ToniAdams Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 sto ne bi probao guglati malo? nije tako tesko, a ne bi bas ovoliko smarao za svaku sitnicu na forumu. evo sta kaze recimo za tvoj problem https://www.internetdownloadmanager.com/support/using_idm/using_idm.html
Hamlet Strašni Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Kakav si ti namćor... Šta ćeš ti na našem topiku se širi neočekivano Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Moća Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Toni me prati okolo i samo podbada Radiša da li si i dalje mod?
Hamlet Strašni Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Nije. Admin je Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Moco Toni ima kontra ban, ako uopste znas sta je to ?!
stoka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 (edited) Koristim Nikon digitalni fotoaparat iz Coopix kolekcije. Greškom sam obrisao jedan video snimak i hteo bih da pokušam da ga povratim preko Stellar Phoenix Photo Recovery programa, za koji svi tvrde da je prilično dobar u tome ... E, sad, problem je u tome što se Nikon fotoaparat, kada se prikači na komp, vidi u "My Computer-u" (pojavi se ime modela fotoaparata) i što se bez problema fotke i video snimci mogu prebaciti na komp. Međutim, kada aktiviram Stellar Phoenix Photo Recovery, on ga ne prepoznaje. Pokušao sam i sa nekim drugim programima za vraćanje obrisanih fajlova, ali je isti slučaj ... Kažu da to znači da fotoparatu, da se tako prosto izrazim, treba dodeliti jedno slovo. Kao što, na primer, kada ukačim USB stik, komp mu odmah dodeli slovo "E", odnosno označi ga kao "E" disk ... Ali kako to da učinim u Windows-u? Šta da uradim da bi program za vraćanje obrisanih fajlova prepoznao fotoaparat i pokrenuo skeniranje? Hvala unapred ... Edited June 3, 2015 by stoka
katamaran Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 (edited) Kako radi taj idm? Meni ubacio neku ikonicu dole al ne znam sta da radim sa njim. Snadje li se? edit: http://www.youtube.com/watch?v=-9lBMqy_XC0 Edited June 3, 2015 by katamaran
renne Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Koristim Nikon digitalni fotoaparat iz Coopix kolekcije. Greškom sam obrisao jedan video snimak i hteo bih da pokušam da ga povratim preko Stellar Phoenix Photo Recovery programa, za koji svi tvrde da je prilično dobar u tome ... E, sad, problem je u tome što se Nikon fotoaparat, kada se prikači na komp, vidi u "My Computer-u" (pojavi se ime modela fotoaparata) i što se bez problema fotke i video snimci mogu prebaciti na komp. Međutim, kada aktiviram Stellar Phoenix Photo Recovery, on ga ne prepoznaje. Pokušao sam i sa nekim drugim programima za vraćanje obrisanih fajlova, ali je isti slučaj ... Kažu da to znači da fotoparatu, da se tako prosto izrazim, treba dodeliti jedno slovo. Kao što, na primer, kada ukačim USB stik, komp mu odmah dodeli slovo "E", odnosno označi ga kao "E" disk ... Ali kako to da učinim u Windows-u? Šta da uradim da bi program za vraćanje obrisanih fajlova prepoznao fotoaparat i pokrenuo skeniranje? Hvala unapred ... a zašto karticu ne ubaciš u komp pa pokušaš
ToniAdams Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Snadje li se? edit: http://www.youtube.com/watch?v=-9lBMqy_XC0 a ne, on trazi da mu prepricas sa tisucu reci, lenjo je to da samo gugla i gleda tutorijale.
stoka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 a zašto karticu ne ubaciš u komp pa pokušaš Problem je što ovaj model fotoaparata ima integrisanu karticu ...
Recommended Posts