajte neki dobar free screen recorder? ako nije kasno cam studio...portable, snima ljepo, sa zvukom ako treba, i posle pakuje u MP4 ako oćeš, free and nice Edited July 23, 2015 by Vapad
Lezilebovich Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 sličan je koncept, za sve ostalo tu je oracle kurs od tričavih par stotina hiljada dinara... ako je u pitanju projekat vezan za razvoj softvera, možeš da probaš i ovu varijantu https://www.atlassian.com/software/jira s tim što je Jira više bug tracker i odličan je za praćenje taskova, unutar jednog ili za više projekata (moja ga firma koristi za support), ali mislim da nije iste kategorije kao MS Project. Ja baš skinuo Scrum and XP from the Trenches - 2nd Edition, pa može i to iako ne liči ni na jedno od ranije pomenutog :)
MayDay Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Ponela sam nov neki laptop u CG sa instaliranim Win 8 i sad kad god se kačim na privatni wi-fi, to super laufa, a ne da mi ni na jednu otvorenu mrežu da se nakačim. Ne umem da nadjem šta da podesim. Please help.
Razzmatazz Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Možda i nisu tako otvorene kao što ti misliš? To jest, princip koji voze po aerodromima?
Caligula Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Beotel daje uz paket Colorovo CityTab Lite 8" pa me interesuje vredi li? Treba mi za po kuci, internet, za prekracivanje putovanja etc. nista zahtevno znaci, samo browser, igrice za djete i pokoji video da se pusti. A? Da uzimam? Edited July 27, 2015 by Caligula
notenoughreasonsforclaire Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Kad je već Kauboj pitao... Mojima treba tablet prevashodno da bi se čuli sa rođacima preko Skype-a. Dakle, ništa zahtevno - bitan im je osnovni internet i Skype. Renne (a i bilo ko drugi), kakve preporuke imaš? Cena nek ide do 100 EURa, ali ne bih se bunio kada bi moglo da bude i za manje pare.
Recommended Posts